Home Sweet Home!

*Puh* då var man back in town sattsejja. Helt sjukt, har varit borta endast ett par dagar men längtade hem som fan! Så det känns gött att va tillbaka på stabil mark sattsejja!
Trivsam helg i kalmar med massor massor av skratt som vanligt. Vi kanske är världens roligaste familj...  faktiskt... inte alls omöjligt. Tänkte göra ett litet inlägg angående helgens bravader lite senare, pallar inte ladda upp picsen nu bara, för ja, pics krävs för att demonstrera vissa aktiviteter!!!

Imån är det RETjäveln som gäller för hela slanten. Tänkte avklara denna lite snabbt lätt och kvickt på morgonkvisten ( läs mellan 10-14) så jag även hinner med ett litet besök på syrret och gymmet =)

Imån blir det galej, tjosansa så skoj! Ska dock medge att en viss skeptism infinner sig då hela 3 par-med-barn kommer att medverka och där samtliga ungar är under året... (Ska spetsa nappflaskorna med sprit i smyg när ingen ser) kommer bli jätte livat! Kan hända att jag efter en grillad köttabit och lite vin vandrar vidare på nya äventyr sattsejja... men man får se. Kanske blir årets fest, vem vet!?!

Nu ska jag suga lite på om jag pallar packa upp väskan eller om det (som vanligt) får bli ett projekt för framtiden...

Så ska jag döda lite myror oxå.





Its not the fart that kills you, it´s the smäll!!!

Tömt Konto Å Stundande KalmarTripp

UUUUUPS!!!
Efter lite BSmöte och teaterövning mötte jag upp syrran för en sväng på stan. Planen var att hitta en birthday present till lilla-Bror... Blev liiiiiite mera än bara presse till brorsan ska jag motvilligt erkänna. Å så var man tillbaka på nudelstadiet igen. POOP.
Men nu när värmen är här mååååste man ju bara inhandla lite rara klänningar, superviktigt =)

Hittade efter ett jäkla letade, svärande, gormande, klagande och telefon samtal till mor en presse som känns sådär stabil... Blev en piffig "liten" sommar outfit. Dessvärre hittade vi nästan inget i rätt storlek men beslutade oss för att skita i det och köpte skiten i alla fall! Hahaha! Vi måste vara kanske världens bästa systrar!

Nu måste jag igentligen skriva RETjäveln men poop on it! skjuter upp det tills på måndag... ska ju ändå inte vara inne förrän 00.00 natten mellan måndag-tisdag. Så jag anser det vara lungna puckar sattsejja.

Ska nu istället röjja upp lite i lyan och packa en liten väska då färden mot Kalmar startar imån efter vårt superba teaterframträdande. Alltid trivsamt att träffa la familia. Precis lagom med bara en helt vanlig kort helg. Dom har en irriterande effekt på mig, har alltid haft. Har aldrig mått så bra som när jag flyttade ifrån dom. Låter förskräckligt, men jag blir av nån anledning så förbannat irriterad av dom. Men... Jag älskar dom mest av allt i hela världen!♥

På måndag är det valborg... Mycke kalas nu asså.... ME LIKE!


" Killar leker med en på andra sätt än tjejer. Killar vill killa en i armhålan hela tiden. Tjejer pratar mera, men det är inte lika roligt"




Baj Baj Så Lång!

Reflektion-RETJävel-Reflektion-SPRiT





Såhär sjukt varmt har det varit ute idag och jag har suttit och slitigt mitt hår med RETjäveln... Är klar med 2 frågor så det är bara one to go sattsejja. Kruxet är att den ska typ va klar imån vid 12 snåret.... jag säger typ klar för egentligen ska den inte va klar förrän måndag. Får nog be om uppskov till opponeraren tror ja bestämt...  ÅHÅ så intressant!!!

Det var inte helt planerat men jag tror ändå faktiskt att RETjäveln är nerlagd för idag. Nalkas sprit och festligheter med worket på Harrys ikväll så förberedelserna inför detta känns waaaaay viktigare än en RETjävel. Så om det är någon Halmstadbo som tänkt gå på quizen ikväll: Don´t bother! You aint gonna win anyway!

Va riktigt käck och gav mig ut och sprang en vända innan. Dog nästan 10 gånger men det gick ändå hyffsat. Måste ju ligga i lite nu inför vårruset nästa vecka... körde ju dubbelpass på gymmet igår. Sjukt kul när Nina missade mitseln och nästan nockade tränaren som stog och gormade på oss. Han var tvungen och ducka lite bakåt. Vi dog i en skrattattack, han fnös och gick vidare. Alla tuffa hårda grabbs måste tycka vi e pritty enoying men det är ju så hysteriskt kul heeela tiden! Tränaren va på sjukt pissigt humör för shit va han körde hårt med oss... Bara liiiite träningsvärk idag.

Planen för resterande tid av dagen är följande:
* Reflektera
* Dundra över till bibblan och låna en bokjävel
* Reflektera
* Göra mig vacker
* Reflektera
* Göra mig lite mer vacker
* Reflektera
* Dundra ner på stan och köpa genomskinliga strumpor i skinnfärg, allerginässpray och allergitabletter
* Reflektera och samtidigt gå till worket
* Supa skallen i bitar

Kommer bli kanonkul alltihop!
Ska sätta igång direkt med första punkten.





Ciao Mina Sköna Bönor♥


Klok Som En Bok.... Asså, Verkligen Verkligen Smart

Att allt som står i tidningarna inte är sant är allmänt känt. Men det som står i böckerna har jag aldrig hört någon tvivla på. Böcker måste alltså vara högst trovärdiga! 
Därmed vill jag citera några rader från en av dessa högt trovärdiga alster ( som vi för övrigt har som kurs litteratur så hur trovärdig måste den inte va!?) :

" Ha tråkigt, sitta och glo, dröna omkring i pyjamasen, ligga och stirra i taket, varva ner, ligga i badet, stirra in i väggen, hinna koppla av , slå sig ner i fotöljen, sträcka ut benen, slappa lite, dra täcket över huvudet, gå och gömma sig osv, allt detta är uttryck av samma sak: behovet av reflektion. Kanske ska man vara tacksam för om någon önskar en dit peppar´n växer. Det kankse är lugnt där."

Jag citerar vidare:

" Vi skapar ständigt nya sammanhang, vi tänjer ut vår bild av livet - vi växer. Just när vi tycker att vi står som mest stilla -  det är då vi tar dom stora sprången."


Fy fan vilket perspektiv jag måste ha på livet! Detta är ju mina favvo-sysselsättningar! Jag kan lätt snabbt utan att tänka rabbla upp minst 10 sånna sysslor jag ägnat mig åt bara idag. Jag kan bara lugnt å sansat konstatera att reflektionsbrist är inget som jag lider av. Jag har därför enligt boken värsta sammanhanget och förståelsen för livet.
Jag måste verkligen vara skitsmart...





Jag är inte bara blond, jag är skitsmart oxå

Mitt Liv i En DyngHög...

Fy farao! För 5 veckor sen fick vi en uppgift om å skriva en RET. Nu är det 3 dagar tills den ska va inne och så sitter man här och ska precis börja... Så förbannat strukturerad och välorganiserad så det svider i ögonen. Och lätt är ett ord som INTE beskriver RET skrivning. I poop on it! Dessutom har ja en värkande mensmage som inte underlättar koncentrationen direkt. Humöret är på topp!
Som vanligt finns det 1001 saker som känns viktigare.
Här ser tex ut som en svinstia. Myrorna, silverfiskarna och fruktflugorna tar över mer och mer och blommorna slokar. Kläder, smuts och snorpapper pryder alla tänkbara ytor och jag vill bara bort bort BORT.
Men jag sitter fast här i min skit. Hårt. Här får jag sitta tills på fredag då jag får krypa ut ur mitt skal och ynkligt åla mig hem till mor och far för kärleksfull omvårdnad.
Ett paket nudlar kostar bara 1:95 vilket gör det till ett ständigt återkomande inslag på menyn... Jag har ont i magen och bihålorna värker. Min näsa är trasig men jag orkar bara inte lyfta handen och sträcka mig efter telefonen. Jag är trasig, lat och rädd för den otäcka doktorn som sägs bara vill mig väl. Jag är tveksam.... Mycket tveksam.
Jag skriver en RETjävel, snyter mig och tycker lite synd om mig själv.
Imorgon kommer pengarna.
På fredag börjar livet igen.
Idag är allt mest bara dynga.







Fuck It All...

Bönor Och Praliner

Oj oj nu har även moon blivit en smula tråkigt. Min fråga är nu vart tusan man ska gå i den här stan för å roa sig kungligt en lördagnatt... Förslag mottages tacksamt!

Fetrik som man är började 3 sköna bönor kvällen med tetravin och sketsnack. Trivsamt  som fan! Kom på ca 10 i 12 att vi skulle va på moon innan 12 så vi kan slinka in för halva priset (rik som sagt). Fick slänga oss på hojjarna å trampa för kung och fosterland och flåsade oss fram till kassan. Detta med halva priset för studenter innan kl 12 är för övrigt något vi upptäckt nu precis efter att ha spenderat varje lördag i ett halvår på stället... Typiskt.
Anyway, va ju inte dödskul direkt men full blev man i alla fall. Hade av nån underlig anledning konstant nåt drickbart i handen. Vart tusan kom det ifrån?? Upptäckte även snabbt godisskålarna på bardisken och var inte sen med å fylla handväskan full...

Eftersom jag kom ihåg min matregel smäckte jag en pasta-matlåda inatt och mår därför som en prima skinka idag!
Kanske bara aningens uttråkad då om man ska klaga på något. ( Eftersom klaga annars inte är något jag ägnar speciellt mycket tid åt )

Nu ska jag plocka fram min svarta hammare och min rosa sparhund och därefter vandra bort till chokladaffären och köpa hem ett par kassar att frossa loss på.



"Det är också motion att gå till närmaste godisaffär"





Ju mer choklad man äter desto sötare blir man?

En Jävla KlimakterieKossa

Tror bestämt jag måste ha glömt å sova heeela veckan för jag är sjukt jävla mega bolltrött!!! Detta kan även bero på nån form av förklimakterie som jag misstänker mig befinna mig i (trots min ringa ålder på 23...) Har även sånna där vallningar eller svallningar eller vad det heter när man ömsom fryser ömsom badar i svett. Ett starkt illamående smyger även över mig lite då och då, gärna på morgonen och när det är matdax. Ja det är väl bara så att man börjar bli gammal och gaggig för inte minns jag ett smack heller. Glömde av både var och när ja skulle träffa Cicci direkt efter vi hade lagt på luren. Ja jag säger då det. Man var bättre förr.

Är för övrigt sjukt arg på min mobil som kan hoppa upp å ta sig i arslet MORR! Jag tror inte den inser hur nära den är att bli utbytt...

Nu nalkas här strax galejsan så min plan är att snabbt försöka hinna med en liten powernapp innan det är dax att klappa igång kalaset. Vråkade ju bli lite sprit me Joe igår å så en drink på Gastons på det. Sjukt så grymt knepiga och fnissframkallande folk det finns på vår jord....



Kan min förklimakterie-teori stupa i förmån för to much alkohol måntro???   Näe va!?!






Cheers!
Down the hatch!
Here's to you!
Skoal!

Ett Litet Dun i Vinden

Shit att det alltid ska blåsa så förskräckligt i den här stan! Stog i princip stilla och trampade frenetiskt på väg hem från skolan idag. Blev inte bara stel, ruffsig, frusen och svettig på samma gång utan fick oxå sjukt ont i ena örat. I skräck för att ådra mig nån form av öroninflammation eller dylikt vågade jag inte snörvla på hela vägen... Vill INTE riskera att behöva besöka farbror doktorn för det är förknippat med livsfara! Fy Farao!

Idag har jag målat och skrivit dikter i skolan. Blev parant som fan! Kanske att man borde satsa på en karriär som poet alternativt konstnär...

E bolltrött idag, nickade till minst 20-25 gånger på genomgången. Känns ju vuxet... Men jag är ju trots allt bara 23 och kan dessutom inte dricka kaffe utan att dö, då kan man inte begära allt för mycket tycker jag.

Nu ska jag bli ett litet dun på soffkanten en stund.

Jävligt givande inlägg det här... Men va tusan!





PowerNapp!


ÖverLivet, UnderLivet Och Självaste Livet

Jag tror på ödet. Åtminstonde tror jag att jag gör det i alla fall. 
Det finns en färdig väg för oss att vandra genom livet. Den kanske inte följs till punkt och pricka, utan en och annan D-tour görs, men i slutänden så hamnar man där man ska ändå. Vid målet. Jag tror alltså att allt här i livet är förutbestämt och att var och en föds med en livsplan. Jag tror därför också att alla möten med andra människor har ett syfte. Varendaste människa som kommer in i ditt liv gör det av en anledning, ingenting är en slump. Därför brukar jag ofta efter nya möten fundera på vad meningen med just detta möte var. Alla möten är givetvis inte till ditt gagn, men även dessa är till för att stärka dig i ditt jag. Men lite då och då sker möten som jag absolut inte kan finna nån anledning till dess excistens. Jag funderar därför på om vissa möten skadar en part  men främjar en annan. Nyttan mötet medför en människa kompenserar skadan som sker den andra. Således kan även ett möte som är av värde för mitt jag göra skada på ett annat, kanske helt utan min vetskap.

Eftersom allt redan är förutbestämt kan du inte göra "fel val". Stora beslut som måste tas blir rätt, vad du än väljer, i slutändan. Allt blir som det ska, hur man än gör. Det går helt enkelt inte att smita ifrån sitt eget öde. Det går heller inte att påverka det varken possitivt eller negativt. Därför anser jag att oro över framtiden och annat som skapar rynkor i pannan, enbart är waste of time, även om man inte kan tror det ibland...  Så det är med andra ord ingen idé att försjunka i brubbleri och gräva ner sig i jobbiga tankar och beslut. Livet ska avnjutas med hela kroppen och alla våra sinnen. Meningen med livet? Not a fucking clue... Bara lev och njut, man vet aldrig hur lång planen för just ditt liv är.


"Det hänger inte alltid på hur du ser ut. Se på mig. Jag är stilig som bara den, och jag har inte hittat någon att gifta mig med än."







Lev, Njut & Må Väl♥



 


Vantar, Karlsonger Och IdominSalva

Idag har jag haft slöjd och sytt en vante i skolan. Tyvärr hann jag inte sy klart högerhanden, men jag fick minsann med mig lite tråd så jag kan sy klart den här hemma i lugn och ro. Like thats gonna happen...

Inatt vaknade jag efter endast en timmes sömn. Varför undrar ni? Jo, det gammla vanliga, Mr Roof och hans 150-decibell-brud. Skrek Håll Käften så högt jag kunde några gånger innan jag av ilska flög upp på sängen, grabbade närmsta bästa som råkade vara en stor tub idominsalva, och drämnde denna med all min kraft i taket. Om det funkade? Jajemensan! Sen om dom blev tysta av mitt bankande eller för att dom faktiskt var klara kan jag tyvärr inte svara på. Planen nu är att skriva en rar liten lapp till de unga tu och tala om mitt problem. Fick by the way some inside information från hans 19-åriga töntiga granne/polare i lördags när han gjorde skrattretande försök till att bjuda upp oss på fest... As If! Anyway passade jag på med en bestämd ton att pressa han på lite info om Mr Roof. Killen är då 19 bast å heter stefan, har ingen flickvän men en KK vid namn Kajsa. Bad snubben be denna Kajsa att Zipp It! Men uppenbarligen har detta budskap inte nåt fram, därav min blivande lapp-insats.

Idag råkade jag tjuvlyssna på 2 gamla gubbar på stan:
Det är så irriterande när karlsongerna åker ner i byxorna.
Jag hade så jävla gärna velat höra mer av denna diskussion!
Min teori är att dom fortfarande använder samma kallingar som 1970 varpå resåren är helt total obefintlig och dom måste således dra upp dom strax över byxkanten och hålla dom uppe med hjälp av att dra åt byxbältet extra hårt. Men ibland så lossnar kallingarna dock från bältgreppet varpå dom glider ner i byxorna.
Om någon har en teori som känns stabilare än min, feel free 2 leave it in komments!

Nu ska jag sy min vänstervante..... Eeeeeh!


"Det är aldrig okej att kyssa en pojke. De dreglar över hela dig... Det var därför jag slutade med det."




Kärlek♥

Blod, Svett Å Skinka

Sådärja, då var man med igen =) Har nu avreagerat mig på gymmet ett par timmar. Körde ett dubbelpass. Först en timme me jive, swing och lite andra sköna dansstilar och så ett boxpass på det. Nina och jag fnissade sönder oss hela passet.... moget.
Följande skador ådrog vi oss på boxen:

* Jag slog sönder Ninas ena öronhänge
* Nina sparkade mig på ena bröstet 
   Tränaren: Ta i lite då och sparka lite hårdare, det tål hon
   Nina ( högt och tydligt så även övriga deltagare kan delge sig informationen: Men jag sparklade för helvete henne på bröstet precis!  Tränaren glider snabbt  vidare till nästa par...
* Jag sparkade Nina hårt på armen
* Nina slår mig med mitseln över kinden
* Jag slår Nina hårt på armen
* Jag river Nina på armen så det börjar blöda
* Det rinner kanske flera liter svett i mina ögon och jag grinar således en stund över det kraftiga svidet

Om här nu är ett och annat stavfel ska jag bara upplysa om att det beror på att min kropp är aningens skakig efter kvällens gymm-aktiviteter. Så det är nästan bara tur om jag träffar rätt tangenter här på bordet. Tur man inte är intresserad av handarbete eller något annat pilligt...

Nu mår jag i alla fall  verkligen som en prima skinka igen =)

Ska se om jag kan cheffa ihop lite föda här, makaroner och ketschup, kaviarmackor eller något annat lika avancerat så min kropp blir full av delikata tajta små muskelmassor =)




Skak Skakeli Skak =)

Slightly Irri i Must Say

I poop on this fucking day...
Visste redan igår att det skulle bli en sne dag idag. Bara det att övriga medlemmar i basgrupp nr 5 tyckte att 8a var en bra tid att starta dagens möte på fick mig att flyga i taket. Efter lite lirkande och promisser lyckades jag få upp tiden till 9e i allafall. Sjuuukt tidigt det oxå men okej, man får ju offra sig för sin BSgrupp.
Snoozade i en timme innan jag insåg att det bara var en halvtimme till min  beräknade ankomst till kuk. *suck* Kom dock bara en kvart sent, ganska bra endå.
Mobilen fuckade ur totalt och det fullkomligt haglade sms och samtliga BS medlemmar fick en hjärtattack varje gång. Måste försöka lista ut hur man sänker volymen på sms signalen, galet högt asså... Dessutom fick jag då 3-4 ex av varje sms, knas, det är knas ju!
Bidrog inte till ett jävla piss på hela mötet förutom att starta upp ett bråk som slutade med att carro som slutat röka raddade upp ett gäng svordommar och gick till kiorren och inhandlade ett paket cigg.
Insåg när jag kom ut att värmen från igår var nånstans i kanske afrika eller så, för det var grymt kallt och opptimist (?) som man är tog man ju ingen jacka imorse. Försökte desperat hojja hem fort som fan för att slippa frysa ihjäl, men hur lätt är det i en stad där det råder konstant motvind.
Nu ska jag trycka i mig resten av birthdaycake:en och sen får det väl bli dubbla träningspass ikväll. Har svullat sjukt mycket dom senaste dagarna, ick!

För övrigt känner jag att allt rullar på som på rälls. Jag känner mig pigg, glad och lycklig....




"Om du pruttar på en sten kan du fastna med stjärten"
( så prutta för guds skull inte på en sten!!!) 




Kiss Kiss♥


Happy BirthDay 2 Meeee!!!



Idag är ingen vanlig dag, för idag är Beccas fördelsedag HURRA HURRA HURRAAAAA!!!

Jag har spenderat min stora dag med afrika-lektions-plannering i skolan. funderar på att plöjja lite kurs litteratur men vet inte riktigt om det lämpar sig på just en sån här unik och speciell dag. I och för sig kanske den inte är så unik eftersom jag för tredje året i rad faktiskt fyller 23, inte illa det inte! Blir lite tårta här med härliga damer framåt kvälle. Lever fortfarande på mitt barnkalas! Absolutly marvelous i must say, fantastic!!! Man blir alldeles varm i kroppen =)


"Största skillnaden på tjejer och killar är att killar har karlsonger och tjejer har trosor. Karlsonger är mera böjda. Trosor är fantastiska, i alla fall om man är tjej "




Glad, Lycklig och Älskvärd♥

Klackarna i Taket Och Flaggan i Topp!

Jag antar att man kanske kan mäta dagen-efter-illa-mående med hur kul festen var. Ju sämre du mår destu roligare fest var det.
Idag är jag trasig. Har ändock hunnit med en tripp till stranden me Kerst och Joe för lite solning och käkat  både McD och pizza...
Gårdagens barnkalas var det bästa man kunnat få! Sickena underbara friends man har må ja säga! Ni är bäst!!! Inledde galejjet med tårta och paketöppning innan det var dax att korka upp och klappa igång kalaset på allvar sattsejja. Ett gäng sköna grabbs anslöt sedemera till partajet, stämmningen var på topp och klackarna i taket, kunde inte bli bättre helt enkelt! Det blåstes flitigt i partytutorna, spelades sanning eller konka den elaka versionen och dansades karneval ibland mycket mycket annat parant. Blev så livat att vi nästan glömde av utgången och rusade sent om sidå till gastons och spenderade en halvtimme där innan dom stängde. ( Tack Martin för en mycket delikat födelsedagsdrink, mumma fillibubba! ) Sedan bar det, hör och häpna, av till B&B en sväng innan vi hamnade på efterfest ute i tylösand med snubbsen från barnkalaset. Trivsamt Trivsamt Trivsamt! Blev med andra ord ännu en 12 timmarsfest TJO!
Överbakade igår och har nu en hel tårta kvar i kylen. Får ta ett litet tårtkalas imorgon tror jag bestämt och fira lite lät på självaste dagen.

Nu ska jag dundra ner i soffan och fundera lite över om jag ska sova eller kräkas lite grann. Imorgon är det en stor dag, kanske den största =)





SockerDricka!!!

Ants In My Pants And Everywere...

Nu har jag fått ett stort gäng nya inneboende och jag kan säga att mina fruktflugor är ju ingenting emot dessa varelser. Dom är kanske en miljard stycken och bara var här överallt när jag vaknade imorse. Hoppade på tå sicksack över golvet mot toan efter min upptäckt, iiiiiiiiiiiiiiiiiick! I ren desperation tog jag fram dammsugaren och sög upp dom jävlarna så nu måste jag nog byta dammsugarpåse för den borde vara full av små äckliga myror nu. Har ägnat morgonen åt, förutom att städa, att surfa runt efter effektiva döda-myror-tips på nätet. Men är det någon som har ett super tips så feel free å lämna det i komments bitte schön!
Nu ska jag ta fram mopp och skurhink för jag läste här att man ska skura bort myrornas lukt ( ja dom lägger tydligen lukt spår som andra myror kan följa för att hitta mat å sånt ) och alla syltfläckar ( är kanske dock i mitt fall mer vin å ciderfläckar ) Å jag som hade så mycke att göra idag, denna myrinvation underlättar inte mitt späckade schema direkt! Damn you ants! Åååh det känns som dom kryper på hela kroppen!

Klia Klia Klia Borsta Borsta Klia








Myror i Brallan Sattsejja

En Rad Tänkbara Arga-Lapp-Ämnen

Följande är tänbara ämnen som kan komma att kräva en arg lapp:

* Mr Roof - Alla vet ju anledningen till detta vid det här laget...

Grannen mitt emot - En hundvalp är ingen leksak som man kan lämna ensam hela dagarna och hela kvällarna. Hundskrället skäller sig hes dagarna i ända, något som jag tycker husse bör bli medveten om. Och är han redan det ska jag tipsa honom om försäljning, alternativt, skänk bort hunden till någon som vet hur man tar hand om den! Inte trivsamt varken för grannarna eller den stackars lilla stressade taxen!

* Sopgubbarna - Jag tycker ord i detta fallet känns överflödiga. En bild säger ju mer än bla bla bla..


* Rökande boende på övre plan - Det är inte trivsamt att få en fimp i luvan på tröjan eller i knät när man befinner sig utanför lägenheten. Dom behöver således informeras om att varken jag eller ytan strax utanför min lägenhet är någon form av askkopp! Dessutom tenderar dom glödande fimparna att näst intill fara in genom min altandörr och hamna på min lilla altandörrsmatta vilket kan orsaka en eventuell brand. Inte bra! ( En lapp för detta endamålet är redan konstruerad. Allt som behövs är en tejpbit och en tumme ur arslet )

* öppetiderna hos vaktis - Vem fan är vaken mellan 07.00 - 07.30?? Och vem är hemma mellan 12.45 - 13.15?? Skärpning vaktis! När ska vanligt folk som jag kunna komma och klaga på saker och ting?! Att man ska vara tvungen att skriva en lapp istället... Skandal!

* Doften, eller ska jag säga odören i korridoren - Ibland är jag hemskt glad över min defekta näsa, för i min korridor luktar det minsann aldrig kanelbullar och hallonsaft. Ofta förekommande dofter kan vara fylla dvs bland annat alkohol och rök. sopor, jävligt mycket herrparfym eller gammal kebab.

* Städerskan - Vad har hon i sina flaskor igentligen?? Det luktar alltid, jag repeterar, alltid spya när hon har städat klart. himlans mystiskt det där, men jag antar att hon kanske sparar några kronor på att använda samma skurvatten varje gång hon är här.

För övrigt trivs jag ganska så bra här i min lilla lya. Nära till stan och allt ju... 




" Har änglar klackskor i himlen eller har dom sånna vita mjuka springskor som jag har? " 

 

I Love Lapps♥


Bad News!

Mr Roofs bonkande var inte ett one night stand... Damnit! Å varför ska dom jämt hålla på när jag får min dagliga dos av sex and the city?? Inatt överröstade bruden till och med teven! Katastrof! Men efter halva akten ungefär kom nog Roof på att hon faktiskt lät en hel del och satte på lite musik. Blev det bättre?? NO! Var tvungen att höja teven flera gånger i desperata försök att överrösta dels musiken som var sjukt hög, dels dunkandet i väggen och framförallt the damn noice from the damn gal! Skrek ut några väl valda ord och hytte med näven mot taket lite lätt irriterad... Som tur var så var dom klara lagom till sex and the city var slut och det var duntime. Shit jag måste nog snart ta fram min lilla lapp och skriva ner några väl valda ord för så här kan vi då rakt inte ha det! Det är inte trivsamt! En gång är ingen gång, 2 gånger är irriterande och 3 gånger kräver en lapp! Har jag tur kanske jag kommer med i David Batras kommande bok som handlar om just oss lappfolk "vän av ordning"... Jag menar, allt ont har ju något gott med sig... Eller?!?






Länge Leve Grannsämjan!

Ett KjolTyg I Sina Bästaste SolVarv

Jag älskar synonymfunktionen, den är helt fantarre! Nu har jag även hittat sidan www.synonymer.se som har kommit att bli lite av en favorit faktiskt. Väldigt bra att ha i diverse olika sammanhang. Brukar även sitta där och leta nya ord när jag känner att tiden lixom står stilla och inget annat kul behagar hoppa på mig. Att det kan finnas så många festliga termer för en och samma glosa! ( Ja, jag synonymade lite i den meningen där, men bara för att ge ett litet försmak på funktionen sattsejja )
Nu ska jag ta och mingla runt bland  dom lite fulare synonymerna. 
Mohaha!
Roligt!
Ja, jag är en sjuk människa jag vet, men jag trivs så himla bra med det =)



"Jag tycker om att slå min syster. Inte medvetslös, bara så att hon förstår allvaret"







Slät & FamnTag !


Åhå Sicken Hissnande Upptäckt!

Strosade omkring här i bloggdjungeln och hamnade av en händelse på Alex Schulmans blogg. Ströläste litegrann men blev genast lite mer uppmärksam när det sedemera visar sig att snubben är bästis med bomulls- och sockerdricka-mannen Filip =)
Jag har således lärt mig följande fakta om Filip: 

* Han är, lixom jag, grym på den skånska dialekten
* Ovanstående beror på att hans pappa är från Tomelilla
* Väldigt många verkar ringa Alex agående Filips nummer och adress
* Han följde i februari kontors-trenden att klippa sig kort
* Han är så fin å rar så att våren kommer av sig

Som ni ser, oerhört intressant fakta. Den där sista punkten kom ja på själv dock.
Ska i framtiden hålla öggonna öppna på Alex blogg. Man vet aldrig vad för matnyttig fakta som kan dyka upp ur den mannen.

Man borde flytta till stockholm, skaffa silikonbröst, exctensions, en fet plånbok och bosätta sig på stureplan. Där blir man lycklig och det är där som det händer.

♥♥♥

Gammal Mat Till Gammal Tan...NÄE!

Shit man är inte rik asså... Blev så sjukt sugen på kött när klockan började närma sig lunch. Letade som en tok igenom hela köket och hittade längst in i frysen en gammal gammal korvstroganoff. Med gammal menar jag verkligen gammal. Den tillreddes nämligen på den tiden jag bodde i mitt lilla hus på landet, det vill säga ca 1 1/2 år sedan. Efter lite moget övervägande och rådfrågningar via msn beslutade jag mig för att käka upp den iallafall. Hungern tog helt enkelt över förståndet. Nu går jag mest omkring och väntar på en eventuell matförgiftning...

Snart är det någon som fyller år men jag tänker inte säga vem. Allt jag vet är att det blir barnkalas på lördag vilket innebär att jag får äta min favoritmat tårta. Ibland känns livet helt jävla underbart!



"Äta bör man annars dör man"





Gammal Mat Till Ung Vigulant PrimaDonna

EasterNight = Feast(er)Night

Påskaftonens övningar var trivsamma och ledorden för kvällen var ägga, vina å svina vilket jag tycker vi faktiskt följde rätt så bra. Inledde aftonen att my place med ägg och vin för att sedan dra vidare till Gastons, Moon och slutligen efterfest. Blev med andra ord en 12-timmars fest! Ack så trivsam=) Kreativiteten sprudlade på dom arma äggen som ni kan se här nedan och för att komma in i påskstämmningen åkte rosa boan fram såklart.

Några enkla meningslösa fakta i punktform som kan tänkas vara läsvärda för intresserade (delat på 3 undersköna damer förstås):

Antal trasiga vinglas: 1
Antal tjatiga dörrvakter: 1
Antal uppätna ägg: 6
Antal billiga drinkar: 2
Antal gratis drinkar: 7
Antal tömda Minttu: ca 8 1/2 (aningens luddigt och suddigt där)
Antal påhopp av urflippade krogbesökare: 1
Antal sovda timmar: 2 1/2 (här gäller inte delat på 3 grejjen utan detta är endast jag alena)
Antal smygsnodda tior som stoppats i BH:n: 1
Antal blåsta å lättlurade herrar: 5 (är dock säker på att mörkertalet är waaaaaay higher)
Antal poäng i det skånska uttalet: 5/5 + en stjärna i kanten

image61



Jaha å där slutade bilduppladdningsfunktionen att fungera... Poop blogg! En uppföljning utav påskaftonens övningar kommer naturligtvis så fort funktionen behagar fungera normalt igen!
Själv ska jag nu förflytta mig ut mot landet för en härlig ridtur i skogen med gamle trotjänaren Jötunn.




Lev Väl My Friends♥

Becca 4Eye

Beslutade mig imorse för att det var dax att bära glajjsen en hel dag. Har ju försökt gå in dom nu sen inköpet och tyckte mig vara redo för nästa steg sattsejja. Tyckte det kunde vara lämpligt att ta göra detta så här en tråkig söndag. Detta beslut medförde en revolutionerande upptäckt och en inte fullt så revolutionerande. Upptäckte nämnligen när jag ställde mig framför spegeln att genom mina nya glajjer ser jag väldigt smal och smäcker ut! Åhå så himlans trivsam upptäckt! Kännde mig efter detta väldigt stärkt och beslutade att ha dom på när jag vandrade bort till medya och hämtade ut mig en pizza. Detta visade sig senare vara ett väldigt dåligt beslut... Där fanns inte en plan yta så långt ögat kunde nå! Jag steg rakt in i lustiga huset och började plötsligt snubbla på trottoarkanter och dundrade in med pizzan rakt in i dörren på den fullsatta pizzerian. Genant frågar ni er? Ja ganska! Dessutom duggade det lite lätt och när jag stiger in i värmen på medya steg jag rakt in i dimman sattsejja. Såg inte ett smack. Som en stor vit vägg bara. Slet i panik av mig glajjerna, såg inte så mycket mer men slapp iallafall se ut som ett fån med helt igen immade glas. Trevade mig omkring i pizzerian och är fortfarande förvånad att jag kom hem i ett stycke sattsejja. Blev dessutom yr i mössan som fasen och funderade vid ett flertal tillfällen på om jag skulle vara tvungen att stanna och kräkas lite på vägen men klarade mig dock ifrån detta oxå. Inser nu att denna idé som från början lät så väldigt bra inte var något klokt val alls! Får se om jag kan stå ut med glajjsen dagen ut eller om jag ger upp och tar skev-pottsen eller trycker in ett par lins i öggonna. Jag var på tok för ivrig och gick aldeles för fort fram istället för att i lugn och ro slutföra ingångsstadiet.
Nu ska jag ta av mig glasen en stund och ta mig en liten eftermiddagslur i min fantastiskt sköna soffa.






Baj Baj // Becca 4 Eye

KärleksPasta & Ägg

Idag har jag spenderat 2 1/2 timme åt påskäggsletning, och då menar jag 2 1/2 timmes effektiv tid! Äggletningen ägde rum på worket. Under tiden hann jag:  
* ge upp ca 7 gånger
* få en si så där 20 ledtrådar
* inte vara så effektiv på worket
* bli sur för att Lasse var så förbannat nöjd över sin gömma
* bli riktigt frustrerad och nästan förbannad
* fundera starkt på om jag är dum i huvudet på riktigt

Skyller min dåliga äggletarteknik på mamma och pappa som varit för lata och okreativa för att gömma våra ägg och istället alltid stoppat in dom under våra sängar.


Nu är det karga tider må jag säga. Dricket vatten och äter upp allt det där som ligger längst in i frysen och skafferiet. Allt det där som man inte riktigt vill ha men är för lat för å slänga bort. Så igår cheffade jag till min gamla kärlekspasta. Upptäckte för sent att den gick ut för 4 månader sen, tyckte väl den såg lite blek ut, men den gick ner iallafall. Ibland kan det vara bra att inte ha så mycke smak =)



Ikväll på självaste påskafton ska jag, syrran och shilan spexa till det med äggmålning och vin. Himlans trivsamt!
Nu ska jag ta hand om mitt uppletade påskägg =)







Glad Påsk!

Han Kunde Varit Snärjd För LängeSen!

ÅSCH! Det är så fruktansvärt upprörande så jag vet inte hur jag ska ta vägen! Irritationen och frustrationen är på topp må ja säga! Var lugn och fin som en filbunke tills aldeles aldeles nyssens. Denna irritation beror på ett uttalande som syrran precis gjorde via msn. Fick nämligen reda på att min bomullsman Filip var och festade loss på Harrys här i stan för ett tag sen. Kan tänka mig att det var i samband med inspelningen av grottmannen till 100 höjdare. Detta, mina vänner, innebär att Filip har varit ca 400m ifrån min lägenhet utan min vetskap! DAMNIT! Jag kunde ha snärjt honom!
Min plan är nu följande:
Syrran fick denna heta info av sin vän Malin som var närvarande under Harry-kvällen och då fick producentens mobilnummer. Jag ska således:
1. Be syrran ringa malin
2. Be malin ringa producenten
3. Be producenten om Filips nummer
4. Alternativt ge mitt nummer till producenten som i sin tur ger det till Filip
5. Alternativt be syrran be malin be producenten att fixa en blinddate med bommuls-Filip
6. Eller: Prata med vår stammkund grottmannen och under hot tvinga fram all eventuell fakta om Filip som han  möjligen kan trycka på och eventuella nummer han kan ha fått ta del av
7. Möjligen emigrera till estockholmo och personligen söka upp sköningen och sedan snärja honom brutalt med min otroliga charm

Tror starkt på mina planer och hyser stort hopp inför framtiden!


(Va? Besatt otäck stalker? Jag? Nu förstår jag inte riktigt hur du menar...)



SnärjningsDax!


90 Ljus På Tårtan? Det Blir En Stooooor Tårta!

Shit så trasig ja e i min "lilla" arma kropp! Näe, det blev inte kåren igår utan en sega-dega kväll, men jag är trasig iallafall! Kan lixom inte vrida på armarna. Tar tvärstopp bara! Har helt på egen hand gissat mig till diagnosen inflammation i armvecken. Tror att det kan vara en ganska så bra gissning faktiskt. Mina smalben är inte heller sig själva men det är helt och hållet enbart tisdagens afroövningars fel!
Man kan tro att jag är 89 år gammal vilket skulle innebära att jag fyller 90 år om 11 dagar, men vem håller räkningen!?!
Stapplar, linkar och pustar omkring som en ostbåge. Tvingar unga vigulanta personer på stan hålla upp dörren åt mig när jag ska in i affären och skrockar med ett leende, tack ska du ha lilla vän, det var hemskt rart av dig! Klappar eventuellt personen lite lättsamt på axeln också när jag passerar förbi in genom dörröppningen, det är ju inte alla som uppskattar en klapp på axeln av en gammal hagga som jag. Så man får känna av stämmningen där lite grann.

Tänkte att yoga mjukar säkert upp kroppen. Passet fungerade relativt bra, trillade bara ihop en gång men lyckades för övrigt balansera upp mina stela kroppsdelar. Tog mig knappt upp efter avslappningen och gick linkandes i myyyycket långsam mak mot omklädningsruummet och vidare hem.



Ska sysselsätta mig med något som inte involvera en massa rörelse och tänker därmed ägna kvällen åt alla miljoner, miljarder bilder jag har som måste in i album. Ligger bara en si så där 4-5 år efter så jag bör väl vara klar nån gång, säg runt påsk nästa år kanske!
Hör av mig när jag är klar!




"Förr eller senare blir man vuxen och tillslut dör man"





Hej På Er Raringar!

Sega-Dega Vs Kåren

Usch nu ska jag erkänna att jag har lite tråkigt. Fast det är ganska så skönt faktiskt! Ägnade förmiddagen åt lite lek på länsmuseet i form av konst kan man säga. Tanken var att bygga ett rum som man aldrig har varit i av materialet vit kartong. Kan bara säga att det absolut blev ett rum jag aldrig varit i. Om jag skulle vilja vara i det? Låter det vara osagt tror jag...
Har varit rätt så duktig måste jag säga nu hela eftermiddagen. Eller ja, först var jag tvungen att ta mig en liten siesta efter lunchen, sjukt trött. Har visst spöken här på gamletull då en farbror med nån form av ghortbusters maskin sög järnet här utanför och störde min skönhetslur. Ska förhoppningsvis kunna sova gott om natten nu om farbrorn skötte sitt spök-sugar-work...

Telefonsamtal med syrran:

Cicci: Vad gör du?
Jag: Läser en bok
Cicci: VA?
Jag (lite extra tydligt): Jag läser en bok. Jag har läst 50 sidor snart.
Cicci (i djup chock): Det är nog första gången jag hört att du faktiskt läst en bok under hela din utbildning!

Kan vara så, kan mycket väl vara så. Kan dock inte säga vad jag läst om, tror det har med skolan och konst att göra iallafall, men är fortfarande inte helt säker. Mååånga kniviga ord i den boken!

Sjukt ont i kroppen idag! Stapplar omkring som en gammal skröppling här i lyan. Det är återigen den där afrodansen som plågar mina arma muskler. Men ack så skoj att utöva! Stampa fötter och skaka rump =)
<--- Ungefär såhär ser vi ut in action during the afro, som ni ser, sjukt jobbigt!

Just nu har jag lagt skolböckerna åt sidan och funderar på om man ska ta en sväng till kåren ikväll eller kanske bara vara hemma å sega-dega. Ska ta och cheffa mig en wurre eller två medans jag tar detta svåra beslut!


"Den kloke kryddar sitt språk med ordspråk, den enfaldige med svordommar"




Jag, En Enfaldig Klok!

SockerDricka i BlodÅdrorna Och Bomull i Magen

" Du föds singel, du dör singel. Att vara singel är med andra ord att betrakta som ett naturligt tillstånd, dessutom är det väldigt utvecklande och sunt att leva ensam ibland "

Läste precis dessa rader i tidningen Solo. Är beredd på att hålla med angående att vi alla föds som singlar, men va fan, dö som singel är väl ändå inte nåt som alla sysslar med! Skulle faktiskt vilja gissa (läs hoppas) på att endast ett fåtal människor dör som singlar här på vår jord, iallafall om man förutsätter att man dör en naturlig död på ålderns höst sattsejja. Och det där snacket om naturligt tillstånd förstår jag mig inte riktigt på. Är detta ett konstaterande som Solo precis kommit på och fram tills nu har alla singlar befunnit sig i något slags väldigt onaturligt tillstånd eller vad menas igentligen?? Är det kanske något man bör öppna champangen och fira? Hurra jag är naturlig! Äntligen! Gud va bra det känns nu! Tack för ert otroliga engagemang inom singel-forskningen Solo!
Själv skulle jag vilja säga att det inte bara är utvecklande och sunt att leva ensam utan faktiskt också fruktansvärt  skönt att inte ha någon att reta sig på hela tiden. För man kan ju inte dundra in på ett strålande humör och plötsligt börja gorma på sig själv över diskberget, dom smutsiga underkläderna på golvet, det tomma kylskåpet eller att någon tagit det sista toapappret utan att fylla på nytt. Näe, för istället blir man nästan bara lite full i skratt och tänker tyst med ett leende, en liten suck och lite skakande på huvudet, typiskt mig! Tanken följs snabbt upp av: jag gör det imorgon...
Dessutom slipper man ha en dum herre på huvudet som stör allt annat viktigt här i livet. Och vad har man annars vänner till om inte borra upp tavlor, koppla sladdar, fixa bilen mm. Singellivet kan vara det ultimata livet faktiskt.

image53 Denna mannen ger mig bomull i magen och sockerdricka i blodådrorna. Kanske den enda som kan rycka mig från mitt underbara liv som singel och göra mig till en lycklig kvinna. Rebecca Hammar... mmm det ligger bra i munnen det!




"Det är så jävla härligt idag så jag vet inte hur jag ska ta vägen "





I ♥  Filip Hammar!

Coaching och SpottLobbor I Hstd:s NightLife

Sicken trivsam gårdag! Började kvällen med en grillning på Nyhem med ett gäng trivsamma damer. Drack vin och lekte psykolog som jag förövrigt tycker jag är rätt så bra på. Har fortfarande inte lagt ner tanken på att bryta upp "lärar-drömmarna" för en framtid som framgångsrik psykolog. Min specialitet skulle framförallt vara "hur tänker det andra könet ?". Har förövrigt funderat på att publicera en bok med samma namn. Är dock inte säker på om det finns ett svar  på frågan och har starka funderingar på att det nog aldrig någonsin kommer att göra det heller. Snubbar är knepiga helt enkelt. Men jag tror ändock att jag skulle ha en lyyysande framtid som relations- och singelcoach! Det är bara att slänga ett öga på mitt delikata liv så förstår man varför.   ....... mhm.....
Anyway, blev såklart en utgång på psykolog-dravvlet också, Moon som vanligt. Mötte upp ännu flera sköna bönor där och rockade mig igenom resten av natten. Har ju inte varit ute här i stan på 3 veckor på grund av diverse trippar till diverse ställen sattsejja, så det var najsigt att va back in Halmstads nightlife =)

Fick en trivsam överaskning när jag vaknade upp imorse och mådde som vilken icke-bakis-dag som helst! Var tvungen och verkligen känna efter flera gånger innan jag insåg att det var sant! Jag mår Prima! Hur skulle mina söndagar se ut utan kebabkungen!?! Har spenderat dagen med flicksen på en härlig promenad och lite parkhäng i solen.

En ny familj skapades igår. Seriös seremoni vid uppkomsten i form av en stor fet äcklig spottlobba i näven och kladdigt handskakande på det. Luktade dålig andedräkt i handflatan resten av kvällen, men har nu iallafall en Halmstad-familj vilket känns oerhört tryggt och skönt!
Är förövrigt sjukt kass på det där med korta, piffiga och fräsiga inlägg... Har ju ett stort behov av att måla upp allt i minsta detalj, men så är det ju the delicious life of Becca det handlar om och i mitt liv lämnas inga detaljer utanför för här e allt väääldigt viktigt!



"Just Smile And Wave Boys, Just Smile And Wave"







Vinkeli- Vink Vink!