Halloj=)

Vet inte om jag förtäljt om mitt matte dilemma. Anyhow, probbset e att jag just låtit mig veta att den där förbannade jävla tentan måste vara avklarad för att jag ska kunna få läsa sista terminen... som är nu till hösten... POOP sattsejja. Så efter en massa tjatande på sega lärare pallrade jag mig igår iväg för en heldag i matematikens tecken.
FY FAN!
Jag hade goda förhoppningar då vi klagade så på vår inkompetenta lärare så dom nu har anlitat en ny snubbe. Å denna man kan ju omöjligen vara sämre än den förra. TJI fick jag! Fy Fo Faen till inkompetent mattelärare! Jag var rosen rasande när jag efter 5 timmars slit svingade mig upp på hojjen och styrde hemåt.
JA HATAR VERKLIGEN MATTE!
Det måste bara vara det värsta som finns. Efter 5 timmar kan jag inte ett skit mer än innan. Är möjligen bara mer förvirrad. Å tentan e om 4 veckor. STABILT!
Börjar sakta se sista terminen segla bort i horisonten...

Dränkte givetvis min ilska i en flock öl senare på kvällen. Var ju citypub med worket och givetvis vann vi quizet som vanligt. Nästan pinsamt så smarta vi är!

Nu ska jag strax vandra bort och se om kanske lite cash behagat komme in lite tidigare än beräknat. Vore så fantarre. Är nu fattigare än en lus....




Hejsan Hoppsan I Galloppsan!

Så Här Är Det.... Typ

Ojsan. Så seg jag är. Har ännu inte införskaffat mig någon ny dator utan surfar "diskret" runt bland vänner. För tillfället sitter jag på worket. Galet dött. Inte en kund så långt ögat kan nå sattsejja.
Oinspirerad till att skriva som vanligt oxå... *suck*
Pank som en lus är man med. Jag säger då detta. Fattar inte vart alla cash blir av.
Vet inte redigt vad jag ska skriva.... vet inte alls faktiskt.
Det som hänt i korta drag är väl följande:

Har fått en ny kusin-hund som är det sötaste. Är numer ett stort dagiskaos hemma hos faster. Strimlade papper och hundleksaker överallt. Det busas, morrars, skäller, hoppas och studsas överallt.
Melodifestivalen så här långt suger hårdare än nånsin. WTF har hänt??! Jag saknar ord. Trösten är att det inte kan bli så mycke sämre iaf. Risken är att ribban är lagd dock... Men det återstår att se.
Och häromdagen käkade jag räkor och senil som jag är glömde jag slänga ut soporna efteråt... luktade inte hallonsaft och kanelbulle i min lilla våning kan jag lova. Fy faen! Det otäcka är att det nu 2 dagar senare fortfarande luktar gammal fisk i lyan...
Saker är lite tunga fortfarande. Eller, lite och lite. Saker är mycket tunga actually. Men man hoppas att slutet blir lyckligt iaf.
En god nyhet är att i allt det tunga finns någon som får mitt hjärta att hoppa rundor av glädje i bröstet på mig. Någon som ger mig energi och gör mig lugn och harmonisk i min annars så stormiga själ. Me Like U Alot!!!

Nähe. Får väl ta å socialisera lite me kollegan för här har inte varit en kund på snart en timme! Inte en själ som vågar sig ut i kylan I guess.




Ha det gott alle man!

Poss Å Kel
Ät En Kamel