Dumma Dumma Dumma

Någon var elak mot mig igår. Jag är inte helt säker på vem men skulle jag gissa skulle jag säga typ.... Gud kanske. Så idag känner jag mig lite allmänt nedstämd och avslagen. Lite sådär halvtom och ensammen fast jag vet här finns så många goa människor som bryr sig om mig. Ja, kanske lite övergiven till och med.
(Jaha, ska hon aldrig komma till sak. Va är det med bruden egentligen??)
Asså egentligen är detta ingen big deal alls. Inte det minsta. Det är väl därför jag irriterar mig på min reaktion. Okej okej jag ska berätta om mitt pyttelilla fåniga dilemma.
Var som vanligt ute och rockade Halmstad igår. Lite förfest hos Erika sen vidare till cafét för lite skumpa och allmänt mingel. Ja, jag vågade ge mig in i skumpa-träsket trots onsdagens incident...
I alla fall, drog sen vidare till Mårtensson för å svinga klackarna i taket. Det var här det  hade hänt. Gud hade samlat alla mina ex som har betytt jävligt mycket för mig och som samtliga har gjort mig väldigt ledsen av olika anledningar som egentligen är samma och som fortfarande gör att det svider till i hjärtgropen när jag ser. Dom flesta hade sina nya kära flickvänner med sig och en av dom bor egentligen så långt bort som i Sthlm. Va fan lixom! Vad i hela fridens namn hade jag nu gjort för att förtjäna detta?? Gud-jävel... Fucking elakt. En av dom ville jag bara slå. Slå slå slå tills han var helt blodig och äcklig och hade ont ont ont och så jag inte längre kunde se att det var han. Jag hatar honom! Men mest av allt hatar jag mig själv för att jag fortfarande älskar honom... Åsch. Man skulle va född utan känslor. Som endel faktiskt verkar va...

Låtsades iallafall givetvis som ingenting och gick runt å glänste som en diamant hela kvällen och tar nu istället smällen såhär en regnig söndag.
Får lätt bli en ridtur idag. Min kropp är full av konstiga känslor och i mitt huvud ett virrvarr av frågor och funderingar. I stallet försvinner allt. Alla problem och tankar, allt. Det är bara jag och hästen. det är medicin.

Aja, som jag sa, en skitfånig grej men endå. Det stör mig av nån anledning. kan dom inte bara lämna mig ifred. Dom har lämnat mig brutalt en gång. Då kan det väl inte vara så jävla svårt att bara försvinna helt och hållet.
Äsch, ska sluta älta. Stallet!






image301











Adjöken

Lista Nr 1

1. VAD HETER DU?  Becca

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG? Nåt så sexigt som vita tajts...

3.VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU? Winnerbäck

4.VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL? Käka thaimat å godis å såg film me massa sköningar uppe hos oskar. Elr ja... okej.... ja sov bort det mesta av filmen

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT? Godis. Helvete oxå!

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU? E så satans mörkt... ska kika efter... tjaaa, inge regn iaf.

7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?  Hm... eftersom mobben e helt fucked up måste d nog va me Josse igår tror ja. Ventilering av onsdagsäventyret.

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA
KÖNET? Eeee... okej jag vet fan inte. får man svara utseendet å stilen helt enkelt?

9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?  Jepp, även om vi e en smula pissed på varann just för tillfället <3

10. HUR MÅR DU IDAG? Hyffsat

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK? Vatten och mjölk. Dock inte i kombination

12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK? En sån där fet rosa paraplydrink, helt klart=)

13. FAVORITSPORT? Hästar, dans å spritpimpling

14. HÅRFÄRG? Blond å stilig

ÖGONFÄRG? Blåisch! Ibland på alla sätt å vis...

15. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG? Om vi säger så här, ett party som börjar i solnedgångens begynnelse och avrundas vid dess uppgång är ett prima kalas. Så får man svara båda?

16. SYSKON Å DERAS ÅLDER? Cicci 23 och  Villan 20

17. FAVORITMÅNAD? April. Inte bara en födelsedagsmånad utan en månad då våren står i blom och hela sommaren ligger för fötterna. Mysisch helt enkelt=)

18. SENASTE FILMEN DU SÅG? Ja den där jag sov till igår.... revolver? Kan den hetat så måntro?

19. FAVORITDAG PÅ VECKAN? Lördagar. Alltid lika livade=)

20.FAVORITHOBBY? Hmm... Festa?

21. ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON? Gud nej!

22. FAVORITLÅT(ar)? I´m Yours, Jason Mraz

23. SOMMAR ELLER VINTER? Sommar givetvis! Är inte byggd för kyla (trots mitt lilla nätta lager av späck...)

24. KRAMAR ELLER KYSSAR? Ja tack, gärna i kombination=)

25. VILL DU ATT DINA VÄNNER SKA SVARA? Va? Jahaaaa... va d ett sånt litet frågeformulär detta...

26. VEM ÄR DET STÖRST CHANS ATT HON/HAN SVARAR? Eeee.... Ingen? Lägger ju skiten på bloggen för tusan

27. VEM ÄR DET MINST CHANS ATT HON/HAN SVARAR? Ge dig nu!

28. HUR BOR DU? Vindsvåning på 130 kvadrat, stor balkong, 3 hundar och en guldfisk

29. VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER? Henning Mankells Eldens Hemlighet för tillfället. Inte för att jag gillar att läsa utan för att jag inom en väääldigt snar framtid måste knepa ihop en hemtenta om skiten...

30. HUR SER DIN MUSMATTA UT? Blå med en bild på mig å min gamla kära polle pjakkur på när han å ja badar nere i Tylösand.

31. FAVORITSPEL? Förspel. Ett ibland kraftigt underskattat spel =)

32. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN? Jajjemensan! Å nej, jag är inget freak... elr?

33.KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN? Va? Hur sjutton skulle d gå till?? elr... njae... mula mig me en flarra skumpa kanjag nog korsa ögonna åt både det ena å andra hållet skulle jag gissa

34. ÄR DU ROMANTISK? Ja, det måste jag nog säga att jag tycker mig vara

35. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG? Det beror ju såklart på vad man gämför med, men visst, jag kunde haft d sämre... och bättre=P

36. VILKA HAR DU SÄNT DETTA MAIL TILL? Eeee.... mail?

37. VAD SKA DU GÖRA IMORGON? Sova länge,  läsa lite Henning, kanske rida en sväng i skogen och sedan parta loss med sköna människor resten av kvällen/natten=)

38. VAD ÄR KLOCKAN JUST NU?  22:02

39. Frivillig kommentar...... Äsch, fan vilken tråkig fråge-lek. Intresse-smurfen hoppar väl rundor av vällust på allas axlar efter denna oerhört givande läsningen. Jag säger bara: Sorry!


Det Var En Gång En Flicka På Kåren...

Till er som såg ett trasigt vrak på kåren igår vill jag bara klargöra att jag avsäger mig allt ansvar för detta. Jag hade inget alls med saken att göra. Istället skulle jag vilja överlägga skulden på en viss Micke som redan på förfesten förklarade sina planer för kvällen med orden: "Ikväll ska vi dricka skumpa du och jag, så ska jag minsann fylla dig"  Varpå det blivande trasiga vraket överlägset kaxigt poängterar att "mig kan man minsann INTE fylla så lycka till grabben!" En stund senare finner hon sig sittandes i ovan nämnda Mickes knä mulandes skumpa så det sprutar ur öronen på henne. En stor fet fylla är nu ett faktum. Ytterligare en stund senare ses hon i en ostbågelik ställning med stora krokodiltårar kryddade med svart smink rinnandes nerför kinderna.  Detta var dock en sysselsättning hon tillbringade större delen av kvällen med. Här ska inflikas att det arma lilla flickevraket icke mådde kanelbulle och hallonsaft vid denna tidpunkt. Väl ihopskrapad och på hemväg var fnitterattackerna ett fett faktum. Hon kunde helt enkelt icke under några som helst omständigheter förmå sig sluta fnittra. Hon mådde just precis då för jävla bra helt enkelt. Enligt rykten tog hemvägen ca 2 timmar till fots. En vandring som i vanliga fall borde klarats av på en ca 20 minuter.

Usch, fy stackars flicka! Tur att inte jag är hon! *puh*


Nu ska jag duna. Är trots allt liiiite dagen efter idag. Märkligt.













Najt Najt Folks!

Host Krax Snörvel Host

Inatt har jag vänt ut och in på mina lungor. Kan även varit fler delar av mitt inre som varit ute ur kroppen och vänt nån vända eller flera. Jävla skit hosta. Funtade på att svepa en shot hostmedicin, men, hostmedicin i kroppen = ingen alkoholö i kroppen. Ja, ni hör ju själva, det går ju bara inte! Imån är det onsdag och ett hejdundrandes förkalas innan kåren. Massor av folk, ska bli helt galet skoj!
Gjorde stan igår med Josse och kerst. Halle Daah! Det är ett faktum, jag kan inte gå på stan med Kerstin. Inte en enda gång har detta hänt utan att jag kommit hem med ca 10 shoppingkassar. Helt galet! Så nu sitter jag här i min nya fina morgonrock/pyjamas och är hetare än någonsin. Begravd i snorpapper, med en näsa rödare än en övermogen tomat och lungor som mestadels sitter utanpå kroppen. Jag kommer garanterat vara ett störande moment på föreläsningen senare idag, garanterat!
Ikväll blir det Malmö med worket för att glo på lite kameror och käka lite gratis mat och lite alkohol. pallar inte egentligen, men va fan, det är ju som sagt gratis mat och sprit...

Helt galet skoj i lördags btw! Grymma männskor på förfesten och ute.... tokigt roligt! Dansade som galningar och, för en gångs skull, sådär perfekt full. kanske skulle försöka göra det till en vana. Alltid trevligt när man minns sånna trevliga tillställningar. Ska göra ett nytt try på onsdag.

Nähe, nu ska jag trycka i mig lite frulle innan det är dax att ge sig ut i regnet och hojja bort till plugget.








Ciao Mi Amigos! 

Kort resume:

Ojsan då.
Då har man sackat ihop totales när det gäller bloggande. Ber mitt allra djupaste om ursäkt men tänker icke börja rabbla orsaker.
Nåväl, vad har hänt den senaste veckan måntro. Ska dra några snabba detaljer här:

Efter någon form av allergisk reaktion mot ett skumt vin i lördags fann jag mig själv liggandes i Erikas säng med ett gäng bacon i nyllet. När baconet gjort sin verkan och stillat mitt brinnande skinn var det dax för nårra snabba knäckningar av cider och vidare ut för en stillsam natt på staden. På tok för mycke folk överallt. Dundrade in på någe kinahak och fick varsin after8 drink i näven. Efter att förklarat för damen i baren att choklad faktiskt inte har armar och ben fick vi cashen tebax och gik vidare mot trivsammare marker. En Zlatan på bulls och vidare till Gastons. Mötte Jonas i dörren som bad mig beställa 4 drinks å skriva upp dom på han. När jag väl kom ut trippandes med dessa var Jonas spårlöst försvunnen. Så vad gör man när man står med 4 drinkar i näven och stället stänger om en halvtimme? Sveper dom själv såklart! Sjukt goda! Thanx Jonas=)
Hade sedan en sleepover hos Erika och gick inte ur sängen på hela efterföljande dag. MysPys!

Workade på kåren i onsdags. Faktiskt galet skoj måste jag motvilligt erkänna. Den sidan baren är för mig okänt teritorium med jag tycker själv jag rockade som bartender HaHa!

Har även vickat på Krabban i 3 dagar vilket inte bara ger lite extra cash i plånkan utan även en drös bakterier.
Så nu sitter jag här snorig och jävlig men stilig och proper sippandes på en cider och väntar på Erika och Markus som är på teater. Trots att jag mår som en överkörd gnu är det snart dax för galej igen. Jajjemensan. Just can´t seem 2 stop myself from party partying!!!








Så Mina Kära Vänner!
Vi Ses I Dimman!
POSS!

KlockRen Rar Liten Visa =)




På pojkarnas lista, står du högst i topp
Men blir bemött som du vore trash. 
För killen som har snott dig på höga belopp
Vill inte ha nån fru, bara cash
Han e en sån man, som sol-o-vårar .
Tar allt du har .
Sedan, blir du, lämnad i tårar
Utan någonting kvar.

Du, du e du e för fin. Du e, du e. Du e för fin för det trash du gillar,
Varför ska du kasta pärlor åt svin?
Du e du e för fin. Du e, du e. Du e för fin för så fula killar,
Sluta upp att kasta pärlor åt svin.


Din före detta kille var av samma sort,
han var en riktig gris, som bedrog.
Dom elaka ryktena skratta han bort,
tills att du såg bevis, o fick nog.
Sen kom, han som gick på tabletter. Kaffe o cigg.
Han var, din blott, enstaka nätter.
För ett risigt ligg.

Du, du e du e för fin. Du e, du e. Du e för fin för det trash du gillar,
Varför ska du kasta pärlor åt svin?
Du e du e för fin. Du e, du e. Du e för fin för så fula killar,
Sluta upp att kasta pärlor åt svin.



Ta mig, ta mig istället. Jag vill och kan.
Gå med, dig till kapellet.
Som en riktig man.


Du, du e du e för fin. Du e, du e. Du e för fin för det trash du gillar
Varför ska du kasta pärlor åt svin?
Du e du e för fin. Du e, du e. Du e för fin för så fula killar,
Sluta upp att kasta pärlor åt svin.






image300



Grymt Bra Låt =D


FreDag!!!

Jaha då var den här! Den efterlängtade helgen=) Inte för att jag knegar ihjäl mig i veckorna direkt, har totalt haft 3 ynka små koltimmar denna veckan... men endå!
Ikväll nalkas lite galej minsann! Ska bli helt jävla grymt skoj faktiskt. Det är nämligen så att lilla MiniBean-Erika å jag ska på dejt. HaHa! Inte varje dag man sysslar med sånt minsan. Så idag skulle jag plugga men har istället ägnat merparten av dagen åt städning. Allt för att dölja mitt egentliga Jag....
När herrarna anländer och jag öppnar dörren till en lya som skiner så det sticker i ögongloberna ska jag med en ursäktande stämma säga:
 -Ja asså, ursäkta, det är lite stökigt här... har lixom inte hunnit städa för jag har hjälp ett litet barn som gått vilse att hitta hem, lett en gammal blind tant över ett övergångsställe och stått med rädda-barnen-bössan utanför hemköp idag.  Dessutom var jag uppe å hjälpte till i soppköket imorse. Ja, så ni får som sagt ursäkta röran pojkar!

Jag kan bara hoppas att vinden ligger rätt så att bulldoften från östras ligger tät i lyan. Då kan jag även säga att: 
-ja, jag bakade litegranna förut bara, inget märkvärdigt alls! Tycker bara så synd om ankorna i parken som bara får gammalt halvmögligt bröd som inte människorna vill ha längre...

Det här kommer bli en perfekt dejt! Pöjkarna kommer se mig precis som jag är och dom kommer att älska mig!

Nu ska jag snabbt och lätt dundra ner till staden och besöka syrret + lite andra ärenden innan jag sätter mig på spinninghojjen för en sista snabbsjystering bland volanger och andra utstickande partier av skalet.










Ha En Underbar Fredag!

MotsägelseFullt Tillägg Till VuxenPoängen:

Jag har, under 2 dagars tid, konstant och med en mycket bestämd och vuxen ton i rösten, otaliga gånger upprepat vissa saker. Framförallt i samband med lunchen.
Jag har hört mig själv säga saker som:

- Jaha, ungar, vad blir det för mat idag tror ni?

- Näe, vi säger inte bajs, det låter inte trevligt.

- Näe, man kan inte äta bajs och det är framförallt inte gott.

- Säger du bajs en gång till blir jag arg på dig. Detta är sista gången jag säger till dig ( å spänner bestämt blicken i det retsamma lilla kiddet)

- Nu blir jag arg på dig! Varken du, jag eller någon annan ÄR en bajs och vi kommer definitivt INTE äta bajs till lunch! Nu slutar du hålla på å tramsa dig sådär! Hör du vad jag säger???

-Sluta säga att bajs är gott hela tiden annars drar jag dig i ena örat så att det blir jättelångt å du kommer se jättefånig ut för att du har ett jättelångt öra å ett vanligt....


Hotet med örat funkade redigt bra ska jag säga. Men ni hör ju. Måste ha druckit nåt dåligt vatten eller käkat nåt jävla bajs eller något för jag låter helt klart icke frisk! Känns som en sån där utanför-kroppen-upplevelse. Jag chockar mig själv när jag så motsägelsefullt hör mig själv säga - Nej, man kan inte äta bajs. och -Nej, bajs är inte gott.


Herre Gud! Jag har en 3-årings humor... Vad ska jag bli när jag blir stor???





image299








Aloha!

EgoBoooosting

Jajjemensan! Då har man harvat runt på dagis i två dagar. Inte helt otippat blev jag ju givetvis en stark favorit. Hade ständigt en klunga kids hängandes runt kroppen på mig. Det var inte bara barnen som gillade mig utan jag plockade snabbt in feta poäng hos samtliga Fröknar då jag givetvis lockade fram det bästa hos samtliga ungar. Tåslickeriet satte igång på alvar idag när jag lyckades få 15 snorungar att sitta som heliga små ljus i en ring i över en timme. Damn i´m good på att läsa sagor! Detta var ju som sagt inte helt otippat då jag faktiskt är en hemskt parant och smått fantastisk människa ;P
Med min list och stil lyckades jag dessutom parera alla blöjbyten utom ett å den ungen hade enbart slagit ettor i tygstycket så det var ju nemas problemas sattsejja.

Nu har jag legat ute på en filt i kapsylparken och läst skolböcker. Känner mig duktig som fan. Känner även att jag tjänat in en del vuxenpoäng denna veckan som jag helt och fullt låg långt ner på minussidan med innan.

Jag har:
* Köpt en ny växt
* Inte förtärt alkohol på 4 dagar
* Pluggat flitigt
* Workat
* Köpt två växter till
* Slängt ut gamla ruttna växter
* Blivit irriterad på dom högljudda ungdomarna som besökte kåren igår (när jag låg och försökte sova)
* Hängt upp en tavla
* Tankat full tank i Franky

Som ni ser. Helt olikt mig. Kanske har ätit något konstigt. Eller fått något slag i huvet. Kanske slagit i det i nån vass kant. Har ju en tendens att dundra in i sånna... Hur eller hur undrar man vart detta ska sluta. Men som jag brukar säga: Den som lever får se!







Tjingeling!

En Liten Kortis Bara...

Är där ikväll igen. Där, där jag inte vet vart jag är. Som varken är nära eller långt bort. Där jag varken är stark eller svag. Där, där jag slits mellan ont och gott. Rycker sliten och drar åt varsitt håll. Isär, klyven, uppdelad, trasig fast hel. Fasaden rämmar. Lämnar öppna uppfläkta hål i den gamla färgen. Färgen som ligger i flera lager som alla krackelerar och bildar ett mönster. Ett mönster av vad? Vad är jag? Vem är jag? Vad gör jag här?

När ögonen svider, magen värker och huvudet känns tungt. När saker ligger tungt men fladdrar, dansar iväg likt en fjäder. Allt som krävs är ett enda kraftigt andetag. Luft som sugs in, fyller mig med kall luft. Kall luft som värms upp inuti mitt skal och sedan lämnar det via mina lungar, min hals , min mun, mina läppar, mig.




Imån blir det jobb på Krabban. En sjukskriven och en jäkla massa små ungar. Lär stå vid skötbordet större delen av dagen misstänker jag. Men man ska icke misströsta. Vid skötbordet är det ett ypperligt tillfälle att kommunicera och vara aktiv med barnen på tu man hand. För det har vi ju lärt oss i skolan...
Nä, ska bli skoj faktiskt. kanske inte skälvaste torka bajs biten, men resten.


På fredag blir det skoj. Bara 3 dagar kvar. Jag biter ihop, ler, blåser ut och stegar vidare.








Puss♥

Till Skuggan i Mig



Jag har hört att du träffat nån
Jag har hört att han är allt jag inte var
Och jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag
Och jag hör att han är den rätte
Ja dom säger att du verkligen menar det
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kanske jag kommer över det
Hur kunde du falla när han sa, jag älskar dig, jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Mina vänner säger vakna upp
Och sluta tänk på det
Men vad vet dom, nu är nån annan än jag närmare
Livet innan det kunde jag, utan och innan
Jag kunde haft det så för alltid
Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam
Och alla vill ju ha dig nu
Dom har ju väntat på det här
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Det var en gång det var en fest
Och jag gick med nån för att hon påminde om dig
Men sen kom gryningen, jag reste mig gick ut genom dörren
Och jag gick genom den tidiga morgonen
Den rena, tidiga morgonen

Och jag visste inte varför jag gjorde så
Åh, jag visste inte varför

Jag har hört att du träffat nån
Och den här gången är du riktigt säker
Och jag hatar att jag älskar dig
Älskar dig så mycket att jag hatar mig



KräftFrossa!!!

Shit va han är grym! Killen gör en aldrig besviken, så är det bara! Så mycket kärlek! Aj lavv it! Ja jag talar givetvis om Håkan Hellström i torsdags. Jag säger bara GRYMME!!!

Va galet off inför gårdagen. Så till den milda grad att jag faktiskt funtade på att bevista tillställningen nykter... Ja, hör och häpna, så nu förstår ni hur jävla off jag var. Hade mys med Erika i fredags. Bara chillade i tevesoffan med grönsaker, dipp, ost och kex. Mycket najs.

Men så frampå eftermiddagen igår kvicknade jag till och kännde iallafall ett litet sug där djupt inne nånstans i skalet. SHIT POMMES ASSÅ!!! Det blev så galet jävla kul att jag inte vet hur jag ska ta vägen. Roligaste på förbannat länge. 9 sköna bönor dukade upp i kinesisk tappning med kräftor och mumma mat och sprit. Alla hade vi hattar och konfettin prydde bordet. Sånghäftena hade vi dock glömt så det fick bli några väl valda ur minnesbanken istället, gick lika bra. Kvällen började stadigt men slutade blött som fan! Så galet kul! Det blev snabbt en sport att gömma dom röda konfettikräftorna på så många skumma ställen som möjligt . Josse kommer hitta kräftor på dom mest underliga ställena i flera år framöver kan jag garantera. Sedan gick vi hastigt över till se-vem-som-kan-fästa-flest-konfettikräftor-på-märkliga-ställen-på-kroppen-tävling. Alla hade konfettikräftor på hela kroppen. Tjusigt!
Detta hände oxå:

* Nina kräker genom näsan

* Jag å Kerst går ut på stan med kräfthattarna på och en flaska rödtjut i näven

* Ellen blir dålig och måste dundra hem

* Vi rockar med spanjoren Måns Zelmerlöv

*Jag ber om vatten men får skumpa i mängder

*Jag snor en mobil

*Är snorfull

*Tappar ett öronhänge

*Har hela kvällen en partyhatt på skalet och ett gäng kräftor på skinnet

Överlag som sagt en fruktansvärt grym afton! Tusen tack mina undersköna bönor. Ni är bäst!
Nu borde jag vara nykter i en månad men har redan lovet ferre nästa helg, så va fan! Mitt skal är redan helt fucked up så vad gör lite mera tras?!

Ett litet rart urval med pics från gårdagens event kommer givetvis inom kort =)
Nu måste jag ut å ta hand om hästarna som jag visst vråkade lova i ett svagt ögonblick... Misstänker dock att gårdagens fylla fortfarande flyter i mina ådror. Men shit, djuren måste ju ha mat, så vad gör man inte!









Ciao Friends

Igår i BadHuset:

Jag är ju lite utav en livlig tösabit ja. Iallafall när jag är på mitt prima humör. Så igår när jag Kerstin och Josse var i badhuset så hade jag just det där humöret. Vi hade precis simmat i en hel timma (Duttiga kickor) Bastat och matat Kerst med banan efter en mindre kollaps när vi stog å duschade av oss allt klor. Gjorde allt som stog på skylten man inte fick göra i duschen, käkat, rakat benen mm.
Så kommer det fram en liten jävla rynkig tantfet dama med en sån där röd skurborste på skaft och glor lite på oss. Sen gick hon igen. Efter en liten stund kommer hon tillbaka, nu med skurborsten febrilt gnuggandes i vänstra armhålan.

Tanten med en sur strämma: Jaha, jag trodde det var barn i duschen. Här får inte vara några barn...

Jag med en mjuk stämma: Jaha! Nej nej det är bara vi här, så det är ingen fara!

Tanten nu ännu surare: Du får faktiskt ta och skärpa dig! Så här kan du inte hålla på förstår du väl. Tramsa och löjla dig som ett litet barn! Nu får du faktiskt vara tyst!

Jag: ?????????????????

När hon gormar ur sig det där sista hytter hon lite hotande med den röda skurborsten på skaft mot mig. Som att förstärka dom hårda ord hon nyss så omsorgfullt valt att spy över mig.
Om jag blev rädd? Ja! Man vill lixom inte veta vart den där skurborsten varit och när hon hytter den mot mig sådär barskt har man ingen aning om vad för partiklar som lossnar och flyger med full kraft rakt emot min stackars arma bara "lilla" kropp... Livsfarligt!

Något senare när jag poppar förbi worket för att tömma kameran åker jag på mera skäll av en tanta som klantat sig vid vår digitalmaskin jesus. Herre gud jag workade inte ens men fick ändå en hink galla över mih.

Vad var det för dag igår? Internationella-var-elak-mot-Becca-om-du-är-tant-dagen?? Förmodligen!






Nu ska jag rocka Håkan Hellström!








Puss Å Kram!

Jepp Jepp

Shit jag vet inte redigt vad som har hänt. Har nog haft en längre tids bloggtorka tror jag. Har lixom bara blivit skriverier om vad jag pysslat med och sånt. Mina övriga tankar är inte redigt här just nu, och har inte varit på länge. Men men, så är det. Kommer nog tillbaka när det blir långa pluggdagar framför datorn =)
På tal om det måste jag ju nu ta tag i den där uppsatshelvetet som är kvar sen förra terminen. Förstår inte hur svårt det kan vara. Bara jag börjar är jag ju klar i ett naffs. Höjden av lathet!
Har iaf kommit igång med träningen igen. Känns grymt skönt! Bye Bye Deg! Hello Muskelberg!
Har tränat hela veckan å så fort jag tvättat klart ska jag dra å simma ett par timmar med Joe och Kerst. Najs najs. Ursäkta skrytet men jag känner mig grymt duktig och det är skönt som fan! Back on track sattsejja.
Aja, sluttjötat om mina jävla träningspass!

Vråkade för övrigt ta en springnota i helgen igen. HöHö! Ja, vråkade. Varken jag eller Cicci hade en tanke på det men Joel, den boven, var fullt medveten om den uteblivna betalningen när vi traskade ut från plejset. Vi kännde genast att vi tjänat en slant och drack dubbelt så mycket på nästa plejs...

Ikväll blir det kåren, as usuall, det är ju onsdag lixom. Dessutom måste man passa på medans det är skoj, det vill säga typ dom 3 första veckorna. Ikväll följer favvobönan Smia med oxå. Skoj skoj!

Å imån blir det att rocka till Håkan Hellström på Diezel med erika, Cicci å eventuellt Joel. Ska bli grymme. Den mannen gör finfin mjusick må jag säga!

Nähe om man skulle slänga nåt öga på den där uppsatshelvetet dårrå... *suck*






image298



UPS! En liten bonus:
2 kannibaler satt och väntade på mat.
Då kom en riddare förbi.
Då sa den ena kannibalen:
-Åh, nej! Inte burkmat nu igen!

AAAAHAHAHAHAHAHA Ja knäcker mig på mitten. Dökul jue!







Ciao Så Lång!

Ojsan Då...

Nu var det inte igår jag var här å förtäljde om mitt händelserika liv...
Nu ska vi se, vad har hänt? Va var jag sist?
Ja just det ja, på väg till kåren.
Blev givetvis en livad natt. Du käre tid! Landade mitt ibland ett gäng aliens i en-timmes-kön och plockade fram alla mina utrikestalanger. Tycker själv jag briljerade på samtliga språk. Mycket trevligt. Massa skojsiga gamla å nya schöningar som rockade hela natten. Dunade in vid 5 bläcket. Nästa dag var det visst citypub med worket. Galet skoj! En del blev helt tokigt fulla! Redigt livat må jag säga! En liten trivsam efterfest på det hela gjorde kvällen fulländad HöHö!
I fredags bar det av mot Kalmar, igen. Så nu har jag gjort mina 2 årliga besök i den staden... Syrran visade ju upp sin nya hane Joel. Tyvärr glömde hon den guldiga glitter-peruken, besvikelse, men han blev iaf godkänd. Grillade lite på fredagen å sen ut en sväng i kalmars nattliv.... jaja, inte superlivat men iaf en jävligt trevlig kväll! Dan Bean var ett starkt lyft när han från ingenstans florerade in i vårt  "klientel". Grymt kul!

På lördagen var det dax för surströmming/kräftskiva efter en dags shopping. Ska bara klargöra att jag höll mig till kräftorna. Mumsigt värre! Det var hattar, glitterkräftor, fyrverkerier, sånghäften och hela jäkla kittet! Ska det va ska det va mest som vi brukar säga!

Idag har jag städat, gått en lång promme med Joe, ätit och fått en galen räkning från blubboteket.... Nu är jag därför ruinerad men är ändock på ett strålande humör. Nu ska jag glane igenom det nya träningsschemat och se vad det blir för skojigt ikväll.


image297







Hejsan Svejsan!