Ännu En Dag i Solen


Man kan aldrig få nog.
Workade till ett idag och drog sedan ner till östrastranden för sol och bad.
Eller ja... sol iallafall. Var för feg för bad idag oxå.... Åldern...
Blåste som fan gjorde det oxå.
Imorgon blir det Tylösand hela dagen.
Najs.



Det är lördag.
Klockan är 21:38.
Det är 22,3 grader ute
Och jag sitter hemma.
JAG SITTER HEMMA!
....åldern....


Vad har hänt?
Och
Hur ska detta sluta?
Man undrar...


Ses På Playan Imån =D

SomMaR!

Ja, det är verkligen sommar ute nu. Helt fucking underbart måste jag säga! Skolan är klar för denna termin. Eller.. ja.. skulle vara klar right about now men lilla Becca ligger givetvis strax därefter sattsejja. Men snart är man på räls igen.
Inledde det hela med en förmiddag insmord i olja på balkongen. När Danne kom hem drog vi snabbt ner till beachen och låg där och stekte. Såååå underbart! Jag ♥ sommaren!
Var dock inte lika modig som Danne och badade men gjorde ett gammalt klassiskt kärringdopp iallafall. Man börjar verkligen bli gammal.... Efter strand-ångesten, som för övrigt inte var så farlig iår (kanske oxå beror på åldern, jag vet inte...) mulade vi glatt i oss en varsin feting-glass. MUMMA!

Nu är jag ruggigt lik en härlig väldoftande pepparkaka!
Lovely=)

image357

Ungefär såhär härligt var det hela eftermiddagen....
Halmstads stränder: Mmm Mmm Mmmmmmmm



ICK!!!

Bevittnade något som kan vara nåt av det äckligaste jag sett på länge.
Inte nog med att måsjävlar förmodligen är det mest enoying fjäderfä i denna värld. Nu har dom gått och blivit det äckligaste oxå. Skriker skränar och håller låda i tid och otid, fast mest i otid tycker jag.

Idag blev jag alltså vittne till en äcklig måsjävel som sitter och helt brutalt slukar i sig en stackars liten fågel. Mitt på gräsmattan under balkongen sitter skrället och försöker desperat tvinga ner en hel jävla vinge i halsstrupen. Det gick sådär....
Men en fruktansvärt äcklig syn måste jag säga....

Dom borde absolut utrotas dom där... kan ju bara inte göra nån nytta what so ever!

image356
Äcklig kannibal!!!

Myser & Mår Prima =)

Det är så sjukt jävla underbart ute nu för tiden. Man vet lixom inte vart man ska ta vägen. Varje liten cell i kroppen gör volter av lycka. Jag gråter inte ens för att jag är pank. Det gör lixom inget. Jag vill här passa på att förtydliga att ute inte är ute som i bemärkelsen krogen, utan faktiskt ute i friska luften. 
Men när vi ändå är inne på ämnet kan vi väl lika gärna älta lite krogtugg oxå. Va där en sväng igår faktiskt. Hade suttit och sippat vin hos svärpäronen och kännde mig lite sådär allmänt glad, så det var lixom läge. Men fy fan. Det var ingen hit direkt faktiskt. Så den visiten blev inte så långvarig.
Trots detta var jag en smula trasig imorse. Men sånt går snabbt om när man dunar brevid en medicin=)

Har legat ute på gräset under solen och lyssnat på musik idag. Hemskt parant. Synd bara att man istället borde ha pluggat. Damn it! Jag tar alltid sommarlov på tok för tidigt!

Äsch, fy tusan vilket lamt inlägg! jag lägger ner detta för kvällen och  styr mina steg ner i chippepåsen istället tror jag....


image355

Adios Amigos!!!

Solen Skiner, Himmlen Ee Blååååå

Man är icke frisk på att skriva inlägg now a days sattsejja. Djiiiiisös! Men jag har väl gått å blitt gammal å lat, eller så är det kanske rentav så att behovet inte finns hos mig längre. Vad vet jag?!

Jag känner mig inte längre som gamla bittra Becca som grinar och gnäller högljutt om allt och det mesta. Nej fan, nu är jag ta mig tusan en glad och lycklig liten skit! Men visst gör Bitter-Becca små visiter lite now and then, det ska jag inte sticka under stol me sattsejja=)
( ni som känner mig vet!)

Kan det vara den stora gula på himmlen. Kanske dom färska gröna på träden, dom färgglada fina på marken, eller varför inte livet i stort. Vad det än är så är det fucking parant i vilket fall. And I´m loving it!

Har suttit ute hela dagen idag och jobbat på min tan som för övrigt försvann spårlöst, läskigt snabbt efter Gambia resan... På tal om den resan så poppade vi en "liten" frukt idag som vi smugglade in med stor diskretion. Varför är det typ bara jag å Danne som gillar skiten?? Märkligt... Men hälften av smaken sitter ju i landet. Det kan vi bara lugnt konstatera. I fallet med de 4:a limporna cigg måste jag nog säga att närmare 90% av den goda smaken satt i landet. Vi har nu lugnt rett ut och konstaterat att smaken är verry unparent och lukten kan starkt liknas vid den som sticker till i näsan när man städar en kaninbur.... Jag lämnar det där.

Nämen se! Jag lyckades ju plita ner en liten rar samling ord tillslut! Det kanske rent av bara är lite lathet som drabbat mig trots allt=)

image354






Mys Gott i Solen Mina Vänner!!!