Tråååååååååååååkinlägg Om ParantHeter =)

Jag skulle bara vilja börja med att tacka Jesus för den snabba korrigeringen i vädret, men samtidigt fråga varför han idag har slagit på värmen igen, jag är ju inte klar!!! Kan det vara så att han anser att helgen började redan idag, torsdag, istället för imorgon kväll? Bara för att staden firar 700 år. Gammal som gatan sattsejja... Där ligger man i lä =)

Gårdagen blev fruktansvärt parant må jag säga! Dunade in klockan 7 imorse... Smart! Men oj... Oväntat, ovanligt, otroligt trivsamt! När man som allra minst anar det så händer det oväntade. Jag kan bara säga Parant!


Idag skiner solen som aldrig förr och lockelserna till att göra allt annat än uppsats sticker mig i ögonen och naffsar mig i huden. Jag kan stå emot en del. Men andra... Näe. Ska dock försöka vara en smula effektiv, ialla fall några timmar =P Men nalkas det tårta så är inte jag sen med att kalasa. Det är ju trots allt min favoritmat!

Du käre tid vad jag är disrä idag! Inte ens ett intressant blogginlägg kan jag klämma fram!


BTW. Boka inte in något den 8/8 2008. Håll den aftonen öppen tycker ja. Höhöhö! Hihihi!




Ha En Underbar Dag!!!

Ägnar Mig Åt Lite BajsKastning...

Hur pigg blir man när man får detta svar när man ringer till Harrys för att kolla om det mot all förmodan går att boka ett bord till kvällen:

"Du, lilla Rebecca, om ni är mer än 2 personer så går det inte att boka bord ikväll tyvärr." 

- Men Gud förlåt för att jag är så liten och dum i huvudet så jag inte fattade att det absolut inte fanns några bord kvar! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag ställde denna oerhört dumma fråga till Er. Jag är så korkad ( men jag är ju trots allt blondin) Förlåt så hemskt mycket att jag störde Er och tog upp Er dyrbara tid med min löjliga fråga. Tack då, Adjö!

Jag kan dessutom så här i efterhand försäkra samtliga på Harrys om att dom ska slippa se mig eller mina vänner där något mera. Man vill ju lixom inte krusa...
Och jag är ju inte den som är den, jag är den andra.

(Ja, jag är förbannat jävla lättretlig just nu, så passa er...)





image136





Tack och Adjö Harrys! Screw You And Eat Some Poop


Var Med Och Lös Dagens Gåta!

Ojsan då!
Vrååååkade bara dissa uppsatshelvetet i en sisådär 4 timmar för att få mig en liten puss av solen. Man måste faktiskt passa på, man vet aldrig när sommaren behagar visa sig nästa gång. Så, valet var lätt. Sitta inne framför cp-datorn och knappa och slita mitt hår eller dra ner till kapsylparken med Erika två skedar och en vattenmelon...

Idag när solen är här känner jag mig generös. Jag bjuder på en liten gåta. Den härstammar från den fantastiska litteratur jag dagligen plöjjer igenom. Here it comes:

" Fan, då rycker vi bort benen och lägger dom undertill, sa Gillis. Och det var sjutton vad det blev ett litet och bra paket... "

Ja, vad kan detta handla om måntro? Den som gissar rätt vinner en lyxig dejt med moi ;-)

För övrigt hittade jag innan idag i samma bok ett litet hårstrå som fastnade på min hand. Detta lilla hårstrå var mystiskt likt ett könshår. ICK! Jag hoppas dock att det var ett brösthår eller ett armhår (inte från armhålan) från nån hårig, men väldigt renlig man...


Nu ska jag uppsatsa ett litet tag igen =(



image135







Jyssta Meloner!

Pliiiiis Christ, Just This One Thing.... Pliiiiiiiis *Blink*

image133




Jeeeeeesus Christ vilken chock jag fick nu.
Dundrade upp dörren för att få in lite frisk luft till min trögtänkta hjärna och inser till min förvåning att det är värsta feta sommardagen ute! ÅNÄÄÄÄÄJ! Här sitter jag och kämpar på med fucking jävla kuk uppsats och ute är det sommar! NU blev jag om möjligt ännu mer oangelägen att göra klart skiten... Damnit!
Inatt brakade hela himelen lös, du käre tid! Dumma Jesus kan väl fiffla med vädret så det blir uppsats-skrivar-vänligt bara nu medans jag skriver, snääääälla! Sen vecka 24 får du hemskt gärna skruva på sommaren på max igen. Då är det nämligen zigenarliv som gäller. Jag ber inte om mycket. Bara lite väder. Så snälla Jesus, answer my prayer!


PS1. Det är okej om vädret blir sommar i denna helgen som kommer också DS

PS2.
Du är en hemskt rar och parant man Jesus, bara så du vet * Blink* *Blink* DS








En Liten Böna Bönar Och Ber

EfterLysning!


" En kvinna ska vara en söt, tillgiven och troskyldig liten sak - mjuk rar och dum"

"Han kunde visserligen vara både vänlig och charmerande, men ofta betedde han sig som en bortskämd, gnällig barnunge och fick okontrollerade vredesutbrott. Han åt jämt choklad och annat godis, och vid middagsbjudningar lekte han gärna en lek där han stirrade ut andra gäster för att se vem som tittade bort först. Skrattade gjorde han sällan, utom åt andra människors olycka."


Detta låter ju som en karl helt i min smak. Infakt, låter det som jag, fast man lixom. En sån ska jag genast ge mig ut och söka efter. Jag tror att vi skulle kunna få ett underbart liv tillsammans.
Jag ska faktiskt göra en efterlysning redan nu här på min blogg!


Är det någon som sett min blivande man?
Han ska visst ha detta charmerande utseende:

image132

Har du sett honom? Snälla hör då av dig till mig. Jag bara måste träffa denna man.
Jag tror nämligen han kan va min Mr Right!


( Och titta! Han stödjer mustasch-kampen! En kampanj som sätter fokus på Sveriges vanligaste cancerform - prostatacancer! Ååh vilken karl!!! )



Snälla Hjälp Mig Finna Min Man!

Exciting 5 Thumbs Up!

VÄDUREN
21/3-20/4
En ganska rolig och spännande måndag väntar. På kvällen pratar du med någon om nya framtidsplaner. Mysigt.

Men gud va spännande det låter! Vem tusan kan det vara jag ska snacka framtidsplaner med? Känner mig verkligen upprymd och laddad inför detta mystiska planerande som väntar mig framåt kvällen. Fram tills dess ska jag skriva fucking jävla kuk uppsats. Jag kräks på det. Kaskadkräks faktiskt. Jag rent av hatar den. Oh boy vad jag ska fira när skiten är klar (om den nånsin blir det, ibland känner jag mig tveksam)  Jag kan dock inte se hur en dags uppsatsskrivande kan bli rolig och spännande... Jag hoppas på det där samtalet framåt kvällskvisten. För övrigt lever jag lite på den förbannat roliga helgen som var. Var ett tag sen jag hade en sån trivsam helg må jag säga. Tummen upp för den!!!





5 tummetottar av 5 möjliga! Full pott för helgens övningar!!!





Bizzy School Essaying =(

Glad Som En Fåne Bland Cats Och Dogissar

Idag regnar det katter och hundar. Men solen skiner, det vet vi, det är bara lite moln ivägen.

En smula trögstartad afton igår. Hårt me kalas två dar i rad. Man börjar bli gammal såhär inne på sitt 23dje år... Men oj oj vilken härlig vändning kvällen tog sen när vi klappade igång kalaset på allvar! En sådan kärleksfull kväll det blev. Alla strödde pussar runt sig till höger och vänster sattsejja. Cafét först för lite boose och sedan moon. Där tog kvällen en oväntad vändning, men ack så parant! Kan knappt minnas när det hände sist... Högstadiet? Underskattat i varje fall. Mer sånt tack! Skuttade hem med ett fånigt leende på läppen =D

Intog McD i horisontellt läge i morse. Låg som en säl på mage i sängen och stoppade i mig strips på strips.
Idag är jag glad! Känner mig lätt som en plätt, ja som en pannkaka. Nu får man se lixom.
Tänker icke förstöra mitt humör med uppsatshelvete idag. Nej. Imorgon får det bli. Idag ska jag må prima sessa heeela dagen =)

Nu ska jag försöka röjja lite i lyan. Torsdagens speed städning syns icke till någonstans. Konstigt...
Ringa några samtal. Chilla chill i horisontellt läge in la sofa. Ska man sockerchocka "lilla" kroppen idag igen kanske...







Pussar Till Höger
Pussar Till Vänster
Puss Puss
PUSS

HumPf... Å Så Kalas =D

Dagshoroskop - lördag den 26. maj

En lugn och okomplicerad dag blir ännu bättre om du tar med din partner på något fint. Är du singel kan du ändå få kul med vänner och bekanta. Var på din vakt så att du har humöret under kontroll till kvällen.

...Är du singel kan du ändå få kul... ( bör läsas med moraträsk-stuk ala tigerjakten)

Hallå?!? Det är väl när man är singel man har kul om något!  Jag förstår att dom efter ett sådant statement måste skriva ut det där med humöret för sånt kan ju faktiskt kittla irritationen en gnutta sattsejja.

Trivsamt och livat igår. Det lugna förvandlades till inte så värst lugnt allteftersom timmarna rullade på. Spräckte en del trumhinnor i singstar. Mindre smart att aktivt deltaga i sådana aktiviteter när man har en förkylning på halsen. På cafét flödade spriten och tobaken som aldrig förr! Tjosan parant parant! Snacka billig fylla! Ska satsa på en rerun på den ikväll =)

Infakt, ska jag faktiskt börja förberedelserna inför kvällens övningar. Kommer bli en hård kväll.... ooo så hård, hård som sten. MoHaha!



image124

OBS! Bilden har inget med den kommande hårda kvällen att göra! Det är hårt i två heeeelt olika bemärkelser! TJO!




In i Dimman!

FÖRST Produktivitet SEDAN RusDrycksKonsumtion

"Solen skiner himlen är blåååå, vad det är skönt att leva dååå
högt i topp går allas humör och det är det som susen gör. JAA"

Om man inte måste sitta inne och skriva uppsatshelvete vill säga. Då känns det mest bara suuurt som räven sa. Råkade sova lite väl länge idag oxå. UPS! Men det har sin lilla förklaring. Ska dock försöka öka på effektiviteten en smula idag. Måste även träna efter alla brownies och även en tripp till syrret känns livsviktigt.

Verkar som att det nalkas en smarrig grill ikväll med sköna bönor. TJO så parant! Följt då av lite drinks in town. YES!
Imån nalkas det oxå någon form av rusdryckskonsumtion, även det kommer säkerligen bli en trivsam tillställning.

Nu ska jag faktiskt försöka vara en gnutta produktiv  så jag kan göra allt annat med ett lite lättare sinne sattsejja.


Fast igentligen skulle jag behöva rensa mina avlopp och skura duschen.... för övrigt skiner numer lyan i takt med solen =)




Å herre gud, så här ser solen ut på nära håll. Den är en kula av brinnande gaser. Läskigt, om inte rent ut sagt livsfarligt!!!






Äntligen Helg =)

So FuckiNg HigH!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! !! !

WOHOOO!

Jag är så jäääävla hög.

Helt fucking jävla speedad.

Klockan börjar närma sig 2 bläcket och jag har precis diskat klart berget, dammsugit, plockat undan alla kläder och papper å allt annat skit, så här e så förbannat fint så jag nästan blir tårögd!

Men jag är inte klar än.
ÅNEJ!
Inte förrän hela lyan skiner i takt me solen ( ja nånstans är den ju och skiner iaf)

Tjuhosansa!
Va trivsamt jag har det =)
Studsar runt likt ett barn i lyan. Hoppar rep me dammsugarslangen och leker rockstjärna me solbrillorna och golvmoppen me sköna toner på highest volym =) YEAH ROCK ON BABY!

Låter så fruktansvärt roligt när man dammsuger på mitt golv. Speciellt om man sätter farten å suget på MAX. Då slurpar det och rasslar. Festligt =D


Ska gå lös på badrummet nu. Man ska kunna spegla sig i varendaste liten yta!!

image122







WiiiiiiiHooooo Hajdi Haooo High Like Shit On Brownies With Soul♥

Fylld Av Brun Kaka Och Annan Skit

Har nu suttit på en bänk med Erika i ett X antal timmar. Satt på behagligt avstånd på andra sidan nissan och iaktog den nya utebaren. Vi kallar den TittyBar. Kan bli ett parant inslag i Halmstadsommarens ljumna nätter.
Jag har ätit 10 brownies... 10 STYCKEN
och rökt säkert lika många cigg. Körde principen 2 brownies 1 cigg... ( jo ja vet att den ekvationen inte redigt går ihop men endå)
Snackat en jävla massa bajs. Mycke parant. Precis vad jag behövde.
Thanx Erika =)
Vi ska rocka taket av Halmstad och dricka drinkar hela helgen. Tjosan va najs det ska bli då!

Internet la ner... så vad ska man göra?? Kakor och cigg såklart, det enda rätta.

Imorgon hoppas jag att allt rinner ur mig. Ja, asså inte alla brownies, utan innehållet i uppsatshelvetet.

Nu ska jag bara chilla och glo teve, lyssna på skön mjusick och sörfa runt lite, det vanliga med andra ord =)



Brownies = kakor med själ 




Snart Är Det Sommar

KaskadKräk Och Andra Beg

Skolan gör mig sjuk. Precis som sjukhus. Var och fikade med mina kärnbönor igår och sedan en liten cider på harrys med andra sköna damer. Så fort jag steg innanför dörren och blev, på grund av bokberget, påmind om skolan drabbades jag av ett grymt illamående. Allt jag ville var att kaskadkräkas resten av natten. Men jag gjorde inte det. Har fortfarande ett svag molande illamående i kroppen dock.

Finns väl nåt jädra ordspråk om å flytta berg som jag lite käckt tänkt klämma in här och skriva några fyndiga rader till. Men eftersom min hjärna är på lunch ( en jävligt lång sådan) så uteblir självaste ordspråket men kanske kan bjuda på poängen i alla fall...
Anyway, har idag flyttat ett berg. Berget heter The Mountain Of Dishes. Tog ett jävla tag att bestiga och ska villigt avslöja att det inte är helt flyttat, men på god väg i alla fall...

Nu ska jag se om jag möjligen kan kladda ner ett par första rader på den förbannade uppsatsen utan att börja kräka störtskurar över hela lägenheten. Den är skitig nog som den är...



"Det finns en plats på jorden, där solen aldrig ler. Den platsen heter skola, dit vill jag aldrig mer."

Damnit, har valt heeeelt fel yrke.... Tanken på utriket på obestämd tid får det att rycka å dra i varenda liten cell i min kropp just nu... Får väl se när det blir verklighet....




PS.
Får man använda svärord i uppsatser? DS





RÖV Säger jag bara
(som den mogna unga kvinna jag är)

PsykBryt!!!!!

Vad är det som händer med mig?? Har fullständigt klappat ihop här. Jag tror det kallas psykbryt.  Stora varma salta tårar fyller mina ögon, gör min syn mjölkig, rullar  vidare längst min kind, lämnar mig vid hakan och slår i marken med ett plask.
Det enda som fyller mitt inre är frustration, för övrigt är jag helt tom, blank, innehålslös...

Försöker läsa, få inspiration, men det går bara inte. Jag blandar ihop orden, bokstäverna, får inget sammanhang. Jag förstår inte. Vad läser jag? Och varför? Vad vill jag? Varför?

Bokstäver, ord och meningar brukar vanligtvis mer eller mindre rinna ur mig. Det enda som rinner ur mig nu är salt vatten. Skriva är ju för fan det enda jag är bra på när det gäller skolan... och nu fungerar inte ens det. Det kommer nog inte bli nån uppsats... inte nu i alla fall...
Jag vill ge upp. Skita i allihop. Jag vill sätta mig i min säng. Med all min kraft slunga dom där sablars böckerna i väggen, en efter en. Tills dom ligger där i en stor hög med öppna pärmar och blad och sidor spretandes åt alla håll. Sedan vill jag krama om mina knän och sakta vagga mina demoner till ro medans det salta torkar in i min ångestfyllda hud...







Jag Hatar Skolan...

Schit En Schån Schit Han Är Då

AHA! Nu vet jag! Nu vet jag aldeles säkert varför jag mår som en överkörd gnu! Det har ingenting med förkylning och jobbigt skolarbete och annat skit att göra. INGENTING!

Se här, gott folk. Det ligger en förbannelse över oss Halmstadbor... Inte det minsta underligt alls, inte det minsta, att man mår som man gör.
It´s all Alex Schulmans fel. That bastard....

 


MEDDELANDE TILL SKITMÄNNISKORNA FRÅN HALMSTAD

Skrivet av Alex Schulman 21 maj 2007, klockan 13:43


Tjosan & EfterLysning

Minsann, nu känner jag mig mycket bättre till mods! Funderar på en tripp till Hässlehåla i helgen för lite trivsam festival =) Dessutom har den illröda tonen numer förvandlats till en vacker gyllenbrun nyans vilket gör mig snygg som satan igen =) Så, I´m back i mitt gamla motto =)

Idag är det onsdag och kroppen frågar mig gång på gång, vart är alkoholen? När kommer alkoholen?
Tänkte att kanske kroppen kunde vara utan den varan just den här onsdagen... Menne... nu verkar det som att benen bär av mot staden och en liten tiny krogrunda trots allt.

Föresten skulle jag vilja efterlysa en person som kan ta och styra upp mitt stökiga liv. Såhär kan jag inte bo!
Egenskaper denne person bör erhålla är:

Gilla att:
*Städa
*Diska
*Laga mat
*Plocka upp saker

Personen bör även:
* Va bra på att sorera saker bla papper och kläder
* Inte vara rädd för snor
* Gärna ha sinne för humor
* Göra allt som jag ber om utan att klaga
* Infakt, personen bör aldrig klaga på mig elr mitt levnadssätt cuz I like it!

Känner du igen dig i ovanstående? Skriv då en liten resumé i komments så hör jag av mig!

Nähe nu väntar krogen =)



Rock On ;-)

Fylld Av SjälvÖmkan Å Lite Annat Skit

Oj oj nu är det tunga tuffa tider för en del...
Har ju gått och blivit förkyld nu igen. Händer alltid när jag ska skriva uppsats eller annat tråkigt skolarbete. Funderar därför på om det istället är nån form av allergi mot skolarbete. Som Kerst sa, skulle faktiskt föklara min mer eller mindre kroniska förkylning jag haft hela terminen...
Anyway, hostade upp alla inälvor å skit inatt tror jag. Irritationen är på topp när man hela tiden väcker sig själv av sina våldsamma hostattacker. Stackars grannar! Förutom Mr Roof som jag nu mer döpt om till sopgubben då han kastade soppåsar på mig i lördags. Shit man... TÖNT!
Fuck man är inte pigg i humöret asså. Här ser ut som i helvetet ungefär, näe föresten, förlåt satan, här är nog värre. Höjden av lathet idag... Käkade ris och bearnässås direkt ur matlådan med sked och så mjölk direkt ur paketet. Jaha, hon sparar på disk, tänker ni. Näe, jag har inte ett skit rent, säger jag, och orkar bara inte ta tag i berget. Gör jag det måste jag även ta tag i resten av lyan så här blir enhetligt och.... ORKA! Bättre att leva i ett jämt lager av skit.
Dessutom har jag numer antagit en något illrödare nyans då jag fann idén om å läsa om fotbolls-Svennis i solen klockren. Så här i efterhand... kanske inte va helt klokt men jag kan mycke om fotboll och Svennis nu i alla fall och är dessutom inte albylvit längre.

Inte bara jag som är krasslig. Samtliga tekniska prylar som finns i min ägo verkar begå självmord. 2 mobiler dog som sagt häromdagen och datorn är inte långt efter. Funderar på om dom ingått i nån form av självmordssekt. Känns inte helt omöjligt faktiskt.

Nu ska jag torka min näsa, hosta upp lite mera slem och badda min trasiga hud med is.



För alla andra depressiva människror kommer här en bonus. Skrattade själv så jag gick sönder =)

http://www.yoakeem.com/ritva/




På Återseende Gott Folk

FestivalAbstinens Och Acke

Humöret lättade en liten smula igår när jag insåg att det endast är 3 ynka veckor kvar till Hultan. Finally, komma bort från staden och allt skit och leva zigenarliv en hel vecka. Varje dag borde vara en festivaldag, då vore livet lätt, och förmodligen jag en alkoholist. Men det hade det varit värt. Festival är sjukt kul!

Satt och stirrade tomt ut i luften hela dagen igår tills det var dax för utbildning på worket. Tvingade in mig i duschen och bort till worket. Besvikelse, ingen sprit!
Tog vägen genom kapsylparken på vägen hem och hittade en skadad anka. Gav han bröd och ville ta med han hem. Insåg dock att ankbajs är en sak som inte platsar i min lilla lya. Så han fick ligga kvar där på bron, med sitt skadade ben.

Försöker skriva uppsats. Går inte alls. Inspirationen och fokuseringen existerar icke. Det är bara blankt. Har dock gjort ett försettsblad. Alltid en start. Men herre gud, det är ju hela 2 veckor tills den ska vara klar, och det är ju bara 10 ynka sidor. Fixar jag lätt på ett par timmar väl fokus och inspirationen behagar infinna sig igen...
Ska försöka nu, hitta dom alltså, men bara så att jag kan ta en paus sen och gå ner till acke på bron och ge han lite gammalt bröd.















Simmar EnBenta Ankor i Cirklar?

Oh Crappy Life...

Ibland tycks allt bara stå stilla. Man springer som i ett hamsterhjul där allt bara är samma samma samma. Dag efter dag, vecka efter vecka, *suck*  Allt är bara ett enda stort deja vue. Inte mycket som känns roligt, det mesta är bara mer eller mindre tråkigt.
Men, som jag skrivit tidigare, det är när man tycker man står som mest stilla som man tar dom stora stegen. Fy fan vilket jättesteg jag måste ta just nu. Undrar vart man kommer hamna när man sätter ner foten sen sattsejja. Allt bara står å tuggar nu. Så vad gör man? Krälar vidare här nere på botten tills steget är taget. Eller ska man försöka göra någonting åt det. Eller är det just det man gör. Frågan är om man kan göra någonting, för då hade man väl för tusan redan gjort det...

Skum jävla skit helg. Pallar inte ännu en sån. Måste dra härifrån ett tag. Måste bort. Igår ändrades min lugnar-och-gör-mig-glad-å-skuttande-oas till far-åt-helvete-oas. Sen raderade jag saker. Ett litet babystep i alla fall. Fan. Ingenting är heligt längre, allt bara blir smutsigt och förstörs. I might as well cut myself into pieces and put me in a bag. Men det skulle ändå inte göra nån skillnad. Allt skulle fortfarande bara vara samma samma samma...










Feeling Sorry For Myself Is A Part Of My Personality...

Min LördagKväll: (Och Nu Även Lite Söndag):

Ikväll har jag:

* Varit mer eller mindre irriterad heeela kvällen

* Fått en popcornpåse att börja brinna

* Fått en fuckin jävla soppåse inkastad i lägenheten av en ännu sopigare granne

* Blivit buren över axeln av en främling ca 20 m å samtidigt fnissat hysteriskt

* Gått barfota hem hela vägen från moon

* Fått en spya i min urfina fontän

* inte trampat i glas

Slagit en fet nolla hårt på käften

* Nästan fått en fet smäll tillbaka

* Kaserat min mobiltelefon

* Druckit upp två McD color som av outgrundlig anledning stog här på mitt bord när ja kom hem

Ljugit lite granna

* Bokat in en dejt kl. 03.20 utanför väskaffären nästa lördag

* Varit en relativt duktig flicka hela kvällen

Bonus! Extra inlagda punkter (inlades idag, söndag)

* Nästan fått anställning på kebabkungen

* Blivit förkyld

* Spelat våghals (därav knepiga mess å telefonsamtal under natten!)

* Inte bara kasserat en mobiltelefon utan faktiskt två!


Nu ska jag:

* Reflektera

* Skrubba av mig ansiktet

* Reflektera

* Kanske ta mig en ciggilureing om jag vågar mig ut

*Reflektera

* Duna

Idag söndag ska jag:

* Slänga mig på nån filt nånstans och läsa bokhögen allan jag släpade hem från bibblan häromdagen. Tyckte det var en bedrift bara att låna hem dom, men tydligen måste man även läsa i dom... knas!

* Börja men uppsats-helvetet som snart ska vara klar

* Chilla





I See U Folks 2Morrow!
Baj Så Lång!

Delicious Spring <3

Det knastrar och krasar i gruset varje gång jag sätter ner eller lyfter upp min fot. En mås skriar i skyn medan den svävar, dyker, flyter på en vind. Samma ljumna vind som smeker min kind. Knastrar och sprakar under min sula. Jag svänger av. Bland de nyutsprungna bokbladen blir marken röd-brun och luften skimmrar i gröna schatteringar. En kvist bryts under min fot.  Knäcker. Jag tar ett djupt andetag. Fyller mina lunger med doften av nyss fallet regn mot nu fuktig jord. Jag är stilla. Sluter ögonen och vänder ansiktet mot lövverket. Andas in.  Är.  Fylls av kraften från naturens sprittande, spirande, växande, strävande. Öppnar ögonen.  Grönt.  Blad, löv som dansar i vinden. Frodas. Jag kan inte längre vara stilla. Likt ett studsande barn far jag genom parken. Skuttar, snurrar, dansar. Under bokens löverk, över våt jord, förbi rosa rhododendron,  vit hägg och gult gullregn. Känner mig lätt, tyngdlös. Liten fast stor. Jag mår bra. Bättre än jag gjort på länge. Hit ska jag gå imorgon också. Och imorgon. Och imorgon...
Jag är lugn. Jag mår bra.


image115

I´m Just Pukin Some Bile... Nothin Serious Or So

Jag studsar ju jämt omkring och har noll koll på precis allting. Ofta förlitar jag mig på andra men mest bara skiter jag i saker och pallar icke att bry mig. Mycket i vår värld känns så förbannat överreklamerat och ointressant, så why bother? Jag är ju en lat jävel som ofta förlitar mig på fusk. Fusk är underskattat och borde tas lite mer i bruk av samtliga på vår jord. Jag kan för mitt liv inte förstå varför man lägger ner mer tid och energi än man possibly need. Jag kräks på överambitiösa show of jävlar som överarbetar precis allt bara för att... ja va fan, VARFÖR? I just don´t get it! Sitter du och trycker på ett svar så feel free att klämma ur dig det i komments, för jag förstår verkligen inte.

Och varför ska man ta allt så förbannat seriöst hela tiden? Seriöst är ju skittråkigt! Själv tar jag allt med en nypa salt, kanske på både gott och ont, vad vet jag. Men på så vis slipper jag i alla fall alla dessa ångestattacker och skit. Slipper bli skallig av att slita mitt hår för flugbajs. Detta ska dock inte förväxlas med ett brinnande intresse och passion, för det är en helt annan sak som jag verkligen beundrar.  Men damnit, ta saker lite mera manjana så blir livet så mycket skönare. Därmed inte sagt att det blir lättare, för My God, livet är allt annat än lätt enligt mig. Men ack ack så mycket tid du får över till annat som är hemskt mycket väsentligare. Ligga i hängmattan och dricka öl, till exempel.







Manjana Friends, Manjana 

Hotties And Some More Hotties =)

Inleder med en ursäkt till min "lilla" kropp:
Jag vet att jag lovade en lite lugnare afton men va kan ja säga... det sket sig!

Men ack en sån trivsam afton! Är faktiskt liiiite sliten idag. Har spenderat dagen med film och godis hos Joe. Har blivit lite utav vår grej å spana dansfilmer, så även idag. Hittade Step Up i hyllan. Nu är jag lite kär... i Channing Tatum. Sicken karl! Jävlar, en sån skulle man ha! Nästan så att Filip H hamnade lite grann i skymundan ( trots att han faktiskt gått och blivit mångmiljonär)
 And boy can that man move... Finns inget trivsammare än en snubbe som kan rocka da dancefloor. Het, han är het...



Å så lite trivsamma pics från eveningen:

   


  

Vissa va redigt superstudentiga dundrade omkring och gjorde rundor i färgglada overalls...
Syrran tuggade sig fast likt en igel i min kind. Fet smärta! Auch!
Konstaterade även att man får sjukt fylleseende asså.... Det är knas!
Kan även se en viss brist i beslutsfattandet on da fylla...
Men man I´m good på skånska! Grymt asså!


PS 1. Min ögonskugga är blå, ´jag hade alltså blå ögonskugga på mig igår... ifall någon missat det. DS.
PS 2.
Gissa varför det är röd dag idag? Jo för en väldigt viktig person har namnsdag, så viktig förstår ni, att dagen måste målas röd i almeknackan, och alla ska vara hemma och fira med pompa och ståt. Jag hissar flaggan, fyrar av en raket och vrålar: GRATTIS JAG!!! DS.





Puss Å Dans =)

En Dags Najsig Semester

Idag var vi på semester, Josse och jag. Skred fram i bredd, så där sakta så man näst intill står stilla och så där brett så inte ens en liten späd kan slinka förbi. Sen stannade vi och fikade på McD och hela dagen var bara sååå mysig.
MEN OJSAN!
Va tusan hände?
Skulle bara följa Josse på stan som lite sällskap och rätt vad det var hade 6 fucking timmar rusat iväg och i varendaste liten butik i hela stan ligger nu kläder undanhängda på namnet Rebecca och när jag ser mig omkring tycks jag skymta en och annan shoppingkasse här i lyan också. Vågar bara inte gå in och kolla saldot på kontot nu... Väntar nog tills imån i alla fall.


Och så en liten varning till min "lilla" kropp:
Tyvärr "lilla" arma kropp, måste jag informera dig om att du kommer att fyllas av alkohol ikväll igen. Bli inte arg nu! Det finns inget du kan göra för att ändra på planen. Jag vet att du inte vill men försök göra ditt bästa och jobba inte emot mig. Jag ska faktiskt ta det lugnt. Ja! Faktiskt! Så, just relax and enjoy the ride =)





En Liten Mysig Drink Så Här På semestern Är Väl Nästan Ett Måste Tror Jag Väl

i En TidsMaskin

Det är coolt tycker jag, hur vissa saker assosieras till en viss händelse eller tidsepok i livet eller en viss känsla. När detta sker tas man rakt tillbaka till just den tiden eller den känslan. Det är nästan som att kliva in i en tidsmaskin. Allt kommer tillbaka till dig, vare sig du vill eller inte.
Musik till exempel. Många par har ju en låt som är "deras" låt. Läste nånstans att just den låten kan få par i ett dåligt förhållande eller äktenskap att hitta tillbaka till varandra. Människor som blir senila, och glömmer det mesta, kan fortfarande sjunga sånger utantill som dom sjöng exempelvis under sin barndom. 
Jag har 100-tals sånna låtar som tar mig tillbaka i tiden. Eagle-Eye-Cherrys låt Save Tonight tar mig rakt tillbaka till mitt rum på internatet under mitt andra gymnasieår. Det är vinter och mörk kväll. Min röda lavalampa lever och bildar bubblor i olika storlekar och former som stiger och sjunker om vartannat.
Drömmen om Elin är en annan. Farfar spelade alltid den på sitt dragspel och den för mig tillbaka hem till Farmor och Farfar på Kärleksstigen. Jag saknar dom.

Det är samma sak med dofter. Dom har precis samma effekt. Kännde en doft av dig på gymmet igår. Allt kom tillbaka till mig. Sköljde över mig likt en våg. Jag hade nästan glömt, förträngt, lämnat det bakom mig... Fan också. 


ThemeMovie: Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta
(kanske världens bästaste film enligt mig)





"Det spelar ingen roll hur sakta du går, så länge du inte stannar"





Så Walk On Folks

Covered In Sand

Ååååh jag är i extas! Har sand överallt men det gör inget! Å lilla söta Kerst är bara så grymt snygg och duktig! Hade en foto session i sanden på Tylösand precis. Grymma pics! Eller är det bara jag som är uppsnärjd in the moment just nu sattsejja. Men allt det där krälandet i sanden resulterade i ett gäng fiiiinfina pics =) Å stackars Kerstin skakade som ett asplöv av kylan, men inte klagade hon inte, nej, inte ett ord. Annat än dom där fjollorna i top modell...

Nu är jag glad! Väldigt glad! Ska ägna resten av dagen och redigering!

SATAN! Har ju en köttbit på spisen...







Baj Så Lång!

HändelseFörloppet Under ESC:



3 Förväntansfulla bönor med schlager-pinalerna på och givetvis med sikte mot seger. ( iaf minst topp 5) Hade även ett väl fungerande roterings-system på schlager-pinalerna, allt för att det skulle bli så rättvist som möjligt och ingen skulle bli lessen.



Givetvis fördes en egen röstning. Snålade som fan på poängen i början men allt efersom tiden gick ( och vinet sinade) blev vi allt mer generösa.



Samtliga bönor i extas under Arkens superba insatts. Stämningen var på topp och det skålades och tjoades hejvilt!



Hejaramsorna och dom glada tillropen byttes snabbt ut mot fula-ord-ramsor och fingerpekande mot teven när röstningen kom igång. Schlager-pinalrena kastades långt in i nåt mörkt hörn...


Kan sammanfatta hela esc med ett enda ord: katafuckingstrof ( har sagt d förut men d tåls att sägas igen)
Why bother å va me nästa år över huvud taget? Enbart waist of time om ni frågar mig... Hade inte hjälp vilket bidrag vi än hade skickat, det hade inte gått ett skit bättre för det. The Ark gjorde ett grymt jobb.
Jag är djupt bitter... Djupt bitter...








ESC = A Pile Of POOP
 

Uppe På Toppen Och Nere På Botten

Jag åker berg och dal bana. Uppe på toppen och nere på botten. Stiger sakta uppåt och åker snabbt neråt. Jag har blivit tilldelad en enkel biljett och kan förmodligen aldrig kliva av. Jag kan inte kliva av. Jag är dömd att åka här resten av alla mina dagar och nätter, timmar och minuter, år ut och år in.  Jag hatar karuseller. Jag vill stiga av, befinna mig på stabil mark. Inga berg och inga dalar. Bara plan mark. Som alvaret. Lugnt stilla och solidt.
Kan det kanske trots allt finnas någon som kan vrida om nykeln så allt stannar.  Så jag kan kliva ner på trygg, säker mark. Men jag är tveksam. Så jag åker ett varv till, och ett till, och ett till, och ett till....









Vem kan stanna denna karusell?

LångTråkigt, TräAktigt Och Alldeles Alldeles TröttSamt

Jag är extremt uttråkad. Känner även att  en viss irritation är närvarande.
Funderar på om för mycket reflektion verkligen kan vara bra för en.

Snubblade precis väldigt brutalt på mig själv och föll handlöst rakt in i garderoben. Gjorde ¤%!##%/(=?(& ont och jag har nu ännu ett blåmärke i min blåmärks-samling som ständigt infinner sig på min "lilla" kropp.

Även en liten släng av frustration infinner sig. En frustration skapad av irritationen. Varför vara irriterad bara för att man inte har nåt annat för sig lixom... irriterande frustrerande måste jag säga.
 
Jag måste hitta på nåt... Synnerligen mäkta trist, sorglig, beklaglig, ledsam, bedrövlig; enformig, ointressant, torrt, prosaiskt, träaktigt, händelsefattigt, träigt, faddt, monotont, tröttsamt, omständligt, långtråkigt, långdraget trögt, glädjelöst,fantasilöst, enahandat, besvärligt, obehagligt, oangenämt
(motsatsord: rolig, glad; intressant)
 



Jag är så jävla tråkad så jag vet inte hur jag ska ta vägen



(¹ Tips om trivsamma och paranta aktiviteter, som inte kräver alltför mycke energi, mottages tacksamt och helst oxå snarast (² så jag slipper dö av trisstess, det är nära nu) Tack) 







ÅÅÅÅåååååååååsch So GodDamned Boooored....

DAMNIT

SATAN
Gick ju åt helvete... Hela kvällen förstörd för att världen inte vet good mjusick... Sorgligt. Jag gråter numer blod..
POOP afton...
Kanske man skulle duna nu... Har ingen lust... Men eftersom inget livligare erbjuds är valet inte svårt...
E dock bitter.
Det ska gudarna veta. Det är inte med ett leende på läpparna jag kryper till sängs ikväll. Fy fan!
För mig är Arken the big fucking winners anyway... Det vill jag bara ha sagt








Gonatt Å Adjköken Fröken...

SchlagerFeber =D

Näe, jag har faktiskt inte glömt att jag lovat en topp 5 i ESC... Jag har bara inte riktigt bestämt mig än. Men eftersom det sattsejja börjar närma sig får jag försöka klämma ur mig nåt i alla fall. Jag vill dock poängtera att där inte är någon inbördes ordning. Vad som helst kan hända dessa 5 emellan. Mina personliga favvisar är doch Sverige (såklart) och faktiskt Finland som jag diggar fett =)

* Sverige
* Finland
* Vitryssland
* Tyskland (sorry Åsa!)
* Nr 5 känner jag en viss osäkerhet för. Men jag tror att Ukraina ligger bra till.  Annars tycker jag greklands Ricky Martin känns trivsam.


Planen är faktiskt en lite lugnare kväll för en gångs skull. Många av bönorna som ska worka imån å så. Men Vi ska duka upp här med lite rusdryck och snacks framflör teven. Sen får vi se vart kvällen för oss när The Ark kammat hem segern sattsejja =)

image98
Ola Salo inte bara sjunger bra och gör grym musik, han e sjuuuuukt stilig oxå... vråkade glida in på en skvallerblogg tidigare där det stog att typ alla legat med någon i bandet. Och i växjö speciellt har verkligen ALLA legat med någon i Arken. Hallå?! Jag har då i alla fall aaaaldrig legat med någon av medlemmarna, och då är jag ändå uppvuxen endast 10 ynka mil därifrån. Sen att jag kan tänka mig ställa upp på någon form av naken aktiviteter med dom grabbarna om jag skulle bli tillfrågad tycker jag faktiskt inte hör hit alls...


Det kanske inte blir det lugnare slutet på denna aftron trots allt. Får väl se om stjärnorna har rätt vad det lider:
Dagens Horoskop:
VÄDUREN
21/3-20/4
Det blir en ganska rolig lördag. Du hade lika gärna bara tagit det lugnt men tempot blir högt i alla fall.







GO Arken GO!!!

Blixtar Å Dunder

image95


Underligt är det, vilken effekt vädrets makter har på oss.  
En klarblå himmel och solens strålar gör mig varm. pigg och ger mig lyckorus.
Regn kan vara mysigt men gör mig mest blöt, kall och irriterad.
Höstens vindar blåser liv i mig eller låter mig sova extra länge.
Snö snö snö.
Min syster blir kär av snöflingor som faller. Jag kan gå långa promenader och dricka choklad.
Våren, däremot, gör mig kär. Får mig att skutta.
Och ett åskväder kan få mig på helt andra tankar...







Magiska Små Under...

Weird MilkDrinking Circus Freak = Jag

Idag har jag så här långt druckit hela 2 liter mjölk. Blev således lite orolig över denna uber-mjölk-konsumtion och gled in på arlas hemsida. Där stod att läsa:

* Mjölk förlänger livet

* I flera studier har man dessutom sett att de som dricker mjölk håller sig smalare och har en lägre mängd kroppsfett.

* Amerikanska forskare har sammanställt flera studier som pekar på ett samband mellan ett högt intag av kalcium och viktförlust

* Många nya forskningsresultat talar för att ämnen i mjölk kan bidra till att skydda mot flera av våra stora folksjukdomar.

*Är det farligt att dricka 1-2 liter mjölk per dag?
Att överdriva konsumtion av något eller helt utesluta något livsmedel är aldrig lyckat.

Okej, jag väger nu dom goda punkterna mot den onda och känner mig rent spontant nu helt trygg i mitt mjölkdrickande. Tycker dessutom jag ser aaaaaningens smalare ut faktiskt...

Hitta på samma sida även denna fina definition av alkholen:

Alkohol: Finns i alkoholhaltiga drycker och är ett näringsämne som innehåller energi. Varje gram alkohol ger cirka 7 kcal. I måttliga mängder ökar alkohol halten av det goda kolesterolet: HDL. Alkohol ger skador i alla organ om man konsumerar för mycket under lång tid.

Jag valde här nu att kursivera den biten jag känner starkast för och även här känner jag mig nu trygg i min alkohol konsumtion. det är ju för bövelen nyttigt med en liten fylla då och då! Har ju länge misstänkt detta men det känns nu skönt att ha fått det bekräftat av ett företag som Arla =)


Det ultimata är alltså en nyttig mjölkdrink vilket jag genast ska tillreda och avnjuta utsträckt i soffan.


Nytt test genomfört:

How Weird Are You?

***You Are 60% Weird***

Och motiveringen:
You're so weird, you think you're *totally* normal. Right?
But you wig out even the biggest of circus freaks!




How Weird Are You?
http://www.blogthings.com/howweirdareyouquiz/







Mera Mjölkmustascher och Tuttrullar Åt Folket!


Dreams Are Comming True...?

När jag drömmer är det alltid sjukt knasiga drömmar. Så var fallet även natten till igår. Vaknade dock upp och var ovanligt lugn, vilket faktiskt gjorde mig lite rädd för mig själv.
I stora drag såg drömmen ut såhär:

Jag bevittnade en kvinna som utförde ett styckmord. Offret var en ung flicka och det var väldigt blodigt och otäckt. Jag var rädd för kvinnan, men inte livrädd. Jag smög omkring och letade efter något väldigt viktigt i huset, har ingen aning om vad det var dock. Smög ut och in genom ett öppet fönster. Hela tiden har jag en röd aftonklänning på mig.

Jag ska poängtera att jag tycker styckmord är sjuuuuukt otäckt! ICK! Får rysningar när jag tänker på det.

Givetvis måste den här drömmen, likt alla andra drömmar, ha ett budskap eller symbolisera något i mitt liv. Plockade genast fram mitt lilla drömtydarlexikon ock kan bara konstatera följande:

Jag förnekar, förtänger, kontrollerar någon del av min natur. Dessa förnekande delar av min känslighet eller potential kan jag dock återuppväcka genom att bli medveten om vad jag gjort. Eftersom jag mer eller mindre flydde från mördaren i drömmen så tyder det på att jag har en rädsla som hotar mitt självförtroende eller någonting som jag känner mig hotad av. Blodet står för att ha blivit känslomässigt sårad. Blod står oxå för min energi och känsla av existens. Den röda klänningen står för sexualitet, lidelse och starka känslor. För försiktig i relationer, svårt att byta attityder eller självbild, självbeskyddande, undviker intimitet. Attityder eller beteenden som passar dåligt i den egna miljön

Jaha, så vad kan detta då betyda?
Jag måste helt klart rannsaka mig själv för att reda ut vad det är jag förnekar eller förtränger. Kanske är det något jag känner rädsla av eller för och som därmed utgör ett hot mot mitt jag. Måste jag kanske försöka ändra nån attityd eller självbild... eller nåt.
Ja eller så har jag förvandlats till nåt slags medium som drömmer sanndrömmar och räddar världen. Jag tror mest på det sistnämnda faktiskt.

New goal in life: To save the world!

Fram med symaskinen! Jag måste ha en sån där snygg het dräkt om här ska räddas någon värld minsann! kanske något i rosa...

HaHa! Enligt ett test (
http://www.thesuperheroquiz.com/ ) är jag följande superhjälte:

Wonder Woman
You are a beautiful princess
with great strength of character




Ursäkta detta extremt urflippade inlägg...







Wonder Woman, The New Me =)



 


ThankGod 4 The Daily Horoskope!

Horoskop för Onsdagen:

VÄDUREN
21/3-20/4
Du dagdrömmer, planerar, funderar. Gott om vårkänslor men det händer inte mycket vilket du finner trist.


Bra att det finns horoskop så man vet vad som händer i ens liv.
Idag damp work-tiderna till Hultan ner i lådan. Detta medför ju såklart en viss längtan och dagdrömmeri. Planeringen sätter genast igång. Snart dax att inhandla festival-pinaler =) Men jag funderar dock lite på hur fan vi ska ta oss dit och framför allt hem...

Eftersom jag snodde en Rhinocort av morsan när jag var där sist börjar min nos sakta men säkert ordna upp sig och idag när jag hojjade till skolan kännde jag lukten av nyutslagen syrén. Fick sjuka vårkänslor kan jag lova! Fånlog heeeela vägen!

Lite trist är det faktiskt nu för det händer inte så mycket. Har 1001 saker jag borde göra, men va fan, det är ju så tråkigt. Så jag hänger mest runt, reflekterar och knappar på datorn. Inget skolarbete dock, utan mest... ja vad ska jag kalla det... nöjen kanske, alternativt enbart tidsfördriv.
Imån blir det citypub med worket igen. Det ska i och för sig bli trivsamt.
På lördag är det eurovision vilket jag givetvis värmer upp inför för fullt. Ägnar mig åt att lyssna igenom samtliga bidrag. JA, jag är lite utav en schlagernörd! Och jag står för det! Ska lyssna lite till men lovar att återkomma med mina tippade topp 5 as soon as posible!

Ska ägna lite mer tid åt reflektion nu. det är faktiskt en underskattad syssla.





"Don't do today what you should have done yesterday. Do something else instead, it will make u feel fresh"







PUSS!

OBS!!! NördVarning i GrannSkapet!!! Gotta Fetch A BodyGuard!

Jag är upprörd!
Nyligen utspelade följande senario:
Jag sitter i lugn och ro framför datorn och läser dikter när det knackar på dörren. Smyger fram och spanar i hålet, känner icke igen snubben och vägrar således öppna. Slänger mig i soffan. Några sekunder senare knackar det på fönstret, jag suckar och öppnar.

Snubben: HEEEEEJ hur e läget??? (vrålar igenkännande)

Jag: Eeeee... vem fan e du? (som ett skeptiskt frågetecken)

Snubben: Ja men jag snackade med dig här utanför i lördags! (skitglad)

Jag: Jaha.... Vad vill du? (ännu mera skeptisk)

Snubben: Kan inte du komma upp på fest hos mig? (förhoppningsfull)

Jag: Eeeee... NÄE! (försöker lite diskret stänga dörren)

Snubben: Om jag kommer ner och knackar på ditt fönster om 2 timmar får jag sova hos dig då? (överlycklig)

Jag: HELL NO! (försöker nu desperat trycka ut snubben ur dörröppningen å stänga dörren)

Snubben: Men du är ju så snygg... (stora hundögon)

(Jag har fult uppsatt hår, glasögon, fula bruna mjukisbrallor, vit ful t-shirt med texten: Jag diggar dig massor på och ingen bh = verkligen super het)

Killen försöker krama mig. Jag fintar lite snabbt och lätt och slipper tack och lov undan den värsta kramen och ryser till vid hans otäcka beröring som jag missar att parera undan. Damnit... Försöker nu  panikartat mota ut killen ur dörröppningen.

Snubben: Är du säker på att du inte vill följa med upp? Vi har hela huset fullt av sprit. (Återigen glad och förhoppningsfull)

Jag: Jag sa NEJ (lyckas trycka ut snubben ur dörröppningen och tvingar snabbt igen dörren)

Snubben: (från andra sidan dörren) OKEJ! Jag diggar dig massor iaf! Så jag kommer ner och knackar på om nån timme eller två!

Jag: YIPPIEEEE! ( Gör en fet trippelsaltomotal och ser så fram emot besöket)



Ska nu skaffa mig nån form av vapen alternativt en bodyguard eller liknande in case of liknande senarion. Ibland är det väl creapy att bo på bottenvåningen! Inatt är det jag som sover med mobilen i handen och den stora kökskniven under kudden!






"Rachel: Well, you don't look like a bodyguard.
Frank: What'd you expect?
Rachel: Well, I don't know, maybe a tough guy?
Frank: This is my disguise."






Look Out 4 Creapy Dudes My Friends!

Sjuuuukt Sug & PoppeSkal

Idag när jag körde ut till stallet fick jag värsta massa me feta fotoidéer. Det var väldigt längesen jag fick några sådana och nu är jag sjuuuukt sugen på att sticka ut och plåta! Gött att ha suget tillbaka vill jag lova! Måste dock inhandla en ny kamera tyvärr... Tur dock att man workar där man gör. Mina idéer måste dock sättas i verket långt innan ny kamera kommer att inhandlas men det är nemas problemas. Så nu alla mina vänner får ni räkna med att modella en del framöver, vare sig ni vill eller inte. MOHAHA!
Grymt sugen asså, vill ut NU!

Fick för övrigt ett fucking jävla poppeskal i halsen i lördags. Oerhört otrivsamt. Skaver och irriterar mig och vägrar lämna halsen. Man hoppas det behagar lossna snart så man slipper tvinga sig bort till Farbror D. MOFASA! 



 = JA TACK HEMSKT GÄRNA!!!

 = NEJ TACK FÖRSVINN GÄRNA!!!



POOPeli Pop Pop

Dagens Tema: Reflektion Och Reflektion

Har nu i flera dagar glidit omkring i skorts och flipflops and I absolutly love it! Ska from now on gå i flippisar ända fram till ungefär Franks födelsedag den 4 oktober. Stor fet eloge till den dude som uppfann denna fantastiska fotbeklädnad. 

Otroligt trivsam afton igår. Rockade loss me juicy josie at my place innan vi dundrade över till cafét för ytterligare övningar med massa sköna bönor. Trivsamt trivsamt! Vråkade bli slightly uberberaused (ovanligt) då förpartajet inte drog igång förrän halv 9e och slutade vid ca halv 12 ( sluttiden är en vild gissning men jag tror att den är ganska så korrekt) Fick ganska så snabbt och direkt  övergå från hälsosamma alkoholdrinkar till toxiskt vatten vid ankomsten.
Vek mig dubbel när systra mi gjorde en volt neför den lilla trappan på cafét och typ bröt alla sina fötter... Jag älskar när folk trillar och slår sig, hysteriskt kul! Can´t help it, dör i en skratt attack varendaste gång det inträffar.

Idag har jag ägnat mig åt relaxering i form av fet snabbmat, reflektion och sollapning. Planen är att fortsätta på samma linje resterande del av denna sköna söndag.
Ska bara påpeka för er som inte sett mig på ett tag att eftersom jag nu tillbringat en hel del tid i solen dom senaste dagarn är jag nu i en snygg och fräsch brun ton. Ja, nästan svart faktiskt. Grymt snygg alltså!





OBS 1!
Det är inte tjejen på bilden som skrivit inlägget!
OBS 2! Färgen på skinnet stämmer dock överens med inläggsskribentens. Om kroppsformen oxå gör det? .................(Inget svar)







Rebecca, Nu Även I 4a Nya Nyanser Av Brunt 

SomeThing Bugs Me...

Djur djur djur djur överallt djur. Golv, väggar och tak, fulla av djur. Skåp lådor och kläder, ja till och med på kroppen. Överallt djur. Kryper, krälar, killar och kliar. Vad ska man göra?
Helvete!
Min annars så städade och rena lya har förvandlats till nåt populärt kryp-tillhåll...
Otrivsamt!
Antifuckingcimex, rescue me! Save me from my bugs!
Dom tar över mitt hem, mitt liv, mitt inre. Dom äter mig långsamt utifrån och in, inifrån och ut, runt omkring, överallt och ingenstans.
Hjälp!
I skorna, under huden i huvudet lever dom, växer dom och frodas...
För var dag som går blir dom fler och fler. Förökar sig. För varje kryp som krossas kommer två nya...
Det är kört
Måste ut, väck, bort, away.
Försvinn!









I Wanna Be Snug As A Bug In A Rug


Så Uppe i Mig Själv...

Jag är sååå stolt över mig själv! Var ju som bekant liiiite drunken i onsdags och trots detta hoppade man i träningkläderna och dundrade upp på galgberget igår för att springa vårruset. Har ju tränat hela 1 gång och kännde mig därför på g inför loppet. Den tjusiga lagtröjan som verkligen framhäver kroppen på ett fantastiskt sätt var på och jag gjorde det gärva valet att hojja upp... Å då snackar vi feta uppförsbacken allan hela vägen! Tog cirka 5 gånger så lång tid att ta sig upp som ner...
Anyway, var beredd på att få gå en hel del, men tänkte iallafall försöka springa så mycket som möjligt. Vad händer?? Becca springer heeeeela vägen! Asså då snackar vi heeela 5 km. En halv mil!  Och jag dog inte en endaste gång! Hade jag aldrig nånsin trott jag skulle klara av. Damn I´m good! Hade dessutom med mina 32.40 bästa tiden i laget ända tills en 12-åring dundrade in på strax under 30.... damnit! Ska springa skiten ur henne nästa år. Nu jävlar är det hårdträning som gäller! Skyller på mina skor som chefen förbjöd mig att nånsin springa i igen... har haft dom sedan mellan eller högstadiet nån gång =)

Näe nu börjar detta bli ointressant läsning av den högsta graden!

 Nej det är inte smuts på armen utan jag har faktiskt blivit sajnad av Peter Siepen. Sitter fint  där ihop med Clabbes sajning på anda armen. Har blivit lite av en sport att samla sajns på lagtröjan faktiskt =)




Mm Mm What A Beautiful Day!


10 Sätt Att Döda En Myra:

  1. Sug upp dom med dammsugaren. Effektivt och snabbverkande. Glöm för guds skull inte slänga dammsugarpåsen efteråt.
  2. Moppa upp dom med skållhett vatten och rengöringsmedel. Bra så länge dom håller till på golvet, andra ytor kan vara knepigare att komma åt.
  3. Samla ihop dom i handen och dränk dom sen i iskallt vatten i diskhon. Tar lite längre tid men absolut en fungerande metod.
  4. Lägg myran på en varm platta på spisen. Underhållande att se hur den lilla myran desperat kämpar för livet genom att kuta omkring som en tok för att inte skålla sina små fötterna. Hettan vinner ganska snabbt och myrorna förvandlas till  små bollar som är lätta att samla ihop och kasta när plattan svalnat.
  5. Bränn dom med en tändare. Även detta en både effektivt som underhållande metod. Myran ställer sig i ninja-position strax innan den dör. Spännande men kan lämna brännmärken i golv och andra ytor.
  6. Köp en myrslok. Dom älskar att äta myror och kommer således hålla hela lyan fri från sådana. Dessutom får du på samma gång golven tvättade av en myrsloks-tunga. Mycket bra metod!
  7. Häll ut exempelvis önos extra söta jordgubbssylt på en fläck på golvet. Myrorna samlas då på fläcken för att äta och kalasa. Använd då någon av ovanstående metoder för självaste dödsstöten.
  8. Anordna en stor fest med tillhörande dans. Myrorna krossas då under sulan på de dansanta gästerna. Glöm inte sopa upp resterna efter slakten dagen efter.
  9. Anordna en myrcirkus. Samla alla myrorna i ett terrarium och dressera dom till att göra olika konster . Detta kan exempelvis vara hoppa genom brinnande ringar eller dansa linedans. Blir du duktig kan du dra ut på turné med din myrcirkus och kommer då även tjäna en hacka på köpet. Bra på alla sätt och vis!
  10. Försök bli kompis med dom. Ge dom fina namn och sticka små tröjor i olika färger till dom. Du behöver aldrig mera känna dig ensam. Dom är dessutom både starka och flitiga vilket du lätt kan dra nytta av när det gäller diverse sysslor i hemmet. Kom ihåg att göra upp om vilka regler som gäller i lyan bara, då kan ni få det  hur trivsamt som helst tillsammans.
Jag har provat samtliga punkter fram till punkt 8. Nu ska jag surfa ut på blocket och se om där finns några terrarium till salu. Annars kanske Sten, Myra och Bärra kan vara några passande namn för en myra...






Tur det inte är pissmyror...








 


WHAT???

Damnit!!!
Nu har det hänt igen!
Vaknade upp imorse, sträckte lite på mig, trevade efter glajjerna, hittade dom och tryckte upp dom på näsroten, såg mig omkring. Vad händer?? Vad ser jag?? Ja, inget golv, ingen soffa, inga stolar, inget bord, inga som helst ytor whats so ever. Detta kan enligt mig bero på flera olika faktorer:

1* Jag har haft inbrott och tjuvarna har rotat igenom hela lyan efter värdefulla pinaler

2* En lokal stormby, alternativt orkan, vid namn Gull-Britt eller kanske Arvid har passerat genom lyan

3* Allt kan vara husdjurens verk, en myra kan faktiskt bära super tunga saker waaay större än dom själva

4* Cicci som har min extra-nyckel har varit här i smyg och stökat ner

5* Nisse ( som faktiskt ser ganska så lömsk ut ) kan ha smugit objuden in som vanligt och lekt loppan sattsejja

6* Jag är världens största gris och lever därför i en skitig, stökig stia

Jag tror mest på punkt 3. Punkt 2 känns oxå som ett ganska så trovärdigt alternativ. Även 1an, 5an och 4an kan mycket väl vara sanna. Däremot tycker jag 6an är helt taget ur luften, så den går heeelt bort. Jag- gris.... *fnys* Helt otänkbart.







Städa städa röjja städa sanera

Full Like A Kastrull Å De Då Va!

Har drabbats av the worst hick-upps ever... men va fan, det är det värt! Skojsig kväll our with da ladys trots lite folk... Dansade några grymma tryckare me kerst å den snodda planchen innan d va dax för hemgång... Fnittrade hysteriskt hela vägen hem och är nu för full för sängen... Hur fan gick det till??? Skulle jag bra gärna vilja veta...
Slightly uberberaused men shit va härlisch! This is life on a stick sattsejja! Imån ska jag springa en halv mil eller något liknande och det känns lika stabilt som.... ja nåt förbannat jävla stabilt asså.
Har kommit på att jag svär som en sån där borstbindare eller va fan det heter men jag tro ändå jag kommer bli en ypperlig föebild för samtliga kommande elever... Aj lavv maj fucking jävla kuk life balancing on a thin damn stick...
Time for sängen sattsejja... ska bara bälja i mig nån liter wasser eller tre =)

By The Way... Hittade en god damn tjuga on da road... I am now a rich mother fucker!!!! *Lycka*





Ha en underbar natt tillsammans!
POOP!

SjukA BeHov

Mjaha...
Eftersom det varit lite torrt på alkohol-fronten den senaste tiden finner jag en liten kår ikväll som en ypperlig lösning på problemet. Min lever skriker efter sprit och jag står inte ut med ljudet. Det är öronbedövande och det måste dövas helt enkelt. Mina lungor sucktar efter tjock tjärrik tobak och hugger hej-vilt omkring sig. Det gör ont i hela kroppen. I mitt lilla nätta huvud snurrar tankar huller om buller, ljusa som mörka, om allt, ingenting och hela världen. Jag kan inte längre stå emot det enorma tryck som bildats i mitt inre och hungrar efter mer.
Vill ha
Vill ha
Ge mig
Mätta mig
Stilla mitt ivriga jiddriga sjuka behov...



Jag måste bara festa ikväll...  

En Kall Sten

Åsch känner mig däven idag av nån anledning... Kom som bara krypandes över mig nu precis tror jag.
Har just promenixat runt i staden med Cicci och Nina och snackat strunt. (Klämde även en milkshake på donken =/ ) Han bara precis innanför dörren då depresionen satte in. Varför kan man undra!?! Have´nt got a fucking clue... Vissa stunder känns ju livet faktiskt bara som en hög med bajj.... sorgligt. Men det går om.

Gårdagen var trivsam. Va hos räkan först men skulle bara dundra ner till cafét en liten snabb kort visit för att träffa några andra sköningar. Lovade dyrt och heligt att det skulle minsann bara ta nån minut eller så, är aldeles strax tillbaka! Yeah right...
Hade i alla fall kul.
Nu tycker jag mest av allt synd om mig själv, fast jag vet bara inte varför.... det bara är lite synd om mig idag helt enkelt.
Nu ska jag krypa ner under en gammal kall gråsten och dö en stund.

                                                     



"Hennes ordförråd var lika dåligt som, som, äsch, skit sak samma."




Life Sure Is A Bitch....

Kalmar Å D Då Va!


   

Eftersom familjen Nordström är en snål smålänning-familj så föll det sig helt naturligt att rota fram några gamla regnkläder i gömmorna då Cicci var i need av en sådan vid hojjning till worket i regniga dagar. Morsan rotade genast fram en gammal röd i garderoben och brorsan kutade ut i garaget och hittade en gammal militär-regnrock. Självklart var ett regntest det enda raka. Brorsan intog till och med cykelställning för att göra det så realistiskt som möjligt. Cicci valde tillslut den röda outfitten då man blev så blöt längst ner på byxorna i den militära.

    
Att brorsan fyllde hela 20 år fick mig att inse hur gammal jag är... POOP! Men jag har ingen som helst åldersnojja... Jag är så nöjd så med att vara 23...
Vi hade även en grimasch tävling där syrran faktiskt kammade hem segern stort.
En sak är då i alla fall säkert, familjen Nordström är skratt-kungar! Skrattar aldrig så mycket som med la familia!

Nu ska jag slänga mig på sängen och se Lotta på bråkmakargatan =)






Adjöken Adjö!