TjolaHopp!

Har faktiskt inte gjort ett jävla skit för min stackars "lilla" dator. Tror inte heller detta kommer ske. Den får nog så fint vandra vidare in i historien sattsejja. När jag ska ta tummen ur arslet å inhandla en ny dator är dock inte fastställt. Kommer bli herrans knivigt när det börjar bli enskillda skolarbeten. Inte alltför spännande att försöka sätta sig i en datasal i skolan och börja knappa å ha sig... så den där inhandlingen måste nog allt ske inom en snar framtid är jag rädd. Eller min plånka skälver till vid blotta tanken...

Det är inte lätt att plottra ner sina tankar och funderingar när man endast kan knappa dator i andras hem numer. Det är lixom hemma i min lya som inspirationen, lusten å allt det där bor. Därför är det förbannat glest nu. Å det lilla som ramlar in är dessvärre inget vidare latjo är jag rädd. Men jag är ändock glad för den lilla rara skara som inte glömt mig utan troget och hoppfullt fortfarande skuttar in hit i hopp om att den lata gamla B glidigt tillbaka till sitt gamla dator-beroende liv. Ärligt talat saknar jag det inte ett piss! Förbannat skönt att inte sitta här framför å uggla flera timmar om dagen. Däremot blir man ju som sagt en smula handikappad. Men det är en annan sak.

Näe, nu ska jag inte sitta här och va osocial. ska väl bege mig ut i regnet, rusket och stormen och bege mig hem till min lilla lya.




När Livet Känns Tungt Är Det Tur Det Finns Ett Ljus I Form Av Dig♥





Ta Hand Om Er!

Uppdatering:

Nej, jag är inte död. Något som däremot är det är min dator. När jag för några dagar sedan skulle sätta på den jäveln (på ett icke sexuellt sätt) drog larmet igång sattsejja. Min kära dator är inte bara stor som en liten bil utan låter numer som en ambulans vid påslagning. Blev givetvis livrädd, gallskrek rakt ut och tog med ett vigulant skutt skydd bakom soffan helt säker på att skiten skulle spränga hela bygget i bitar. Det gjorde den inte. Men den är likväl död. Ett sorgligt kapitel. Vi som har gått igenom så mycket ihop...



Usch, det är tungt ikväll. Tunga saker cirkulerar och man undrar om det överhuvudtaget finns nån gräns på eländet. Saker kan tyckas så fruktansvärt orättvist. Man undrar, varför?!? Men man räknar inte med några svar. Gud har sina planer som vi marionetter inte kan påverka. Man kan bara hoppas att hans syfte denna gången är ett lyckligt slut. Alla gånger faktiskt. Jag försöker se ett syfte med det hela, men har ännu inte funnit något sådant. Men vad kan man göra mer än att kämpa på... Life goes on, no matter what happens. That´s just how it is. Even though it sux bigtimes now and then.

Så, uppdateringarna här förmodar bli glesa framöver. Tills min tumme lossnat från arslet och benen vandrat i riktning mot datoraffären och tillbaka hem igen.



Tills dess:
Sköt Om Er
Och
Varandra

FrosT

Blev inga pannkakor... äggen hade gått ut. Blev heller ingen rensing av gadden... jag orkade inte.
Men faktum är att jag är rätt glad ändå faktiskt. Dock en smula kluven, men det är ju inget nytt.
Saker och ting är märkliga. Man tror sig veta precis allt, men så flippar allt runt och det blir knas i systemet. Nu vet jag allt, fast inte ett smack. Ni förstår va?!
Det är rörigt i min planet. Jag är frusen fast varm. Är jag på tining? Defrosting sattsejja.
 Jag tror mig veta vad jag vill nu. Men vad hjälper egentligen det?
Ibland blir jag stel som en pinne och mister helt förmågan att tala. När jag ruskat om mig själv och öppnar käften kommer något helt annat ut. Vem vad det som sa det där? Det var ju inte det jag ville säga... eller skrika ut... eller något.  Det blir som pannkaka av alltihop, fast utan ägg. Nån som hänger med?
Lite då och då vill jag ställa en fråga. Men någon har knutit fast den nere i tårna och den kommer inte upp. Jag väntar på att tråden ska gå av.
Medans jag väntar, och tinar upp, ler jag lite fånigt för mig själv. Fast ibland svär jag mest.





Hans Läppar
Värmer
Hennes Frusna Tankar

Och Ger Henne Liv






Halle Daaah...

Jag fattar inte vad som hänt med mig. Slurpade i mig ca 4 glas vin igår. Inte någon större mängd med andra ord. Och idag... är jag sleten! Why?? Jag förstår faktiskt inte. Mycket märkligt...

Hängde på morfars hela aftonen. Damn parant ställe det där. Helt wonderful faktiskt. Gjorde en liten avstickare till Bullen men var snart tillbaka på Morfars. Sköna bönor rockade fett sattsejja. Redig trivsam afton!

Så, idag har jag ont i skalet och mår lite illa. Inte parant. Har dock stuvat ner alla jävla tomtar och änglar i en kasse som vid lämpligt tillfälle ska flytta tillbaka ner i förrådet. Skulle vara duktig och ta tag i kortklistrandet i album men kom inte så långt då klisterlapparna ganska snabbt tog slut. Irri! Jag som för en gångs skull va så på G.
Nu blev jag dock inspirerad av Kerst och ska ta tag i en rensing av gadden. Där ser för jävligt ut. har ju galet mycket kläder och inte mycket av det som används. Bättre nån liten Afrikan springer rundor i dom än att skiten ska ligga där och ta plats och skapa irritation. Så har jag varit lite duktig idag oxå=)
Men först ska jag steka lite panncakes. Mumma!





Hejkon Bejkon!

Tar Det Lurre Å Har Det Primärt

Johodå, livet segar på. Lyckades få in ett par linser i ögat igår och efter lite plugg drog Kerst och ja på oss termobrallsen, svingade oss iväg på hojjarna å styrde mot badhuset. Fy fabian så förbannat kallt det är ute nu. Jag är tacksam för att man inte fastnade i gud-vad-det-är-pinsamt-att-ha-temobralls-odyl-stadiet. I love them!
Vi inledde med ett pass i solariet där vi drömde oss bprt till varma solstränder. Sen blev det en timmes simning. Skönt som fan!
Jag fattar inte vad som hänt. Vi är praktiskt taget klara med uppsatsen om ska vara klar... om en vecka?! Vad hände?!? Har lixom aldrig nånsin hänt i mitt liv förut... ett julmirakel eller nåt.

Nu ska vi dra ut på stan för en liten öl på Morfars. Alla mina sköna bönor ska med så det kommer bli så primärt så! Få blir lite mera text en annan gång.




Puss Puss!

Damnit!

Har på något jävla vänster lyckats vända dygnet totalt och nu är hela världen upp och ner. Klockan är 00:59 och jag är piggare än nånsin.... och fruktansvärt uttråkad. Köpte 3 filmer idag. Funtar på ett maraton. Men det skulle ju inte göra saken bättre direkt... Har dessutom lyckats få nåt jävla skit i ögat och kan därför icke bära linser for the moment vilket innebär att jag inte kan träna. Funkar lixom inte me glajjs på. Å jag tror att jag  verkligen skulle behöva detta i nuläget. Kanske typ sisådär 4 pass på raken eller något skulle nog göra susen...
Åsch
Mitt liv är kolasås just nu. Segt fast ändock på superspeed.... Helmysko.

Fan jag vet inte vad jag vill ha sagt med detta igentligen...

Så jag kör väl ett filmmaraton
Eller inte
Man får se
Eller kanske gör som vanligt, ser alla sunkiga serier tills natten blir morgon


Näe va fan sitter jag och gnisslar om??
Det är ju lixom inte stadsministerns fel direkt...


image348




Över Och Ut


Kära Kärleken

Du har nu faktiskt skött Dig den senaste tiden då jag inte har sett Dig på länge. När jag tänker på det, så har Du faktiskt inte varit i närheten på hela hösten tror jag. För detta är jag tacksam.
Men jag vet vad Du har för Dig. Jag vet. Du kan inte dölja något för mig. Jag känner Din närvaro. Jag vet hur Du smyger omkring runt min boning. Du har inte varit i krokarna så länge. Men jag känner att Din närvaro blir allt starkare. Dom senaste dagarna har jag kännt hur lukten av Dig sakta sipprat in under dörrspringan och vidare till min näsa. Den söta doften av Dig, Kärleken, får mig att dra djupa andetag och småle för mig själv, men den gör mig också rädd. Vad gör Du här nu igen? Jag har ju bett Dig att inte komma tillbaka till mig något mera. Jag vet ju vad Du gör med mig. Det blir ju samma visa om och om igen. Jag klarar inte av en sådan repris. Du är den som kan få mig att falla. Först på ett aldeles ljuvligt vis, men sedan i tusen små bitar. En sådan bristning skulle bli på tok för mycket för mig. Jag vill inte utsätta mig för detta. Men kan jag förmå mig be Dig gå?
Om jag visste att Du är här för att stanna skulle jag öppna dörren och låta Dig omsluta mig i Din glans. Men min osäkerhet tar över min passion för Dig.   
Så vad ska jag göra?
Mitt beslut får bli att vänta. Jag tror jag väntar och ser. Ser om Ditt naffsande och kraffsande kan övertala mig. Få mina planer ur balans. Sätta mitt liv i gungning. Färga min värld rosa. Du är så nära nu. Jag känner Din värme och Din doft nästan varje minut. DU, gör mig livrädd.

MVH




image346

Första dagen på nya året...



... och jag har legat i små bitar i min säng hela jävla dagen. Trasig är en lätt underdrift i detta sammanhanget. Scheisse. Jag vet inte vad som hänt med mig. Har börjat bli så fruktansvärt bakis. Börjar väl bli gammal eller nåt :S

Gårdagen var i vilket fall mycket trivsam! Inledde aftonen med fyrverkerierna över staden tillsammans med resten av Halmstads befolkning. Crowded sattsejja. Sedan fortsatte tillställningen i Josses crib där vi smaskade 3-rätters och zippade vin så det stog härliga till. På 12-slaget hade vi första parkett för alla tylösandsraketer vilket var hemskt vackert å trivsamt å allt det där. Champangen sögs upp i ett naffs och därefter var inte en böna nykter sattsejja. Fucking parent! Vi rockade loss till fram på morgontimmen med smällkarameller, konfetti, ballonger, dans och trams. Fick även en trivsam uppslutning vilket gjorde en liten böna hemskt glad=) 
Stackars Josse, lyan såg ut som ett krig om jag minns det hela rätt.

Fan nu har jag legat som ett dun hela dagen och nu när klockan slåt natt är jag inte alls sugen på att duna någe mera.... Typiskt!


Men jag har som sagt en bra känsla för detta nya år. Jag tror det kommer bli bra. Väldigt bra =)






Over And Out