Weirdo

Ibland sker saker som förändrar
Händelser, möten, prylar
Luften luktar inte som förr
Sugs inte upp som förr
Ögonlocken fungerar inte som innan
Det blå skiftar nyans
Får nya bilder projecerade genom olikartade filter
Dessförinnan gick fötterna åt ett annat håll
Med ett annat steg
Håret blåste i en annan riktning
Vinden smekte huden på ett annat vis
Kroppen talade ett annat språk
Nu är den full av skalbaggar, mask och gråsuggor
Kryper, krälar, krålar
Bubblar
Moserande små bubblor pryder väggarna av ens inre 
Och halsen
Ligger och trycker bakom halsmandlarna och vill ut, släppas lös 
Fritt
Det flammar, brinner och bränner
Bakom öronen, längs med nacken och vidare ner längst ryggraden
Bakom ögongloben, genom ögonlocken som slås upp med en smäll
Trillar, faller, dalar seglar sakta ner, dräller i golvet
Dånar som åska och skapar verk
Eller värk
Man vet inte så noga
Man undrar i sitt stilla sinne
Vad är det som händer där inuti
Min själs boning

image187






The World Looks Different SomeTimes



Mitt Work

På mitt work är det så himlans häktiskt. Inte en endaste minut finns att tilllgå för rast och vila. Hundratals kunder pockar på uppmärksamhet och hjälp. Man springer omkring som en annan skållad råtta mellan kassan, kameraskåpen, id-foto kameran och printern. Man säljer kameror medans svettdropparna pärlar sig på överläppen och sakta rinner den långa vägen från hårfästet via pannan och kinden vidare ner på golvet.
För att illustrera hur stressigt det faktiskt är på mitt work lägger jag nu upp några bilder på detta. Vi kan kalla dom bevismaterial. Lid med oss och håll för all del till godo, here they come:


Det sista lamadjuret där är min chef. En väldigt hård och orättvis chef som inte tollererar någonting annat än korvhårt arbetande personal med ett oerhört driv. Lek och trams är obefintligt och totalt oacceptabelt! Observera även våra nya fantastiska profilkläder. Vi känner oss nu mer sammansvettsade än någonsin och arbetar 100% bättre tillsammans i dessa.







You Have To Have A Work!


Becca Å ErikaPerika Crazy Night

   
2 Mycket mogna damer och Mr Flänsi having fun

 
Vår egenbyggda delicata Fruity-Nippy-Zippy. Receptet är hemligt men jag kan avslöja så mycket som att den innehåller flera olika sorters cider, frukt och bär, pro viva och sugrör. OH SO DELICIOUS MM MM MMMM!!!


Djuret har födelsedag idag så vid 12 bläcket phonade vi upp odågan och bjöd på skön bönsång. Man önskar han en fortsatt trivsam böthday. Hare bäst lilla vilddjur!

  
Och så undrar man varför alla damer så otåligt bankar på toadörren när man endast slog en snabb liten etta på ca 2 sek... Helskumt

  
Kvällen avslutades med en jordgubbs-sippahh. MummaBubba! Tips tips! Smarrigt värre asså! Dunade in vid 4 bläcket för att endast ett fåtal timmar senare vakna upp till ännu en häktisk dag på worket. Man är ju inte mer än Wonder Woman lixom...


Nu ska jag göra mig vacker och mätt för jag är hungrig som en hel flock gnocher ( en gnu- flera gnocher) sedan bär det av till Räkan för mera sprit och parantheter!








En Trivsam Afton Önskar Jag Eder Alla!
Pyss!

All Doughy And Nice...

Efter en månad utan nån som helst tillstymmelse till träning har jag nu förvandlats från en oerhört vältränad slimmad ung dama till en stor kletig dallrig hög med deg. Stabilo! Eftersom jag går på pencillinkur törs man ju icke dundra igång me värsta kondispasset. Så jag tänkte, yoga, det är lixom lagom. Inte alls jobbigt men endå så man får igång kroppen en smula. Jaha, hur dum får man va? Som om alla vältränade muskler ligger kvar där under all deg... Otaliga gånger damp jag ner i barnets ställning flämtandes och flåsandes, och då menar jag inte den här tjusiga djupa yoga andningen man ska ha, jag menar flås rätt och slätt. Dessutom blev jag helt svettig oxå...
När jag kom hem byggde jag ihop en egen smålandsrulle och gudars vad jag chockade mig själv när det faktiskt smakade gott och rätt så likt! I´m slowly starting to become a mastercheff =)

Imån är sista dagen på pencillinkuren. Detta ska vi fira på worket. Kanske med en gratis glass från canon. Eller kanske en kladdig kaka köpt av drickscashen. Man får se. Men firas ska det! Sedan är det ingen återvändo, då SKA jag sätta igång med träningen på alvar igen! PASTA!

Nån som diggar skön mjusick som känner för en söndag i götet btw?? Mina favvisar above all Gogol Bordello skänker staden lite najsiga toner. Sådant vill man bara icke missa! You know what to do!


 +  =







Trivsam Afton!

Brev Till Kärleken

Kära Kärleken!

Vi har kännt varandra väldigt länge nu, du och jag, ja ända sedan jag tog mitt första andetag här i livet faktiskt. Vi har gjort mycket knasigt ihop. Minnena vi delar är otaliga. Trots att vi bråkar ibland har vi alltid kommit tillbaka till varandra. Trots att du ofta hängt vid min sida har jag ändå ofta kännt mig sviken av dig. Ska jag vara ärlig, och det tycker jag vi ska vara mot varandra, du och jag Kärleken, så tycker jag inte riktigt du har skött din del av dealen sattsejja. Jag har alltid trott på dig. Levt för dig och bara dig. Nu har min tro börjat flacka. Ja sa till dig, Kärleken, sist vi pratade. - Blir det samma sak igen, fan då slutar jag med Kärlek! Ändå går du och gör precis exakt samma sak igen. Du sviker mig gång på gång på gång...
Du måste förstå mig rätt här nu. Jag älskar verkligen dig! När du är här är livet så förbannat oförkämt bra. Det är sockerdricka i blodådrorna och bomull i magen. Det är fullt av fladdrande fjärilar och rödfärg över huvudet. Du är den enda som kan få ögonen att lysa och gnistra och kinderna och öronen att bli röda som bär. När du är här går jag omkring i ett rosa moln och snubblar på saker eller hundar.
Jag har alltid försvarat dig när andra kallat dig onödigt tjaffs eller korvtråkig.

Detta är inget kärleksbrev till dig Kärleken. Näe, inte alls faktiskt, även om det hittills kan verka så. Anledningen till att jag skriver är, och detta känns jobbigt för mig ska du veta, är att jag har blivit sviken av dig en gång för mycket. Som jag sa, Fan, jag slutar med Kärlek! Detta är som sagt inget kärleksbrev, även om det handlar om just kärlek. Det är nämligen så förstår du, att hur mycket jag än tycker om dig, så är du inte bra för mig. Jag måste vara egoistisk i detta läge, det bör man vara när det gäller förhållanden, och du gör mer skada än nytta i min "lilla" arma kropp. Därför, förtjusande härliga Kärleken, gör jag härmed slut med dig. Hör du vad jag säger? Det är slut! Det spelar ingen roll vad du hädanefter tar dig till, jag kommer aldrig mera ta dig tillbaka. Aldrig mera. Det är slut, over, Finito... Du kan aldrig vända mitt ansikte mot dig igen, jag har vänt dig ryggen, så som du har vänt mig ryggen så många gånger förr. I 26 år har du varit vid min sida, nu är det äntligen över.
Nu är allt som återstår ett känslokallt grått och hårt skal. Ett skal som aldrig mera kan bli sviket och göra ont. Ett skal som aldrig mera mjuknar. Hårt, kallt, grått... Som en frusen sten. I´m better of without you, hell yeah I am!







image163




Tack För Den Här Tiden Kärleken!
Det Är Över Nu...

No Use Crying Over Spilled Milk

Varför ödslar man en herrans massa tid på å grina å gnälla över sitt patetiska liv? Ja menar, hur bra har man det inte igentligen. Det är ju endast små knutar på den röda tråden som löper som en eld genom livet. 
Jag har kommit att bli lite utav en expert på att tänka och analysera på tok för mycket. Jag måste nog erkänna att detta förmodligen medfört mer bekymmer än glädje. Trots detta förefaller jag vara beroende av denna självömkan. Kanske att livet varit stabilt utan dessa svackor, men det kanske även skulle medföra en viss trisstess. Med detta menar jag, som jag säkert tidigare nämnt, att det förmodligen vore hemskt tråkigt om livet var helt plant. Inga ups and downs, bara en straight road to nowhere.
Men när man sitter här som en surpropp och tröstar sig med en cigg på altanen medans natten sänker sitt mörker över staden känns den teorin helt neråt helvete. Och av någon anledning känns det som att alla andra mår så oförskämt förbannat bra. Fast igentligen vet man att alla andra har det precis likadant som du, fast i hemlighet. För detta är igentligen inget man stoltserar med och skriker ut till omvärlden ( tex i en blogg?) Näe, deppa det gör man i sin ensamhet. Utåt sett är man alltid en glad och välmående prick.
När folk frågar hur man mår säger man alltid med ett leende. -Jotack, det är bara bra seddu! Jag har på senare tid testat att säga - Mjo, det är okej. Eller - Njae, det är väl rättså skit. Men då börjar bara folk skruva nervöst på sig som om man planerar värsta psykbrytet mitt framför nosen på dom. Men jag behöver inte säga mera. Dom behöver inte veta mer än så. Bara att det är okej. Eller skit. Hur jag mår just nu undrar du? Jotack, det är väl okej.





image162



Frågar Du Mig Om Äkta Kärlek Svara Jag Ja Tack Lätt!

What The Fuck?

image161

-Vad gör du?
-Jag vet inte riktigt
-Fortsätt!


Eeeeh... Va?
Va fan är detta för en sjuk reklam? Vad vill den oss?
Två pippigula förbannat fula plasttomtar ligger på varandra i något som är slående likt 69an och utbyter obegripliga ord. Detta ska då sedan locka oss att typ byta abonnemang eller nåt?
 Hallå??
KnasKorvar!!!
Reklamen får en mer att tänka på sex än på telefonabonnemang. Men ärligt talat, jag blir varken sugen på det ena eller det andra av det där tomtegiddret. Det är snarare ett starkt osug som väller upp i kroppen och får mig att sträcka mig efter fjärrisen och snabbt zappa kanal.

Till skaparna av pippi(a)tomtarna kan jag bara säga: What The Hell Were You Thinkin?? Hugh Mistake! Hugh!  
Flopp Lixom! Sorry Guys!





Watch Out 4 The Yellow Santas!
That´s Danger Danger!

Å Så Ditt TelefonNamn Tack!

image160



Idag har varit en knasig dag på worket. Sjuuukt mycke att göra å sjuukt varmt! Detta medför att man tenderar bli en aning trögtänkt och allmänt korvig. Så jag frågade helt enkelt en kund om hennes telefonnamn. Telefonnamn, sa kunden, det var roligt, med en alvarsam stämma. Orkade knappt ens dö i en fnissattack utan skämdes bara lite medans det drog lite lätt i smilbanden.
När dagen äntligen tog slut och jag klev ut i ösregnet så luktar det mask i hela staden. MASK! Jag fullkomligt hatar mask! Det äckligaste djuret i hela världen! Fy fan! KLöktes den 1 1/2 minuts långa hojjturen hem innan bulldoften från Östras tog över den hemska maskstanken. Tack och lov för detta Östras.
Nu ska jag mula ett par smarriga wurrs innan det bli chillidill.






Utrota Masken!!!
Ett LivsFarligt Djur!!!

Iiiickligt Å TråkMånsigt

Imorse när jag glad i hågen skulle hälla upp mig det obligatoriska dagen-efter-mjölkglaset hände något fruktansvärt. Allt som kom ur paketet var stora äckliga vita klumpar. Blaff Blaff Blaff sa det i glaset. Helvete oxå, sa jag. Såg framför mig hur hela dagen skulle komma att  raseras i spillror på grund av avsaknaden av färsk mjölk i min "lilla" kropp. 
Eftersom jag numer är en flitig pencillin-knaprare bland mycket annat, så har jag även kommit att bli en pro-viva junkie. Detta var ett krav från min mage om jag skulle få fortsätta käka pencillin-helvetet, så det var inte mycket annat å göra lixom. Konsumerar ca 3 paket om dagen och tillverkarna skulle förmodligen gå i konkurs utan oss pencillin-mongos...

Dagen gick inte åt helvete trots allt. Har bara chillat på en filt i kapsylparken och tagit en trivsam ridtur i skogen på gamle trogne Jöte som var pigg som aldrig förr.

Detta är ett hysteriskt tråkigt och långtråkigt och aldeles aldeles urtrisst inlägg... Men utan sådana skulle dom roliga och trivsamma icke vara fullt lika paranta... Så, va fan! Ha lite överseende är ni rara.


image157 VS. image158









I ♥ Mjölk

TröttSamt FeGis...

När jag har en konversation med en människa eller flera antar jag helt naivt att denna person/ personer talar sanning. Jag förmodar att det dom säger om sig själva stämmer helt och fullt. Okej, kanske att man ibland strör på lite extra krydda men i grund och botten är utsagan överensstämmande med verkligheten. Detta gäller framförallt personer man har nån form av lite närmare kontakt med. Personer som man litar på talar sanning.
När man sedan några veckor senare gör precis motsatsen till det man sagt man aldrig skulle göra uppstår en viss irritation från den/ dom berörda. Detta är ingen konstig reaktion då personen i fråga antingen ljuger rätt så bra eller är en stor jävla fegis som inte vågar stå för det han/hon säger.
Folk som ignorerar istället för att face the problem sattsejja är precis en sån feg människa. Någon sa till mig att tjejer planerar att en viss sak ska rinna ut i sanden medan killar bara råkar låta saker rinna ut i sanden, det är alltså inte alls en medveten handling från deras sida. Men om man reflekterat över detta, är man då inte medveten om det ändå?
Hur eller hur tycker jag att man bör tänka på vad man säger så man faktiskt kan stå för yttrandet den dag man hamnar i den aktuella situationen. Dessutom måste man ibland göra saker som känns jävligt jobbiga bara för att göra det som är rätt och som gör minst ont för andra. Man måste helt enkelt sluta vara så förbannat feg och självisk! Jag säger inte att jag alltid gör rätt i allt jag gör, men jag försöker iallafall hålla mina ord och genomföra/ avsluta saker på ett sjysst sätt vilket alla här på klotet borde försöka med.
Jag kan bara säga: Skärpning För Tusan!!!


image156


Good News Folks!

Mitt internet verkar efter en tillfällig sinnesförvirring vara back on track sattsejja. Numer är jag inte en okänd användare och jag känner mig härmed helt och hållet lugn och sansad igen =)

Midsummer! Najs najs! Dock känner jag mig en aning dämpad då min förbannade jävla äckliga hostmedicin icke kan kombineras med alkoholhaltiga drycker =(  Tydligen kan då andingen typ upphöra eller nåt...
Ska iallafall dra ut på vischan å kalasa. Fotbollsgolf var planerat men icke. It´s raining cats and dogs, inte helt otippat en dag som midsommar. Men jag tror det kan bli en parant afton ändock!

Om ni läst mellan raderna lite så där här ovan förstår ni att min kväll kommer gå i ett nyktert tecken, jag och min arma "lilla" kropp har sorg. Hur ska detta gå??? Ska som kompensation röka upp alla 3 paket cigg som faktiskt blev över sen hultan. Jag tror att det faktiskt kan gynna min hosta och mina luftvägar på ett mycket positivt sätt.

Nu ska jag ta och sy. Japp, sy! Jag ska sy fast en liten grejjs som lossnat på min tjusiga lilla klänning som jag planerat ha denna afton. Det är hela 3-4 stygn. Vi får se om den går och använda när jag är klar eller om jag får köra på min lilla traditionella jordgubbsblåsa...




image155



Återigen: Ha En Parant Afton!!!
PUSS!

Viktigt Medelande!

Mitt delikata internet behagar dessvärre icke samarbeta med sin matte just nu. Detta medför följande:

* Inget MSN

* Inga bloggInlägg

* Abstinens

* Ångest

* Å en bunt oroliga nätter

Enligt teknikerna ska jag vara upp and going i början på nästa vecka. Hoppas jag klarar mig tills dess. Sitter här på worket å andas frenetiskt i en brun papperspåse. Ska försöka hålla ut tills på måndag...

Tills dess... Ha det underbart!





Glad Midsommar alla paranta=)

Trama, Trama O Shit Så Trama

Ojsan då, så var man sjuk igen... *suck*
Jag är världsbäst på att vara sjuk. har i två veckors tid hostade så pass mycket att inälvorna har spenderat mer tid utanför kroppen än inuti den. Tyckte därför det var dax att bita i det förbannat sura äpplet och tåga bort till farbror doktorn. Fick sitta och skaka i väntrummet i ca 7 år (eller var det minuter? ) innan en liten sköterska ropade upp mitt namn. Du kan följa med här, sa hon. Utan att veta vart den lilla tanten tänkte ta mig la jag mitt liv i hennes händer och följde motsträvigt med henne genom låååånga vita korridoren. Jag vet inte hur länge vi gick där, eller ens hur långt och genom hur många korridorer, men tillslut stannade hon till vid en av dörrarna, ställde sig vid sidan av, strack ut armen mot rummet och sa med ett mariskt leende -varsågod. Jag klev tveksamt in medans jag snodde tröjan lite hårdare kring kroppen. Hon bad mig sitta ner så länge och jag tittade mig omkring. Där fanns två stolar i trä, en mjuk kontorsstol på hjul och en brun brits med ett gråaktigt papper över. Efter moget övervägande valde jag en av trästolarna. Inte för att den verkade vara bekvämast, utan mest för att den stog närmast dörren, och friheten. Vid det här laget har jag börjat känna mig lite svettig och vrider mig nervöst på trästolen. Munnen är torr som fnöske och en stor klump ligger i magen trycker sig uppåt mot halsmandlarna och vill ut. Jag överväger att ta de få stegen bort mot det kliniskt rena handfatet och fukta mina torra läppar men låter bli, samlar ihop lite saliv och sväljer ner alltihop så gott det går. 
Så kliver han då in, Doktor Bengt, sträcker fram handen mot mig och ler så båda framtänderna i guld skiner så det sticker i ögongloberna på mig. Jag hälsar tillbaka med en hand som känns som en våt gammal disktrasa alternativt en gammal sunkig våffla. 
Han kör ner en glasspinne i halsen på mig, jag säger AAAA och han lyser ner och spejar med sina små Doktorsögon. Nu måste jag ta av mig, fast bara på överkroppen. Han lägger sitt kalla stetoskop mot min kallsvettiga lilla rygg och ber mig andas djupt. Detta upprepas otaliga gånger tills Doktor Bengt slutligen är nöjd. Han konstaterar halvt nöjd halvt besviken ingen lunginflammation. 
Han tar mig vidare i korridoren till ett mindre rum. Han skriver ut fem gula recept till mig och konstaterar triumferande att jag är den sjukaste person han haft på hela dagen. Jag känner mig inte alls bättre till mods. Jag tackar, vi skakar hand, han ler, det sticker i ögonen, jag går ut i korridoren. Hur i helvete ska jag hitta ut?? Längre fram står ett gäng med Doktor Bengts och lutar huvudet tillbaka skrattar förnöjda. Förmodligen någon stackars sjuk sate de gör narr av, tänker jag, pressar mig förbi, hela tiden stirrandes ner i golvet. Vem vet vad tusan som kan hända om jag ser dom i ögonen. Vem vet vilka verktyg de då kan komma att använda på min "lilla" arma kropp. Vem vet om jag då någonsin skulle komma därifrån i en hel bit. Så jag tittar ner, kryper ihop, och pressar mig förbi. Jag går som i en dimma runt i korridorer innan jag slutligen hittar fiskarna i entrén och pressar med mina sista krafter upp ytterdörren, kliver ut i solljuset, tar mitt första stora andetag på väldigt länge. Jag är fri. Äntligen fri. Och jag är fortfarande i ett stycke. HURRA!


832pix till apofuckingteket blev resultatet av Doktor Bengts frenestiska receptskrivande. Nu är jag inte bara sjuk, jag är fattig som en lus också. Om jag inte blir hel efter alla dessa pillar och flytande vätskor ska jag personligen bygga en bomb utav en tops, ett gem och lite klet, sätta den på Doktor Bengts klinik och spränga den i tusen små smutsiga bitar.


image150




Leave Me Alone Damn Bacteria!!!

Singin BeanCamp!!!

Tjosansa!
Då var man tillbaka efter en underbar vecka i zigenarcampen! Har haft fantastiskt grymt kul trots kyla och en cm vatten i tältet. Vårt lilla läger bestog av en näve sköna bönor, därav namnet beancamp. Äkta kärlek gick som en röd tråd genom heeela lägret! Även lite bortåt andra camper.
Träffade massor med underbart sköna människor och skaffade mig ett nytt husdjur! Grymma lilla odjur!
Det var trombosyter och cytoplasma, fylla och cigg i massor. Grym musik och allsång. Varje ny dag startades med that´s what friends r 4. Senilsnöret, Lammet och bröder. Smålandsrullar och bad i piss-sjön. En otäck dusch bland tuttar och otäckheter, ICK!
Vinosaorus och Beanen. Hackiga skivor, kyla och fiolsträngar i sovsäckar. Bajamajor och bajsprat. Handsprit och dricksprit. Mys och kärlek! Komradio och stela ben. A hole lot of hesa röster!
En grym jävla vecka med andra ord!!!

Hultan -07 citat:
"Jag kan ju inte jobba när det kommer folk"
" De e naaaajs"
"Som en joystick i en 911"
Heeela texten på dunka mig gul och blå
"Om man bor i ett hus med ohyra slipper man betala"
"Ett odjur är inget djur, det är något annat"
" Plus minus noll är lika med vad vi hade innan"

Och många många mer som jag är alltför segkorvad för att kunna komma ihåg just nu! Om någon av bönorna har något att tillägga, gör då som vanligt och feel free 2 skriva det i comments!


image149







Puss på er mina skönaste bönor och tack som fan för en underbart underbar vecka!

I ♥ U All!!!

Konversation Med Syrran På MSN:


Becca säger: ja tror ja såg en hora när ja hojja hem innan...iaf fasligt likt en sådan...

Fröken TreStjärnig säger:jaha.. va roligt att det finns sånna här i halmstad..

Becca säger: javisst

Fröken TreStjärnig säger:trodde de höll till i storstan!

Becca säger:hons skjol va så kort så man såg skinkorna. å så va den av latex

Fröken TreStjärnig säger:haha.. hade hon kasslerstrumpbyxor på sig?

Becca säger:så hade hon en handväska i matchande latex

Becca säger:nä hoon hade inga strumpor... kanske inga trosor heller... ja såg bara skinkor...å höööga klackar

Fröken TreStjärnig säger:jaha, men då var det nog ingen hora, alla horor har kasslerstrumpbyxor har jag fått för mig. Det var nog bara nån med sjukt dålig klädsmak!

Becca säger:å nån liiiiten itzibitzi tiniwini topp i en porröd nyans

Fröken TreStjärnig säger:hmm. kanske va en hora iaf.. hade hon uppsatt lång hår?

Becca säger:nä hon hade kort, typisk hemma klippning me lite illröda nyanser i...
Fröken TreStjärnig säger:oki.. ja, kanske va en hora då!

Becca säger:http://imagesforum.doctissimo.fr/mesimages/1177944/latex%205.jpg

Becca säger:ICK!

Fröken TreStjärnig säger:haha.. va fan ska man ha en sån till?

Becca säger:ja d undrar man!

image148

When The Hell Did You Arrive??

Här har jag gått omkring och längtat och längtat och trott det var vår. Men så igår slog det mig plötsligt att det faktiskt ÄR sommar NU! Sommaren kom som ett slag i magen, väldigt överaskande, men ack så välkommet. Saker som fick mig att inse att det är sommar:

* Jag badar omkring i svett

* Jag hasar och glider runt i flippisar dygnet runt

* Plattorna på min uteplats skollar fötter

* Sjuuuukt mycke folk på syrret

* Inte en kotte på stan

* Många kottar på stranden

* Gräsligt trångt på uteserveringarna

* Människor mular glass vart man än vänder och vrider sig

Idag har jag inte legat på stranden som alla andra kottar utan hängt runt på worket. Något att göra? Näe, kottar på stranden, inte på stan... Trängts på syrret med fem miljarder andra törstiga människor. Inhandlade rusdricka för 500 pix. Vråkade även bli 5 små rara toppar eftersom min garderob är galet tråkig (dock långt ifrån tom)
Hade planer på beachen men nu blev det plötsligt molnigt av nån anledning...

Man kan sammanfatta det hela med att jag helt enkelt saknar flyt denna dag. Man blir därför en gnutta worried för hur kvällen tänker sluta. Men man hoppas på vänd lycka och tur. Nu ska jag ta mig en liten ciggiluring on da altaney innan jag sträcker ut mig i min hängmatta för en liten middagsduning. Sånt man måste göra såhär på ålderns höst för att hänga med i livets höga tempo.

image147






Glad Sommar Alle Man!
KärLek♥

Becca Warrior Princess

image145

En sån här mackapär, mina damer och herra, kan jag numer säga att jag har avfyrat. Var ute och promenerade med Nina när vi vandrade förbi medeltidsbyn här i staden. Slank in en sväng för att titta på dom gulliga djuren då en finsk herre ville bjuda två tjusiga damer på korv. Luuuugn, ingen sån korv. Helt vanlig grillad vurre med bröd lixom. Gratis är gott tänkte vi. Det ena ledde till det andra och vips så stog vi där och vevade upp en katapult i skyn. Fast igentligen heter det trebuchet. När vi lite lagom svettiga var färdigvevade var det dax för avfyrning. Jag drog i snöret och kaboooom så for 1,5 liters pet-flaskan ut över nejden och landade i Nissan med ett herrans plask. Redigt skojigt måste jag säga!

Jag känner mig nu helt nöjd med kvällen som gått. Har tvättat, promenerat och lekt krigshär. Nu kommer jag sussa som en sessa, drömmandes om ivägsvingade stenbumlingar och ond bråd död. Iklädd en outfit lik Xena med ett blodigt vapen i min hand och något mordiskt i blicken. Fasicken vilken bra kväll.


image146




Over And Out

Hitt Hitt Hitt Å Svitt

Å herre sicken värme vi har fått! Parant om man kan duna på en filt på en sandstrand men när man står i en butik med trasig luftkonditionering... Inte fullt så trivsamt. Men jag har i alla fall badat idag... i svett...
Men va fan, jag ska icke klaga. Inte alls!

Om 3 ynka små dagar bär det av till Hultis. YEAH!!! Shit va vi ska rocka då, jag och mina flickor =) Ska bli för jävla najs rent ut sagt!

Har bloggtorka...

Trisst!

Skulle dragit å tränat idag men då kom jag på att jag hade tvättid... attans! Va tvungen å käka en kebab igår. Ja, TVUNGEN. För när jag glad i hågel lullade bort till homebuy för å inhandla lite matvaror var där för tusan stängt! Kebab!

Såg för övrigt konungen med fruga igår. Dom var praktiskt taget här i min lya. Åtminstone enbart ett ynka litet stenkast ifrån. Sicket hysteri. Tur man inte är född i den familjen utan är en sån här heeeelt normal och fullständigt vanlig människa....

Nu ska jag sova middag i min hängmatta. Har glömt att sova på över en vecka. Fan! men man kan ju inte komma ihåg allt! Dessutom har jag väl förvaltat min tid! Parant sattsejja, mycket parant!







image144




Poss Poss I Det Heta!

Skumt TelefonSamtal Sjukt Tidigt Imorse

Telefonsamtal kl 08:32

Jag ( med yrvaken stämma): Hrm..Rebecca

Hon: Jag hejsan ursäkta väkte jag dig nu?

Jag: Eee... ja lite...

Hon: Ja ursäkta mig men jag ringer angående gräsklippningen

Jag: Eee va??

Hon: Ja jag ringer angående gräsklippningen

Jag: ......VA?

Hon (extra övertydlig): Ja jag hittade en lapp på ica angående gräsklippning som du har satt upp. Det är därför jag ringer

Jag: EEEEE gräsklippning... vaddå? Känner jag inte till...

Hon: Ojsan men där är en lapp på ica om gräsklippning ju...

Jag: Jag har inget gräs. Vaddå för lapp? Vad? Va är det för nummer? Du måste ha ringt fel...

Hon rabblar nummret varpå jag tycker mig höra en 1a nånstans konstaterar att hon ringt fel. Hon skämms och vi lägger på.

2 sekunder senare ringer telefonen.

Jag öppnar samtalet med: Men nu har du ju rinigt fel igen...

Hon: Meeeen!

Jag: Vad är det för nummer igentligen? Säg det igen!

Hon rabblar mitt nummer

Jag: Men va fan! Det ÄR ju mitt nummer

Hon: oj oj oj det här var inte bra det. Du måste nog ta ner den där lappen. Det var jätte många nummer avdragna. Är det någon som skojar med dig tror du??

Jag: Asså vad snackar vi om för stad?

Hon: Laxå

Jag: Men hallå jag bor i halmstad...

Hon: Oj oj oj det här var inte bra.

NO SHIT SHERLOCK!
Förmodligen kommer en jävla massa lata Laxåbor ringa mig dom närmaste dagarna och vilja ha mig till å klippa deras gräs. Dum mother fucker som inte ens lyckas printa ner rätt nummer när hon ska erbjuda sina tjänster. Man undrar vart en sån kommer hamna... förmodligen som en sån där baglady letades igenom stadens soptunnor som blir överlycklig när hon hittar en gammal urdrucken sprite zero. vart är vår värld på väg igentligen???





Beccas GräsKlipperi At Your Serviceimage142

Frosseri & Tjockeri

Äter Äter Äter Äter. Konsumera ätbara ämnen tycks vara en av mina favvo sysslor just nu... Detta känns INTE stabilt! Förmodligen kommer jag inom en snar framtid förvandlas till en sån där väldigt tjock människa. Så förbered er på att nästa gång ni ser en sån där amerikansk-tjock lagårdsvägg så kan det vara jag...

Har dessutom varit fruktansvärt bizzy på senaste tiden så jag har inte hunnit vara så flitig på gymmet sattsejja. Infakt har jag varit så sjukt bizzy att jag knappt hunnit sova på en hel vecka! Återigen, STABILT! Ser heller ingen tid för detta inom den närmsta framtiden vilket gör att jag inte bara kommer vara look-a-like-lagårsvägg utan även så oerhört däven att jag förmodligen kommer synas som ett stort bastand kolli nånstans.

Slutligen kommer man få forsla mig ur min lägenhet och iväg med hjälp av en lyftkran och ett lastbilsflak....
 

Nu ska jag samla ihop mina valkar och bilringar och hasa mig bort till sängen. Där ska jag ligga och inte avvika en endaste liten tum. Inte förrän jag blir hungrig igen...





image141







Äta Bör Man Annars Dör Man!

Det Här Är Inget Inlägg, Mer Som Ett Utlägg, Elr Kanske Pålägg

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii okej!
Jag erkänner!
Jag har varit sjukt dålig på att blogga dom senaste dagarna.
Men
Jag lovar att skärpa mig!
Detta är inget redigt inlägg
Det är en liten apology
I´m The Queen Of Apologys
Å idag är jag sjukt hungrig
Sliten
Hård vecka, oooo så hård
Som sten
Ingen uppsats på flera dar
Damn
Hur ska detta sluta?
Men jag är glad
Kvittrar som en lärka uppi skyn
Lite små hög
Myser
Livet har sina ljusa stunder
Mmm Gyllenne Måsen
Eller fet flottig pizza
Extra mycket allt
Extra mycket allt
Okej
Jag ska sluta nu
Lovar
Så jag säger bara
Som en avslutning lixom
Bomull och sockerdricka
♥♥♥







image140

Peace Out Lovers♥

Youth Recreation Centre For Kittysar

Herre Gud, Min lya börjar likna nån slags fritidsgård för katter. Nisse kommer, som bekant, och går som han vill. Han börjar dessutom känna sig hemskt hemma här har ja märkt.
Men häromdagen när ja glatt skuttade ut från toan satte jag hjärtat i halsgropen när en stor svart lurvig måns snokade runt i hallen. Månsen blev ungefär lika rädd som jag. Både skrek rakt ut varpå månsen gjorde en sån rivstart så att hallmattan korvades ihop i ena endan av hallen och sen försvann månsen som ett svart sträck genom lyan. Han har dock icke setts till sen dess.

Ikväll kommer mor och far på besök till staden. De har fått för sig att min gigantiska takvåning kan vara en parant boendeform. Detta medför vissa problem för mig. Jag måste nämligen ta tag i min ungkarls-stia. Jag börjar nu och räknar med att vara färdig lagom till att dom anländer vid 18-tiden. Då står jag där och trycker in alla städgrejjer i skåpet rufsig, skitig och blöt av svett. Men då är i alla fall lyan kliniskt ren.


Just fan... jag skulle ju uppsatsa idag... PooP


<--- Nisse, aktiv på Gameltulls Fritidsgård För Katter








TREVLIG HELG MY FRIENDS!