In My Head A Monday Night:

We`ll do it all, everything, on our own
We don´t need anything or anyone

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

I don´t quiet know how to say how I feel
Those three words are said too much
They´re not enough

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we´re told
Before we get too old
Show me a garden that´s bursting into life

Let´s waste time
Chasing cars
Around our heads
I need your grace
To remind me
to find my own

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we´re told
Before we get too old
Show me a garden that´s bursting into life


All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes
They´re all I can see
I don´t know where
Confused about how as well
I just know that these things
Will never change for us

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

Brev Nr 2 Till Kärleken:

Kära Kärleken

Jag tycker mig varit klar och tydlig i mitt förra brev till Dig. Vi har inte med varandra att göra längre. Trots vårt 26 års långa förhållande är det verkligen över nu. Du och Jag existerar inte längre, finns inte. Jag trodde att Du förstog allvaret i mitt brev, för först var allt bra. Du var ute ur mitt liv. Jag mådde bra igen. Du har alltid tagit Dig friheten att komma och gå precis som Du vill. Men kära Kärleken, jag är inget rum dit Du kan gå när Du känner för det och lämna det hipp som happ utan att städa efter Dig. Jag sa till Dig, det är slut, Over, Finito... Du har aldrig någonsin lyssnat på vad jag har att säga. Aldrig någonsin har Du tagit Dig tid att höra på vad jag vill och vad jag känner. Du, Kärleken, är en egoistisk jävel som lämnar öppna köttiga sår efter Dig. Allting handlar bara om Dig Dig Dig. Men what about vad jag vill då? Varför kan aldrig jag få vara med och bestämma? Ett förhållande mellan två kan inte baseras på enbart den ena parten. Det handlar ju om två. 
Anledningen till att jag skriver till Dig, Kärleken, är att jag inte tycker Du tagit mitt förra brev på allvar. Jag bad Dig lämna mig ifred. Jag bad Dig att acceptera och respektera mitt beslut. Endå kommer Du och kraffsar på min dörr. Klöser, gnager och äter på mig. Ditt beteende är oacceptabelt och fruktansvärt respektlöst. Jag tyckte jag klargjorde för Dig att Du inte är välkommen i mitt liv något mera. Jag vill inte ha någonting alls med Dig att göra. Det är verkligen slut. 
Men när Du kommer tillbaka till mig, så förbannat opassande och kliver rakt in i mig. Då gör det ondare än någonsin. Jag vill inte ha Dig här. Jag vill inte veta av Dig alls. Men endå kan jag inte förmå mig hålla Dig borta. "Jag hatar att jag älskar Dig, Och jag älskar Dig så mycket att jag hatar mig". Men det går bara inte. Jag vet att Du inte vill mig väl. Jag vet att Du bara gör det här för att jävlas. Göra mig illa. Jag blöder redan. Allt som snart är kvar av mig är ett blodigt köttstycke. Jag vill inte ha Dig här. Du gör mig bara ont. Så, snälla Kärleken, lämna mig ifred! Dra åt helvete eller vartifrån Du nu kommer! Försvinn, Dunsta, Dra! Det gör ont i mig så droppa av, ge dig iväg, gå upp i rök och dra Din kos Din jävel!
Snälla acceptera detta och betrakta vårt förhållande som icke existerande från och med nu.
Du är inte välkommen i mitt skal...


MVH
B

Allting Går Att Svälja Med Lite Sötslisk

Oroa sig inte för cancer och för död
Oroa sig inte för all cigarettrök
Oroa sig inte för höga skatter
Oroa sig inte för bajsbrunt dricksvatten
Oroa sig inte för hennes fingrar i hennes hals
Oroa sig inte för sin lillasyster alls
Oroa sig inte för anorektiska magar
Oroa sig inte för dåliga hårdagar

Oroa sig inte för skriken från grannen
Oroa sig inte för hustrumisshandel
Oroa sig inte för att vädret är grått
Oroa sig inte för nåt

För det
Ordnar sig med lite socker på
Världen den har alltid varit lika grå
Besvikelse följs av besvikelse så
varför inte bara hälla lite socker på
 


Lördag idag. (Teoretiskt sett söndag faktiskt) And guess what?? Jag är nykter. Inte en endaste droppe alkohol florerar i mina vener. Istället har jag tagit en överdos av socker. Alltid är det något man missbrukar. Men jag tänkte, allt ordnar sig nog med lite socker på. Så jag konsumerade och förtärde. Och nu mår jag? Som innan sockerkonsumtionen plus molande söndertuggad konfektyr som ligger och trycker bakom halsmandlarna. Imorgon ska jag inte vakna förrän solen gått upp inuti mig. Det har varit natt länge nu. Och jag fryser.
Nästa vecka ska jag tinga en flight till paradiset, iallafall så nära jag kan komma på CSN-fliset... Jag Jag Jag Palmen Kokosnöten Sanden Mellan Tårna och Mr Sun.


Mulade föda på Gastons med Beansen Sis å Kerst ikväll. Firre å jätteräkor på pinne. Delicious. Tog vägen via videomixs godishyllor. Fastnade i NorreKattsPark dit sköna toner på avstånd lockade oss. Navid Modiri & Gudarna. Goddamn sicka grabbs! Blev kär, skramlade ihop några papper och en näve mynt och inhandlade samtliga skivor.
Hej Navid kom och skaka rumpa med oss nu
Karl Magnus sjöng
Do do do do do do do do do do do
och alla med Converse sjöng
Do do do do do do do do do do do


Nu ska jag skalla kudden och tomglo på burken en sväng innan han den där John kommer med sand till mina ögonglober ( hur fan man nu ska kunna duna in med en näve grus i varje öga, skaver ju som fan! )

image250



Tack Och Hej LeverPastej

Fenomenet KaramellKungen:





Vad är kvinnor män i stånd till i kärlekens spel?
Om vi förälskar oss i dem,
undviker de oss.
Och om vi undviker dem,
så framhärdar de-
men lämnar oss när de vunnit våra hjärtan.




             

image247                                                               

Det vi inte kan få är det vi helst av allt vill ha. Det som bjuds, som finns där inom räckhåll, väcker inget större intresse. Generellt sätt gäller detta allt. Det är det som är allra sämst för oss som biter bäst. Som skapar beroende, som tar all vår fokus och koncentration. Som bildar ha-begär. Och det sämsta av det sämsta är det enda som kan få oss nöjda igen.
Ett exempel på detta är godis. När sötsuget kickar in finns det ingen återvändo. Vi vet att det inte är bra för oss. Vi vet att vi inte borde. Men vi bara MÅSTE ha ha HA. Det enda vi kan fokusera på är hur kroppen ska få godis. Vi blir inte nöjda förrän vi sitter där med en påse KaramellKungen i knät och mular ferarribilar och salmiakbalkar tills det sprutar ur öronen på oss. Vi bara måste ha helt enkelt.

Ett annat exempel är vissa människor som kan skapa ett oerhört sug och ha-begär i oss. Vi vet att de inte är bra för oss. Vi vet att vi inte borde. Ändå MÅSTE vi bara ha ha HA! Vi vet att det igentligen gör mer skada än glädje men vi kan ändå inte motstå frestelsen. Vi kan inte bli helt nöjda förän vi fått vad vi vill. Vår KaramellKung. Det spelar ingen roll att vi vet att de inte är bra för oss. Är beroendet väl väckt finns ingen återvändo. Vi kan gå genom eld och vatten, genom dalar och över berg. Allt och åter allt ska/kan vi göra för att få bara lite lite värme av KaramellKungen.

Rent logiskt är detta inget vinnande koncept. Om vi hela tiden vill ha det vi inte kan få och är ointresserade av det som finns tillgängligt framför oss, så gör bara vårt beroende avsaknaden av intresse från KaramellKungens sida ännu större. Så vad ska man göra? Läppja avmätt på sitt glas och titta förbi honom på krogen. Lägga upp jordens plan för att snärja sitt offer utan dess vetskap om ditt begär. Eller bara köra på och följa sitt hjärta. Trots att man vet att det med största sannolikhet kommer sluta i tusen små bitar. För tänk, kanske så kanske, han en dag vändor sig om och ser på dig med andra ögon. Kanske så kanske kan den där värmen du längtat efter plötsligt omsluta hela ditt inre. Kanske så kanske kan all din väntan och längtan var värt precis allt och dubbelt så mycket. Kanske så kanske du tillslut får din KaramellKung. Eller så fuckar det totales. Vem vet, vem vet, vem vet...





image246







Äääääääääääh
Kanske...
Eventuellt...
Möjligen...
Måhända...
Äsch!

Begrundar Det Hårda Livet

Den 25e idag. Och inte ett öre har rullat in på kontot. Om jag har tur så kanske imorgon. Annars fredag. Så nu sitter jag här och mular mannagrynsgröt och får flashbacks från min tid som dagisbarn... Man blir smal av å va fattig iallafall.
Är nere i dalen och krälar nu igen. Kan vara det förbannade jävla skitvädret. Eller någonting annat. Man vet inte så noga. Det mesta känns mest bara poop at the moment. Nisse är här. Det var längesen. Då blir jag lite gladare. Man kanske borde skaffa sig ett djur. Inte fiskar dock. Kan bara återigen konstatera, efter å vara fischivakt åt Kokoskorven och Rocky hela sommaren,  att det icke är ett parant djur. Är ju ej kelbara = värdelöst. Fredde fick hem sina två kissar häromdagen. Han skiner som solen av lycka. Men vänta, jag har ju ett djur! Kelbart å allt =D Så varför hoppar jag inte rundor av happiness?

Äsch, fuck this shit!
Jag hivar gröten och tar en cigg istället


image244









Depp Stepp Stepp Stepp Depp Å Så
Hepp

Översättning Av Föregående Inlägg:

Hoppsan hejsan va knaskorvigt det där inlägget blev rå!

För er som har svårt att tyda denna slajmgröna bokstavsröra kommer här en translation:

Horoskop för tisdagen:
Väduren 21/3 - 20/4
Tisdagen bjuder på en rolig överaskning, men förmodligen
inte förrän sent på kvällen. Många funderingar.


image242



Spänd Förväntan Och NervDaller Inför Denna Roliga Överaskning!
Tjo Exciting =D

Å HerreGud Så Spännande!

Horoskop för tisdagen

VÄDUREN
21/3-20/4
Tisdagen bjuder på en rolig överraskning men förmodligen inte förrän sent på kvällen. Många funderingar.


image241



Spänd Förväntan Och NervDaller inför Denna Roliga Överaskning!!!
Tjoho Exciting =D


Angående Utbrottet i Mitten Av Förra Inlägget:

Jag bor på ett freaking zoo... Förvisso är jag en vän av djur, men ärligt talat platsar dessa varelser inte ens i ett sunkigt råtthål. Snacka om feta misslyckandet allan vid uppfostringen, dom päronen kan icke va helt nöjda.
Jag kan ta ett jävla liv och festande. Det är helt okej, nästa gång är det jag. Men grisa och svina och beté sig allmänt sunkigt är inte parant någonstans. Alla som känner mig vet att jag inte slavar under ordning och reda men hey, det finns en gräns även för mig. Här är sopor och mat (både oäten och sådan som vänt i magen) överallt och igår kom droppen (eller vattenfallet) som fick min stubin att ta slut.
Jag förmodar att senariot såg ut ungefär såhär:
Man sitter ett gäng några våningar upp i huset och pimplar bira och har det allmänt bra. Bira, som alla vet, rinner rakt igenom. Detta resulterar i en small line till toan. Något brighthead knäcker idén kissa ut genom balkongen. Ja smart, tycker alla och man radar upp sig. Jävligt oparant, tycker vi grannar på nedersta våningen som får en fet jävla pissridå rakt ner på altanen...
Funderar på en motaktion. Kanske fylla deras brevlådor med kattsand alternativt låna TomasPolis tjänstevapen (ja han sa att det var okej), gömma mig i buskarna på innergården och nästa gång dom pissar... BANG! Sen kan vi se vem som njuter mest av stomipåsen  som putar ut under deras svettiga illaluktande t-tröjor.
This piss just have to stop!



image240





Ära Vare GrannSämjan!!!
(You Piss On Me I Poop On You)

Grymma Helg!

Kanske världens längsta dag i fredags å sen stress å slutligen satt man där på bussen och konstaterade att man lagt all läsning nere i bagageutrymmet. Damnit.
Anlände till ett parant beforeparty hos Djuret med lite sköna mänsker. Svepte en vinare och drog ut på La Stada. Sis å Juvelen drog till sänghalmen early, otippat. Men kvällen var ung. Svepte drink efter drink med jessica å Djuret och svängde loss on da floor. Djuret var busigt och rökte en cigg inne. Knaaaas. Förbannat trivsam evening må ja säga. Vill passa på att efterlysa mitt minne vilket jag verkar ha tappat ett stycke av den kvällen. Sen åts det magsjukekorv och nästa dag var det konstigheter på min jacka men ingen kan förnimma sig ha kräkit... konstigt.  

NÄE FY FAAAAAN NU PISSAR NÅN JÄVLA NOLLA FRÅN NÅN JÄDRA LÄGENHET HÖGRE UPP I HUSET UT FRÅN "BALKONGEN". JAG BLIR SÅ FÖRBANNAT LAM. JÄVLA AS. FY HELVETESJÄVLARKUKARSLE! JAG BOR PÅ ETT FUCKING ZOO! AAAAARRGGHH

Gjorde Egg & Milk till vårt frukosthak. Grymma panncakes. Mumma Bubba! Softade med mjusick. Pizza å bira på aftonen. En del Djur hade haklapp (undra varför slabbarsel;-) Sen bara en bira till som blev 5. Å så vidare. Parant afton, mycke parant. Dunade till klockan 2 i söndags. Sen tappade Djuret en omellett med en jävla massa ketchup på över hela sig. jag skrattade så jag grät och kunde absolut inte få mig att sluta. Sen vandrade vi från fik till fik. Lite film å mys i Djurlyan innan det var dax för avfärd. Då grät änglarna så det tjaskade i dansskorna på mig.


Tusen tack Djuret å Juvelen för en superduperparant helg i Götet!!!
 Well B back MoHaha!

   


 

 


 



På Vägen Var Det Äkta Kärlek


GRUBBEL







Det är så erbarmligt lite
en människa kan förstå.

Man skulle ej grubbla och tänka
men tänker och grubblar ändå.

Och dagarna fogas till veckor,
veckorna fogas till år.

Man skulle ej snärjas av grubbel
så hastigt som livet går.







1 Års Dag

Mulade en hel jävla pizza till lunch idag. Oparant och inte särskillt damigt men fuck va gottisch! Som kompensation har jag nu enbart slevat i mig en tallrik med banan, kiwi och mjölk. Man börjar bli gammal å måste tänka på figuren. 
Ikväll är det Rixfm och Marinfestival i staden vilket jag å syrran tänkte besöka. Ofantligt parant förra året. Får väl se om det blir nån rerun iår, inte på allt dock mohaha! 
Tänkte hova upp ett nytt barn. Dax att Morbror Kräk får sig ett syskon. Han fyller för övrigt 1 år idag! HURRA FÖR MORBROR!!!! 
Nähe dax att vandra iväg å trängas med alla tusen och åter tusen människor som invaderar vår stackars lilla stad.

Imån far vi till GBG för en liten minisemester, syrran och jag. Ska rocka en hel helg med Djuret, Juvelen, Senilsnöret å andra sköna prickar. Ska bli helt galet PARANT!







image230







PUSSAR!!!

Djeeeezuz And Some Pics

Herre jävlar jag lyckades banne mig både grejja städning och träning. Deeply impressed by myself.... again! Höhö
Träningen var fetjobbig och städningen var en lightvariant men endå...
Sög upp en nylånstrumpa med dammsugaren... med flit höhö! Ville bara höra om det lät roligt. Det gjorde det. Så jag sög upp den andra oxå. Haha!
Tänkte dela med mig av lite sköna sommarpix eftersom jag känner jag varit kanske en smula snål med  sådana. Så, please enjoy!

    
Båstadtrippen. Mulade snabbt som attans i oss en kall svindyr burgare som vi sköljde ner med en cider vid ankomsten. Här ses lugnet före stormen som senare bröt ut. Förutseende som vi är satt vi då i bilen och försökte plåta blixtar. Gick sådär. Sen knäppte Räkan på sig bältet innanför tröjan. Det var konstigt.

    
     
    
Först regande det katter och hundar å Cicci å jag stog stryckta mot rutan som två fågelholkar och glodde super fasionerat. Sen blev det fint. Sen hade vi skoj. Tror vi! Så deckade Morbror som är back in bizzniz och jag drack ur ett jättestort glas på bussen. Räkans Bror var på Leifs. Parant afton i det hela tagna... tror vi.



Jädrans. Hade tänkt potta ut en flock pics till men nu orkar jag fan inte mera! Jag låter er helt enkelt suga lite på den karran sattsejja. Håll till godo med var ni får för tusingen! För... det kommer mera tatatatatatatata det kommer mera tatatatatataaaaa.....

Nu ska jag döda en fruktansvärt irri fluga som bugs me alot MOHAHA kill kill kill...





Tjosan!

Rapporting Live From Work

Sitter på worket och försöker få tiden att rulla kvickli sattsejja. Har roat mig med å framkalla 900 styckena bilder från egen samling. Det är ungefär 10% av allt som ligger å väntar... Tur man workar där man gör må jag säga.

Fick gömma mig i köket imorse. 4 fucking kunder tyckte att butiken såg öppen ut när gallret var stängt och det var släckt i butiken. Dundrade in och vrålade HALLÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!! Ville bara sätta pallskott på allihopa. Därför bet jag mig i läppen och gömde mig i köket. Hädanefter kommer vi lätt låsa in oss och icke öppna en endaste minut före 10... Så kan dom stå där ute å banka på fönstret bäst dom vill dom idioterna. Jävla människor det finns, inte ett tillstymmelse till hyffs! Fnys!

Igår var parant. Igår var sommar. Tog syrran och Franky till havet. En kvällspromenad i Tylösands strandkant. Fucking najs. Sedan mötte vi upp Linda och Johan på lö Cafét för en sommarbärs. Kännde mig ur form. Klämde en cider, ett par cigg och drog sen hem.
Ikväll måste jag städa. Å helst träna. Lyan är otäckt äcklig och jag är ett vandrande daller... Inte parant.
Fan jag är ur form for the moment. Men det fixar sig, det gör det alltid. Det ordnar sig...


image204








POOP


Strange Things Moves Your Mind

Har alltid sagt att tatueringar inte är något för mig, utan att jag håller mig till piercingar. Har heller aldrig haft en susning om vad jag isåfall skulle rista in i mitt arma lilla skin. Tills nu. Plötsligt bara kom det till mig. Å nu e jag sjuuukt sugen. Så jag antar att det lixom bara är å suck it up and deal with the pain lixom.

What Tattoo Should You Get?
You Should Get An Asian Inspired Tattoo
Mysterious and expressive
You like to show off, but you also like to keep some allure

Eeeeeh... Detta är dock inte något jag funderar över å karva in på kroppen, trots detta noga utstuderade test jag genomförde. No effence alla ni som har asian inspired tattoos men me no like!
Ånej jag har storslagna planer för mitt skal. Ajjemänsan! Damn i´m gonna look good ;-)

Nu ska jag typ dra mig ut i solen och värmen och göra nåt. Man får se vad det blir! Idag är sommaren här.






Tja Rå!

IgÅr

Å herre jävlar va hårt det vråkade bli igår asså. Nu undrar man mest bara, hur fan gick det till? Hade jag kul? Vad var det som hände igentligen?
Tjurade ihop lite på slutet men kom tillslut hem till min skönsköna säng iallafall. Kom under gårkvällen på följande saker:
* Danska är ett knepigt språk
* Sprit med lite cola light i är inte gott
* Det är kallt på natten
* Det är fruktansvärt svårt att inte missa bussen hem från Leffes
* Hjärtat finner vägar Hjärnan inte kan förstå
* Taxi är svårt att få tag i
* En hemresa kan bli jävligt dyr

Men som sagt, jag tror jag hade sjukt kul. Om inte annat hoppas jag verkligen jag hade det så dagens tillstånd är värt det... Mår som en överkörd gnu.
Ska hoppa i lite tyg nu. Snart kommer Räkan och drar ut mig i friska luften. Även en matte behöver rastas ibland.








Ciao

Ett Inlägg

Jasså det är lördag igen ja. Har kännt mig helt jävla off nu ett tag och så även idag. Va sjukt skönt å bara va hemma igår och glo film. Sin City som sagt. Misstänker dock att jag är lite för mycket blond tjej för å hänga med i svängen. Kan så här i efterhand verkligen inte förmå mig minnas vad tusan den igentligen handlade om. Innehöll mestadels a hole lot of slakt och snygga chix. Hade man haft penis, hårigt bröst och skäggstubb hade den säkert varit galet grym...

Ikväll nalkas galej och jag måste nog ändå erkänna att jag börjar så sakteliga glida in i humöret. Blir nog lite Tylösand och Leffes. På grund av vädret har det stället icke kännts ett endaste litet dugg lockande. Men idag är vädergudarna på bra humör för idag är det sommar i luften. Så något annat ställe än Tylö å Leffes känns inte det minsta aktuellt. Blir syrran å Räkan. Så himlans parant! Mina små favvisar♥

Antar att det är dax och styra upp sig själv nu rå eftersom Leffes tenderar vara fullt redan vid 22 bläcket. Praktiskt taget snart dax att klappa igång kvällens kalas!




image203







Ha En Parant Afton Alle Man!

Fredagen Den Trettonde

Jag gjorde det igen. Ännu en gång har jag klarat mig utan någon större blessyr denna dag. Mor bröt ju trots allt armen på just den här fruktade dagen. Det ligger i släckten. Det gäller att vidta aktsamhet.

Nu kan jag lugnt och tryggt duna in efter ett besök i Sin City. Imorgon är en ny dag, som alla andra dagar. Work, häng, sprit, cigg å syster.

Om en vecka blir det skoj.



image202






Hej Så Lång Folks

Om Jag Var En Måltid:

Först en liten fördrink:
What Alcoholic Drink Are You?

You Are Absinthe
You are a sloppy drunk, purposely so
If drinking doesn't make you feel crazy, it's not any fun
Truth be told, you tend to prefer drugs to drinking
But you'd never pass up any absinthe that came your way!




Å så självaste maten:
What Kind of Meat Are You?

You Are Chicken
Bah! You're hardly meat. But you are quite popular, and people aspire to taste like you.
You're probably quite skinny and free of vices. Except letting people eat your eggs.



Å så ett glas vin till det:
What Kind of Wine Are You?


You Are Chardonnay
Fresh, spirited, and classic - you have many facets to your personality.
You can be sweet and light. Or deep and complex.
You have a little bit of something to offer everyone... no wonder you're so popular.
Approachable and never smug, you are easy to get to know (and love!).

Deep down you are: Dependable and modest

Your partying style: Understated and polite

Your company is enjoyed best with: Cold or wild meat




Å en liten efterrätt såklart:
What Dessert Are You Most Like?

You Are Smores
Unusual and unconventional, you make your strange ways work for you.
You've got personality - no one's denying that!







Hungrig Någon?


Fröken Kras

Jag är trasig, ur ett icke alkoholbaserat perspektiv. Som omväxling.
Är det inte skalet som har sprickor är det innehållet. Fröken Disträ var namnet. Inte ett jävla rätt på worket idag. Å inte igår heller. Mitt inre är någon annanstans medan skalet drar omkring där och gör sitt bästa för att sköta sina sysslor. Går inge vidare. Går inte alls. 
Plötsligt vaknar jag upp av kemin som porlar runt mina fötter, droppar från mina händer och bränner å fräter mitt skinn. Jag hittar på. Ljuger och ler medans blodet sakta späs ut med brun stabb. Men istället för att göra mig stabil får den mig istället att vackla ännu mera. Jag vill bort. Jag måste bort. Vart som helst. Bara bort. Jag blundar och följer fjärilar och fåglar som jag ser, som någon sa. Tills någon ropar ASKUNGEN! Tillbaka till verkligheten. Mera fel fel fel. Mera suckar. Vad är klockan?

Matkassarna skär in i händerna och renhållningsverkets tejpremsa sitter fast på cykelhjulet. Åker med runt runt runt. Jag sliter loss det. Kastar iväg det. Och när jag kommer hem gråter jag en skvätt.
Imorgon börjar en ny dag. Likadan som idag, som igår, som alla dagar som varit eller kommer att vara. Allting är samma. Alltid samma. Å ändå så otryggt. Allting är samma fast ändå inte. Snart får det hända något. Jag väntar. Längtar. På en hoppande känguru som studsar förbi och stoppar ner mig i sin magpung och tar mig med. Till nya platser. Nya äventyr. Jag väntar. Längtar. Medans kemin rinner ur mina ögon, mun, i mina ådror, ur maskinen. Nästa vecka så kanske....


image197








There´s A Split In Me 
Damnit

Me A Piece Of Swedens Celebrity Elite*Bling*

Jaha då har man varit i Götet och nosat lite lätt på sveriges kändiselit. Anlände me taug mitt på dagen och styrde genast stegen in mot alla trivsamma butiker. Jag måste säga att vi faktiskt var ganska lugna i shoppingyran. Nina var dessutom sjukt bakis första delen av dagen, men det styrde upp sig senare. Dessutom svek vädergudarna och änglarna grät som vanligt, ända tills Nina inhandlade ett paraply, då kom inte en endaste droppe efter det. Typisch.
Hade iallafall en grymt trivsam dag i Götet. När kvällen nalkades kände vi ett fett sug efter alkohol.... märkligt. Svepte ett gäng innan det var dax för självaste huvud-eventet, Harry Potter GalaPremiären=)
Vi anlände, som alla andra viktiga och fina människorna på den röda mattan och log och vinkade åt alla fotografer och "vanliga dödliga" människorna som beskådade oss likt apor i bur. Därefter möttes vi av mystisk rök som svepte över golvet medans Bindefeldt hälsade oss välkomna med ett stolt leende. Just som vi glada i hågen skulle ta ett stort kliv rakt ut framför papparazzisarna fortsatte Bindefeldt - ja ni kan gå här vid sidan av så slipper ni stå och vänta. Humpf om han bara visste hur mycke viktigare VI är lixom. Sen var det en liten välkomstdrink och inlämning av mobiler och kameror eftersom det typ var världspremiär eller något sånt.
Stegade därefter in i biosalongen på Bergakungen. Fick en liten parant påse innehållande popcorn, godis, en Kalle Anka tidning, Harry Potter kortspel, pins, klistermärken och lite annat smått och gott. Sedan anlände självaste huvudpersonerna sattsejja. Några skådisar från filmen som snackade lite först och sedan såg filmen med oss.
Efter filmen var det Buffé och dryck i fria mängder och så mingel mingel. Hemskt trivsamt allsammans! Alla sveriges kändisar var verkligen där och Nina och jag försökte diskret smälta in med ögon stora som tefat och ett fånigt leende på läppen. Grymt kul var det!

http://www.gt.se/noje/1.754150/1.754150/kandisvimmel-pa-harry-potter-premiaren?img=1
 
image195 
image196

Tusen och åter tusen tack Nina för denna grymma dag/ kväll/ natt i Götet!!! PUSSAR till dig!

Jag skulle även vilja sända ett litet tack till djuret som lät matte duna i hans lilla hundkojja! BönKraaam!


Va?? Om filmen var bra? jahaja just det ja... Jorrå, är ju ingen slav under Harry direkt men det var okej. Lite småseg stundtals men grymmare mot slutet. Tjusiga effekter å så där lixom. Pikant kort och gott!


Nu ska jag typ duna. Sjönk ihop på sängkanten så fort jag kom hem från worket och vråkade duna en hel timme. Det tar minsann på krafterna och leka kändis måste jag säga! *puh*






Hej Så Lååååång!

Skruvad På Alla Sätt Å Vis

Gårdagen var helt fantarre skojsisch må jag säga! Uuuuuuuunderbara människor! Me like alot!!! Har lite sorg för att dom redan begett sig av mot nya äventyr och här sitter jag i regnet så ofantligt osugen på ferre men ändock är det precis va som nalkas.... 
Mådde som en överkörd gnu imorse. Dog över 3 stolar på worket medans ja funtade på om jag skulle kräkas eller låta bli. Jag lät bli, men jag har inte tänkt klart än. 
Kanske lika bra att dränka lite tankar ikväll. Det surrar som tusen humlor i min lilla knopp. Något knager mig. Jag vill inte, men går det att förhindra? Värt ett försök iallfall. Jag orkar lixom inte. Inte igen och igen och igen. Men som sagt, kan jag styra över detta. Jag vet inte.

Only the days 2 come knows the outcome of our future.

Så det är lika bra att bara invänta och se skulle jag tro.

Nu ska jag dundra in i duschen. Sen är det ferre igen. På söndag bär det av till Götet. Blir lite mys i staden me Ninisen och sedan Harry Potter kändis premiär. Ska bli för jävla kuligt! Å så får jag träffa min rara ögonsten till djur igen. Hurra!!!


image194






djurlevande varelse, oskälig varelse, best, fä, kreatur, villebråd

mattematmor, ägarinna

Serri Konversation På MSN:

Becca  säger:När kommer du hit imorgon?
Fröken TreStjärnig säger:jag vet inte.. funtar på om jag ska duscha efter jobbet elr inte.. får se lite hur snabb jag är efter jobbet..
Becca säger:ja ja tror ja ska ta mig en snabb duschning av kroppen iaf
Fröken TreStjärnig säger:men jag e säkert hos dig vid 7 halv 8 om det inte kommer någon bajskund typ 5 i 6 som vanligt..
Becca säger:ja d e så typiskt
Becca säger:idag började ja dagen me å ha två kunder som dundrar in bakom disken in på lagret lixom och ber om hjälp... va fan lixom!? tog fram geväret å sköt dom på studs... dom ligger bland livsmedelssoporna i soprummet nu...i varsin svart sopsäck
Fröken TreStjärnig säger:ja, det förstår jag, sånt kan man ju inte tolerera!
Becca säger:rip
Becca säger:nä för fan
Becca säger:önaksepöböll
Fröken TreStjärnig säger:men det e ändå bättre att börja dagen med ett dubbelmord än att sluta.. tar ju så lång tid att städa upp hjärnsubstansen från väggarna!
Becca säger:ja herre gud ja... här gäller d å planera
Becca säger:man vill ju inte spilla sin egen tid bara för att man tar nån annans liv elr så
Becca säger:släcker en låga
Fröken TreStjärnig säger:hell yeah! jag brukar stänga av musiken, släcka lamporna o gå runt dem som en osalig ande o stirra lite äckligt upp bakom sofforna, då brukar de oftast gå!
Becca säger:höhö

 
 

Imån får vi finbesök och ska rocka tacket av Halmstad! Ska bli sååååå najsisch sattsejja!


(Ja jag vet att detta inlägget blev helt fucked up. Men va fan. ORKA! Ta på er dom stora glasögonen för tusan!)

Pussen Då!

Läses Med ÖverAmbitiös ReklamRöst:

En gång tog dom över världen
De besegrades
Och försvann
Trodde du ja...

Nu är dom är tillbaka
Starkare än Hulken
Hårdare än sten
Större än King Kong
Kort och gott:
Bättre än nånsin

Deras aptit har ökat
Deras tänder växt
Alla benen rör sig snabbare än ljuset
De är oslagbara

Du kan aldrig vara säker
De tar över din mjölk
Din mat
Din soppåse
Din mobiltelefon
Och din säng

Det finns bara ett sätt att stoppa dom
Effektivt
Men tillsynes tyvär enbart tillfälligt

Spaya dom med fönsterputs
De dör på studs!



image191





Beware Of The Antiz 2
Soon In A House Near You

Tjoho =)

Idag tog jag tag i mig själv och dundrade ner till gymmet. Elr, ja... dundra kanske är helt fel ordval. Använde mig snarare av en långsamt hasande gångstil faktiskt. Halvvägs dit kom jag dessutom på att jag glömt min mp3, blev sur, tänkte vända, gå hem och skita i hela träningen. Efter en liten konfrontation med mig själv lyckades jag ändå förmå benen röra sig i riktning mot gymmet. Väl där svettades jag ut ca 6 liter vatten ur min "lilla" arma kropp vilket vid tiden jag kommit hem sakta börjat torka in i huden. Kliattacken allan.

Sedan ägnade jag en stund åt att klä på min lilla soffa sin nya, numer vita, pyjamas. Åh shit pommes va pikant den blev då! Nu har jag inte bara en ny matta utan även en ny soffa! Way to go Becca! Tyvär är den så pass tjusig att jag knappt vågar sätta mig i den igen. Vad exakt tänkte jag på när jag så målmedvetet valde ut en vit klädsel??? Korkat! Nu sitter jag här borta vid min dator och gör min "lilla" stjärt platt... Ja ja, kan vara värt å få a flat ass för att bevara soffisen vit i iallafall en eller två dagar till.

Nu ska jag..... hmm... göra absolut ingenting!! Softisch!




image190BeanCamp 4-Ever







Tschuss Meine Schöne Bönschen

A Delicious Walk Down That Red Carpet

Idag är hela tredje gången jag plockar fram min lilla sylåda sedan jag fick den i julas. Hittills har jag med stor framgång lyckats sy fast en hälla på en klänning och tråcklat ihop ett hål i en tröja. Idag åkte den alltså fram igen, sylådan. Upptäckte nämligen idag när jag storstädade att röda mattan som man anländer på när man stegar in i min lya inte var fullt lika jämn i nyansen som den en gång var. Eftersom det är typ handtvätt eller något annat komplicerat på den hade jag två alternativ.

1. Hysta ut den och helt enkelt dundra bort till IKEA och inhandla en ny.
2. Vända på mattan.

Eftersom jag är en oerhört lat och oavancerad människa valde jag givetvis alternativ nummer 2. Det är nu problemet uppstog. Där satt en fet jävla lappjävel på baksidan. Det känndes plötsligt väldigt oglamoröst att låta mina gäster stiga in på en matta som heter Nästved och kommer från IKEA. Så vad gör man? Jo, man plockar fram sitt lilla sysett, rotar fram sprätten och sätter klorna i mattan.
Jag kan stolt presentera att jag faktiskt, mot alla odds, ytterligare en gång lyckades utföra ett exemplariskt syjobb.
Det är inte klokt vad jag är bra. Jag kan nog allting! Genom några enkla knep och tricks har jag nu en sprillans ny pikant matta. Herre! Jag är minsann en händig dama jag!

( Pikant är för övrigt ett nytt ord som jag har lärt mig. Ett mycket trivsamt ord som jag nu ska börja bruka i mitt vardagliga uttryckande. Pikant! )



image189









Damn I´m Good!!!


BakisDjur

Idag är jag trasig...
3 dagars festande och samtidigt workat mellan varje galej har tagit ut sin lilla rätt. Men ack sicka trivsamma aftnar! Det må jag säga ändock.
Lyan ser ut som ett krig, lika trasigt som mitt inre. Försöker mig på en lättare städning. Går sådär bra. Slowmotion gånger 1000 och en miljard små pauser då jag faller samman på sängkanten i djupa suckar.

Varför i hela fridens namn har jag väskan full av snäckor?? 
Överberusningen igår var icke av denna värld. Hur fan gick det till lixom?? Ja, det undrar man. Gårkvällen känns dimmig. Lite luddig och oklar. Men jag hade säkert kul.

Undra om jag har tvättid ikväll. Orkar man gå och kolla? Borde tvätta mitt sofftyg. Det var vitt en gång i tiden. Nu skiftar det i regnbågens alla toner. 
Måste dammsuga. Fastnar saker under foten när jag går. Äckligt. 

Jag är trasig, min lya är en stia och det hänger en uppblåst kondom på min gardinstång. 
Jag har säkert haft 3 korvtokiga och roliga aftnar...

image188 





kräkaskasta upp, spy, vomera, må illa, kalva, lägga en pizza