Gammal Som Gatan Men Snygg Som Satan!!!

Ett år äldre, ett år klokare... är vad jag tröstar mig med.

Lyckades faktiskt relativt stilfullt glida mig igenom seminariet idag. Måste vara tack vare min otroliga charm...
Har för övrigt haft en mycket trivsam födelsedag hittills. Vackra blommor, utsökt middag, upplevelser och jelly beans till en söt liten böna. Alla mina fina har varit här på en utsökt tårtbit (eller många stora sånna faktiskt). I ♥ tårta!!!
Nu sitter jag mest och pimplar läsk och surfar på nätet=)

Misstänker att den lilla otrivsamma huvudverken som infinner sig möjligen kan bero på en sockeröverdos.... inte alls helt omöjligt faktiskt.

Har även önskat mig en hundvalp i present. Har inte erhålligt någon sådan ännu. Men än finns det tid kvar. Jag håller alla mina tummar!

I helgen bir det en tripp till Kalmar och päronen med Darlo, Sis och Juvelen. Ska bli prima skinka. Har beställt grillning till på lördag. Mumma!!! Kommer bli en parant helg, helt klart!

Nu ska jag gå och kissa ut lite använd läsk så jag kan få plats med mer ny fräsch istället.... Tur att inte Jan-Olof läser min blogg =P ( Jan-Olof = förmodligen världens bästa tandläkare)


Ha en fortsatt trivsam afton mina vänner=)
Ciao Så Lång!

15 2 Go.... =S

Iiiiiiiih.... instabilo. Endast 15 ynka små minuter till så är man ett år äldre.... Fasicken vad tiden rullar på sattsejja!

Ja för imån är ingen vanlig dag
Näe, det är Beccas födelsedag
Hurra Hurra Hurraaaaa

Känns inte alls lika kul längre....
Inte det minsta faktiskt.

Hur jag ska fira denna gigantiska dag?
Den ska inledas med ett litteraturseminarie som jag inte är ett endaste litet dugg förberedd för... Har nämligen endast läst hälften av böckerna... stabilt!
Tänkte försöka fuska och spela på min födelsedag.... Tveksamt om den funkar dock... Möjligen om man vore på ingången av sitt nionde år...

Ja ja, vad är väl en bal på slottet???

Jag får ju iallafall massa mys med min Darlo. Och en sån sak är ju inte helt fel sattsejja=)

Nu är det endast 10 kvar... *suck*

image353

Hej Så Lång!!!
Imån Får Jag Äta Hur Mycke Tårta Jag Vill =D
Jippiiiiiiii!!!


Bossman, Bosslady, How Are You?

Hoho!
Då har man varit i Afrika en vecka och latat sig=)
En helt fantastisk vecka måste jag säga. Vi har solat och badat massor och sett mycket. Apor, krokodiler, människorna, marknader, fåglar och frukter bland annat. Har som sagt varit precis så bra som vi hoppats på. Trots att Gambia är ett fruktansvärt fattigt land har det ändå varit kul att uppleva sådant oxå. Vi har som sagt sett mycket och träffat många sköna människor. Även många osköna och jävligt påfrestande människor oxå men man lär sig ganska snart hur dessa ska tacklas oxå.
Våra nya namn är numer Bossman och Bosslady vilket alla, ALLA tilltalar en som. Vi har även blivit kallade King and Queen. Jag gillar mina nya namn. Jag tycker dom klär mig =P
En liten fräsch bränna stoltserar man nu med.... i typ 3 dar sen e väl den historia.... trisst. Men som sagt. Vi har haft det helt perfekt.
Ja, förutom en liten incident på strandkanten vill säga då vi i lugnan ro tog en barfota promenad i strandkanten medan vågorna då och då svepte över våra fötter och solen så sakteliga närmade sig horisonten och färgade himlen i diverse färglada kulörer. Snackandes om ditten och datten. När det sedan ett par meter framför oss ligger ett litet gossebarn på 14 bast lemlästad och uppspolad på strandkanten. Oparant. Men shit happens som det heter.
Förutom detta lilla missöde har semestern varit helt kanon. Vi kan båda helt klart tänka oss att återvända dit någon gång. Trots landets storlek fanns där massor att se och uppleva. Man hinner inte helt mycket på en vecka. Man vill ju bara chilla lite i den heta sanden och bland dom varma, salta vågorna ibland oxå.

Kan lätt rekomendera Gambia som resmål. Men man ska va beredd på vad man ger sig in på. det är inte barnvänligt och väldigt fattigt och speciellt. Men en helt fantastisk vecka!!!!


Nu mår jag toppen=D




Sol & Sand!

SOL=)

Jag kan stolt meddela att Fröken B stilfullt klarade av sin matematiktenta. Presterade hela 2 små futtiga poäng från VG. Inte dåligt må jag säga!

För övrigt börjar det nu dra ihop sig till resa. Tisdag idag, onsdag natt drar vi söderut. Har givetvis redan packat min röda resväska som jag hederligt snott till mig av mor å far. Bara de sista ateraljerna ska ner. Imån börjar vi knapra malaria-pills. Mumma. På torsdag eftermiddag ligger vi vita som lakan och lapar sol på en härlig strand för att en vecka senare återvända hem härligt gyllenbrunt pepparkaksaktiga=)
Har jag sagt att det ska bli grymt?
Nu mår jag prima skinka=)

Idag är det vår ute. Härlisch! Å här sitter jag med vinterjacka och svettas... Fy bubblan! Funtar starkt på att susa hemmåt och svida om till vår... Orkar man?

Jaja, ikväll ska jag mysa med bästa syster och mini-bönan. Najs!



image352






Ha det gott i vårsolen=)