Uppdatering

Känns lägligt med en uppdatering eftersom jag helt kommit av mig i skrivandet här. Egyptenresan var mycket parant! Underbart väder med massor av sol och bad!


Detta var alltså början på ett prima inlägg om allt som hänt på senaste tiden. Men så plötsligt när jag skulle publicera stycket försvann hela skiten... Kvar och sparat fanns dock dessa små rader... För jävla bra!

Sitter här med jycken i knät och kaustiksoda i lungorna och inväntar de sista kommentarerna på uppsatsen från handledarna. Jag antar att dom lär vara många...

Vad hade hon i lungorna? propplösning, ni vet. När man står där med badkaret halvfullt så inser man att det är dax att lösa en och annan propp av hår och skit i avloppet. Så det har jag gjort nu imorse.

Har förresten haft ett otrivsamt besök på vår vind. En snuskig liten uteliggare har tagit vinden i beslag och dunat och avlagt en hög med bajs där uppe.... Mindre parant sattsejja. dessutom har snubben inom loppet av en och en halv vecka gjort två inbrott där uppe och snott kläder... Även vi blev alltså drabbade av denna frysande snubbe som kidnappade lite ridkläder av mig. Spenderade hela jävla dagen igår med att tvätta. Man ver aldrig vart han har spridit sina löss sattsejja. Är dock inte helt klar med tvättandet än. Alla dunjackor och andra jackor (har 5 stycken, mycket nödvändigt!) och alla ridbyxor (har nog 6 stycken tror jag) är ju lite svårtvättade, så det gör man ju inte i ett naffs sattsejja. Så det får bli en annan gång.

Nyår snart. Imorgon faktiskt. Har inga stora planer. Men några små dock. Blir en lugn tillställning. Jag, Danne och Atlas. Vi vet ju inte vad Atlas anser om raketer och smällare så vi valde att bli hemma och undersöka det hela. Jag tror det blir myspysigt iallafall. Vad mer behöver man än sin familj, god mat och lite bubbel?

Nähe, fuckar datorn nu efter detta skrivet så skriker jag....
Något annat som skriker är min mage. Nu blir det maud!

Puss å hej!