Piffigt & Fräsigt

Slog mig precis att man faktiskt inte behöver skriva meterlånga inlägg utan faktiskt kan nöjja sig med ett litet kort och fräsigt...

Frågan är bara hur jag ska kunna sortera ut mina top 5 piffigaste tankar från mitt hemskt händelserika liv.

Inser att detta är något jag måste börja öva på.

Avrundar härmed inlägget till förmån för en tanke-sorterings-övning innan det är dax för kalas =)







"Ändra dina tankar och du kommer att ändra på hela din värld"






Nice 2 Smell Ya Bitches!

BBQ, TvättProblem & Nisse

Japp då var årets första grillning avklarad. Ett gäng sköna bönor avnjöt ett litet BBQ-party på Bolmens igår. Gott men attans så kallt när solen gick och la sig. Slog en runda runt på kåren oxå. Har inte varit där på länge men det var faktiskt riktigt trivsamt må jag säga!
Hade förmodligen råkat glömma trycka på okej-knappen på mobilen för alarmet ringde aldrig imorse. Lyckades ändå vakna upp en halvtimme innan det var skoltajm (klockan Arla som Hugo säger) Fick så jävla brått att jag inte ens han känna efter om jag var bakis eller inte... slängde i mig en ipren bara ifall att och hojjade i ilfart till danssalen. Anlände lagom svettig...
Lyckades faktiskt få tummen ur och göra dom där älskade essåfrågorna idag, så jag kanske inte är helt körd i den här kursen trots allt. En smärre irritation uppstog här förut när jag skulle tvätta. Hade sjukt mycket tvätt och laddade upp 2 maskiner men när ja startar den ena så låstes dörren och e22 blinkar på maskinen. Jaha ja, spännande... Lyckades efter ett bra tag få upp luckan och kunde plocka ut min otvättade tvätt så nu är det blöt tvätt som pryder heeela lägenheten.
Har föresten fått en ny vän. Han heter Nisse och har en tendens att kliva på helt oinbjuden och utan att knacka. Igår var han här 4 gånger. Men det var när han började gå omkring uppe i bokhyllan som jag tyckte han gick litegrann över gränsen. Vi känner ju inte ens varann! Dagens snubbar... Jag säger då det. Han kunde ju iallafall bjuda på middag först!
Usch, betalade precis räkningarna här.... Alltid ett deprimerande moment! Men jag har piggat upp mig själv genom att baka en delikat banankaka. Åtminstone tror jag att den smakar gott, har ju just nu inte en tillstymmelse till smak. Men jag gillar konsistensen iallafall!



  <----- Nisse


"Solen skiner, himlen är blå. Vad det är skönt att leva då"






Puss & Kel, Ät En Kamel!


Sex On The Roof

Det måste vara solen och värmen. Ja, vårens fel helt enkelt. Vårens fel att man inte kan sova om nätterna i det här huset. Hade precis stängt av teven efter det obligatoriska sex and the city avsnittet (ironiskt nog) 00.05 på 3.an (reklam!). La mig tillrätta och skulle precis slumra in när ja helt brutalt rycks till klarvaket tillstånd i ett naffs. Vänta lite nu, vad är det exakt jag hör här? Kära Mr Roof verkar ha dambesök... och dom... mm... Japp det gör dom helt klart. Mr Roof och dambesöket ägnar sig åt naken aktiviteter. Men shit girl, keep the noise down! Funderade ett tag på om han försökte döda henne eller vad som var i görningen där uppe. Men allt eftersom hennes, ja vad ska man kalla det, stönande och grymtande, ökade i styrka sattsejja uppenbarade sig ett taktfast dunkade i väggen och därmed blev det helt klart för mig att hon håller inte på att dö. Och allt eftersom tiden gick blev jag mer och mer nervös att dom skulle hålla på hela natten. Kom igen mannen! Gör ditt jobb nu så man kan sova här nere nån gång! Tillslut blev det ett jäkla dunkande och skrikande och det var äntligen över. *puh*
Allt jag kan göra nu är att hoppas på att det där bara var ett one-night-stand. För hell no, vägrar lyssna på det där varje natt, det är en sak som är säkert! Då kommer arga-lapp-skrivar-Becca fram med penna och papper i högsta hugg! Japp, där avslöjade jag det också, jag är en sån som skriver arga lappar överallt... Har redan suttit lappar på ytterdörren angående detta problem så hon kanske har varit runt i huset sattsejja höhö =) (Inte jag som skrivit dessa dock)
Nähe, nu börjar min blogg sakta men säkert förvandlas till en sexblogg. Hörde om dom på förkväll för ett tag sen. Väldigt populära faktiskt. Utövas dessutom av helt vanliga människor sa dom.   ....Och därmed var det inte ett alternativ för mig eftersom jag inte riktigt är som alla andra barn =)  


"Att klaga är som att sitta i en gungstol- du har något att göra men du kommer ingenstans"




Spring-Feelings SattSejja!

KNePigt INlÄgg...

Det är lustigt hur folk bara kan slitas bort ifrån oss. Plötsligt är någon inte här längre. Man vet vad som har hänt men kan inte förstå det riktigt. Man tänker om lite, omvärderar saker och ting. Dagens slutsats: Döden är abstrakt.


Nu är den äntligen här! Solen! Fantastiskt underbart! Satt ute vid Nissans kant och lapade solsken med mina 2 raringar Jo och Kerst i 5 timmar. Tanken var att jag skulle göra dom förbannade essåfrågorna från förra kursen (ups!). Böckerna låg uppslagna alla 5 timmar men allt som gick att läsa var ett starkt a) b) och c)... Fruktansvärt effektiv, som vanligt! Kommer kanske aldrig lyckas knepa ihop den där skiten. Lyckades däremot klubba ett grillparty imån på bolmens med flicksen! Trivsaaaamt! Kan hända att det blir bara lite lite lite sprit till maten sattsejja =) Knas att man blir så sjukt sugen på alkohol så fort solen tittar fram. Folk sitter ju och pimplar bira mitt på blanka dagen! 
På tal om dåliga pluggvarnor startade en ny kurs i måndags och den ska faktiskt bli riktigt skoj! Inleder det hela imorgon med ett danspass=) Kommer även ägna oss åt målning, teater, slöjd och annat kreativt skoj=) Var och skakade rumpa och några andra kroppssdelar på afrodansen idag. Känner redan nu en viss ömhet i kroppen vilket inte bådar gott inför morgondagens pass. Får ta och döva morgondagens smärta med lite alkohol tror jag bestämt! 
 

Varför får man aldrig känna att livet känns så där himla bra. Man hinner bara tänka tanken så tornar mörka moln upp sig på livets himmel. Största delen av livet ägnas åt sorg, oro och knepigheter känns det som. Ändå har man en förmåga att glömma bort det som varit dåligt och minnas det som varit bra. Man har som nån sorts sortering uppe i minnesbanken där det jobbiga läggs i soptunnan och det bra ställs fram i bokhyllan. Soptunna och bokhylla var kanske fel liknelser. Dåligheterna samlas snarare i nån form av grummlig bubbla. Det finns där, men inte lika stark som det bra. Det bra är placerat under ett förstoringsglas och blir skarpare och betydligt mindre difust än det dåliga. Jag antar att man fungerar så för att kunna klara livets alla prövningar och motgångar utan att skutta rakt in i den berömda väggen eller andra tokigheter. Samtidigt måste jag säga att dåliga saker har en tendens att slinka förbi det där förstoringsglaset på sin väg mot den grumliga bubblan. För en stund eller en kort tid kan en liten knut verka vara ett gigantiskt nystan. Men trots alla fnurror, garnrullar och hårbollar är man ändå en lyckligt lottad liten varelse här på jorden. Trixet är bara att fokusera på allt som är bra, inte på allt som är dåligt, eller som det igentligen heter, allt som är mindre bra.


"Put It In A Bubbel And Blow It Away"


Skjut inte upp tankar och saker du vill ha sagt till morgondagen, då kan det vara försent. Tänk på det!

KalmarTrippen!

image30

5 otroligt trivsamma dagar i kalmar har gått till endo! Känns som jag har gjort hur mycket som helst, fast ändå inte. Har varit grymt kul måste jag säga! Den efterlängtade klassfesten levde upp till alla förväntningar och det blev en mycket trivsam afton! Kvällen fick dessutom en fantastiskt rolig slut-knorr! Helt otippat fann vi oss en ny kompis fram åt småtimmarna utanför Ernesto. Mycket festligt! Har även tillbringat lite kvalitetstid med min otroligt snygga familj =) Har ockxå ätit upp mig ett par kilo skulle jag gissa. Mammas mat är farligt god!

    
Mys i solen med den fantastiska, snygga, smarta familjen =) Lilla bror är ju i lurren nu och fick såklart posa lite i uniformen. Visst är han stilig minsann!

        Några pics från klassfesten! Var riktigt heta på singstar där ett tag. Alla var sig mer eller mindre lika och vi tog väl ungefär vid där vi slutade sist sattsejja... Åldersnojjan gick som en röd tråd genom hela aftonen. Förstår inte detta. Det är jobbigt att vara 23 vill jag lova!

image44

   Vår nya bästa vän Krister Lindarv! Sjukt trevlig prick det där! Har även hans nummer då han tvunget ville visa att han hade onani-låten som ringsignal. Grymt kul! Just could´nt stop giggeling! Missade ett x antal taxibilar för lite umgänge med Krister. Stepp 1 vid hemkomsten var naturligtvis att ladda hem onani-låten Haha! Kunde inte blivit ett bättre slut på en grymt rolig kväll!

  Lilla packningen för en 5 dagar lång bortavistelse... Hm... Har alltid varit otroligt bra på den där packningsbiten. Slapp iallafall sitta på väskan för att få igen den den här gången!  



Themesong: After Dark- (Åh) När Ni Tar Saken I Egna Händer


Schysta Rattar, Fram Med Muffen!


Homies Och Allmänt Ointressant...

Tja då var man i Kalmar igen då. Ett halvår cirkus sen sist som sagt, knappt man känner igen sig! Haha! Åkte ju hit redan i onsdags för att socialisera lite med familj och eventuellt lite gamla friends. Hade dock inte räknat med att alla skulle vara såååå upptagna med work och massa annat skit. Räknade ju såklart iskallt med att alla skulle vara lediga precis som jag... Att dom inte kan fatta att när Becca är i stan så droppar man allt annat! Mohaha!
Aja, anyhow, blev en tripp till kalmar-bibblan igår för att leta upp en bok som jag måste ha för att kunna svara på diverse essåfrågor på duppen. Räknade återigen iskallt med att den skulle finnas där. Klart att dom inte läser exakt samma kurs här just nu som vi gör i Halmstad... Ack så fel jag hade. Kan hända att jag blir underkänd i den här kursen... jag som slitigt så hårt dom senaste 5 veckorna, helt åt helvete! Blåste sedan vidare till Ikea med syrran för lite shopping. Är riktigt stolt över att enbart spenderat den ynka summan av 135 riksdaler! Alla som nån gång varit hemma hos mig kan kanske dock föstår varför jag inte inhandlade så värst mycket mer än så... Blev lite ljus, glas, microungslockgrejs och en uppsätting vinglas. Tycks vara en strykande åtgång på sistnämnda. Förstår inte detta. Förra festen råkades ett stackars glas skålas sönder.... kanske att alla timmar på gymmet is starting 2 pay of sattsejja! Hihi! Blev dock mest lessen för att det kvarvarande vinet i det sönderskålade glaset var tvunget att hällas ut. Va fan, lite glas i magen har väl ingen dött av.... 
Idag var jag och syrran på staden med en gammal polare till syrran, Lina. Hoppade runt på kryckor efter en knäoperation. Trivsamt till en början men allt eftersom tiden gick och solen försvann och blåsten bet hårdare och hårdare bad man lite vänligt men bestämt henne att försöka hoppa på bara liiiite snabbare, helst så man kom fram till butiken ifråga innan kroppsdelarna förvandlats till frysta fiskpinnar... Inhandlade ett par urtjusiga stövlar. Var igentligen ute efter ett par svarta men kärade ner mig i ett par bruna... Shit vad intressepilarna haglar i ögonen på er nu... Sorry för detta! Men jag e bara sååå bored!
Träffade några gammla homies på stan! Alla va ute efter outfits och alkohol inför den stundande morgondagen. Har jag sagt att det ska bli grymt kul?!? Åsa var uppspelt som fan. Hade köpt nya gardiner och hela kittet. Shit bruden, ta inte i så du dör... Inte direkt där för att betygsätta hennes hem. Dom gamla clasmatesen däremot... dom ska vi alla sätta betyg på! Ha! Näe då. Vart var jag nu... Ja just det ja. På stan. Träffade även Frida och hennes 3 åriga flicka Nellie. Hon var sig lik iallafall. Förutom att hon har unge då såklart. Träffade även Lina som var sig lik också. Ska verkligen bli skoj imorgon om jag inte redan sagt det...
Packade ner 6 olika outfits till lördagen. Man vill ju se lite piffig ut sattsejja. Hade modevisning för familjen som fick välja ut en favorit. så om jag ser för jävlig ut är det inte mitt fel...
Hade även med oss ett gäng glajjer hem från Halmstad för provning. Tror att både jag och syrran hittat oss ett par favoriter ibland dom. Ska bli gött och slippa sina mega skeva fulglajjer nu och faktiskt kunna visa sig bland folk utan att skämmas ihjäl! Harry Potterserna kan man verkligen snacka om skräp på näsroten... Oh my god! Inte trivsamt.
Näe detta börjar inte bli kul att läsa... Eller det kanske inte är nån som läser längre... Alla kanske gav upp där uppe nånstans strax innan jag gick lös på dagens hädelser.
Avslutar dagens inlägg med ett par väl valda ord som jag känner väldigt starkt för just nu. (det är iallafall det jag upprepar högt för mig själv framför spegeln varje morgon och kväll...)
För att citera min gamla goda homie Sofie:

Gammal som gatan, men snygg som satan!




Adjöken Adjö!



Snart Är Den Här! HultsFredsFestivalen 2007!!!

Så inför den kommande och mycket efterlängtade hultsfredsfestivalen tänkte jag här nu visa på hur fantastiskt trivsamt man kan ha d =)  Vi som är gamla i gäjmet sattsejja minns med andakt fjolårets event. Här nedan finns att skåda några av festivalens höjdpunkter. Risken är oerhört stor att man känner ett visst sug att ansluta till årets övningar. Vill man dessutom göra en insats för att göra festivalen så trivsam som möjligt är det bara att höra av sig! Återigen, håll till godo =)
image29


    
såhär skoj är det att worka på festivalen=) Lite slappande i den gassande solen på det lilla orangea partytältet fanns det såklart oxå tid för!

   
Här har vi det lilla partytältet, en trasig flip-flop som jag för övrigt lagade med tejp, och ett par heta party-glajjet =)

   
Några enkla festivalövningar kan innehålla leriga skor, lekplatslekar och Timbuk. En annan självklar ingrediens är naturligtvis alkoholen, avnjuts som bäst med ett par heta party-glajjer och trivsamma vänner, både nya å gamla =)

Massor av trivsamma band iår må ja säga vilket bådar för en strålande festival! kolla rockpartys hemsida vettja=) Har raggat upp några nya sköningar som ska joina oss iår oxå. Mycket trivsamt! Har dessutom klivit upp ett steg på festival-karriärs-stegen och avancerat till gruppansvarig. Nu jävlar ska här styras och ställas! Haha!


Länge Leve Hultan =)

Dom EfterLängtade Sthlm Picsen! Tjo!

Åsch... Poop-blogg! Hade just skrivit ett litet stycke å lagt upp en jävla massa bilder när hela skiten fuckade å allt försvann i ett naffs... Uppiggande!!! Så här kommer ett nytt försök.
Det är alltså dom efterlängtade Sthlms picsen som äntligen är här! Vi har den stora svarta båten i det gröna köket, schlager spelet och snorpapprena, båda flitigt använda! Allas vår älskling Morbror Kräk såklart! We love ya darling! Shakira Shakira! Grym tjej! Å så lite annat smått och gott! Håll till godo helt enkelt!

             <---- Kolla mannen med näsduken för näsa och mun. Satt så heeela vägen från Sthlm till Gbg! Snacka om basillskräck! Räkan gick tillslut bort en bit å snöt sig, ungefär va femte minut. Jag kunde såklart inte låta bli att hosta lite extra åt hans håll.... Mohaha!


Spana för övrigt in 100 Höjdare ikväll! En mycket speciell stamkund ska medverka! Vi kallar honom Grottmannen... Ja...Hrm... Det är hårt att jobba i butik ibland...

Skreuvar å jeängur!

Trasig Som Fan, Ick!

Jag kan bara ännu en gång konstatera att min lilla teori stämmer helt och fullt. Kebabrullen är ett måste. Nu var det så att av olika anledningar blev det ingen nattamat för min del igår och idag mår jag som en överkörd gnu. Damn, att jag aldrig lär mig! Börjar precis kvickna till lite här nu, har lyckats ta mig ur sängen och klockan är nu 17:26. Fasicken så illa! Gårdagen erbjöd dock en trivsam afton må jag säga. Sickena paranta med-workers man har!

Har ju som sagt varit yr i huvudet hela dagen men när jag efter lite trevande från sängkanten ner mot golvet, fiskar upp fulglajjerna och sätter dom på näsan, blev det faktiskt till min förvåning snäppet värre! Vad tusan har hänt med fulglajjerna???! Jag har 2 teorier. Den ena är att jag återigen råkat somna med dom på och dom har då fått sig en törn och blivit totalt mega skeva. Den andra är att jag av misstag råkade kliva på dom inatt... Jag tror mest på teori nummer 2 där faktiskt. Ännu större anledning att ta tag i glajj-projektet. Lilla mor tjatar också, du måste köpa glasögon nu för annars kanske du aldrig mer kan ha linser och hur roligt är det?? Jaha det kan man ju undra. Bokade upp med syrran att dra dit imån klockan 10:00 sharp och utse oss ett gäng för hemprovning.

På onsdag bär det av till Kalmar, ska bara skriva klart en super skojig rapport först *suck* Har inte varit där sen i oktober nån gång så det är på tiden sattsejja. Mycket hinner hända på ett halvår. Blir till och ta sig en rundåkning och titta på alla nyploppade ungar... Förstår inte denna baby-hysteri. Whats up with the stress?? Jaja, jag säger då det. Ska bli trivsamt iallafall. Så är det ju då dax för den här återträffen också som jag ser mycket fram emot faktiskt! Kan nog bli riktigt livat sattsejja =)

Nähe, nu känner jag att det finns en godispåse där ute nånstans som bara ligger och väntar på att jag ska komma och hämta hem den och käka upp den framför teven. Bäst att sätta fart!



7 Jordgubbar!

Skååååååål =D

Tjo lördag kväll närmar sig med stormsteg och det nalkas work.-galej minsann! Trivsamt värre må ja säga! Har ju haft rehab i 2 veckor nu så aningens sugen är man måste jag erkänna=)

Har idag ägnat eftermiddagen med min Salong Delicious där jag hjälper diverse vänner i nöd. Idag var det Chris som blivit orange i huvet, men stajling akuten ställer givetvis upp och förvandlade honom från kyckling till en ursnygg brunett. Damn I´m good! Så är det någon som haft lite otur med färgen sattsejja så ställer givetvis Salong Delicious upp på kort varsel! Bara att höra av sig. I´ll fix u up in no time!

Nähe nu börjar faktiskt uret ticka på här. Bäst att börja förvandlingen från vardags-snygg till party prinsessa Hihi =) 

Trivsam Lördag Allihopa!




Botten Upp!







Grin & Gnäll Goes Frid & Fröjd

Hur kommer det sig att varje gång man går in på sista veckan på en kurs så drabbas man av en fruktansvärd stark lust att hoppa av hela skiten?? Ja menar, shit, vad har man gett sig in på egentligen... Är kanske världens sämsta på att plugga, ja förmodligen är det så. Det har aldrig varit så viktigt , ja till och med roligt att skura toaletten som när det nalkas slut-plugg i en kurs. Det enda positiva är tentafesten.... som i och för sig är som alla andra fester alla andra helger. *stor djup suck* Och CSN strör ju inte pengar omkring sig direkt. Shit asså dom är inte generösa! och vad tänker skolan på när dom sätter upp 13 böcker på litteraturlistan för en kurs på 5 poäng... Det är tur det är sommar snart, för mitt sparkonto är i behov av påfyllnad. I stort behov! Och det är tur man har sina fantastiska damer att luta sig mot. Dom stackarna får stå ut med både grin och gnäll. Tusen tack mina raringar!
Åsch varför klagar man och gnäller på allt hela tiden. Det är ju hur dumt som helst! Hädanefter ska alla negativa tankar och irriterande känslor vändas till något positivt. För allt det där gnället gäller ju bara småsaker, små små obetydande skitsaker faktiskt. Ingenting som man egentligen bryr sig om eller som egentligen spelar någon roll i det stora hela. Näe, från och med nu ska  jag vara glad för att jag får pengar på kontot varje månad och för att jag får en bra utbildning. Jag ska njuta av min takgrannes toalettbesök och lustiga vanor barbiegirl blir en tuff en dock Livet kommer att bli frid och fröjd! Tjo! 

Jag är tacksam...

för att jag måste städa efter en fest - det betyder att jag har vänner

för skatterna jag betalar - det betyder att jag har ett jobb

för att kläderna är lite trånga - det betyder att jag har mat på bodet

för att gräsmattan behöver klippas och fönstrena tvättas -  det innebär att jag har ett eget hem

för skuggan som bevakar mitt arbete - det betyder att jag är ute i solen

för alla klagomål på politiker - det betyder att vi har yttrandefrihet

för att parkeringsplatsen är längst bort - det betyder att jag har råd att ha bil

för min höga elräkning - det betyder att jag har det varmt

för kvinnan bredvid mig som sjunger falsk - det betyder att jag kan höra

för tvätthögen på bordet - det betyder att jag har kläder att ta på mig

för trötthet och värkande muskler i slutet av dagen - det innebär att jag har kunnat arbeta hårt

för väckarklockan som ringer på morgonen - det innebär att jag får leva en dag till!



Sluta Deppa Börja Steppa!

FotSpår

"Det finns människor som
kommer in i våra liv och lämnar det igen.
Det finns också människor som stannar en
 stund och lämnar fotspår i våra hjärtan.
Och vi är aldrig mer de samma"

En del fotspår är hårda och smärtsamma medan andra är mjuka och lustfyllda. En del försvagas likt en våg sveper in över stranden, suddar ut det avtryck din fot just gjort i fuktig sand. En del sitter stadigt likt avtyck i stelnad cement från en tid, ett minne, en känsla. Några vill man spara, föreviga i en gyllene ram och vårda ömt. Några hoppas man blodet ska svepa över och sudda ut likt havets våg. Endast några fotspår är kraftfulla, andra ytliga medan några aldrig avbildas utan faller bort i glömskans mörka vrå.
Varför några skänker oss forspår och andra inte kan man inte veta. Men man vet att de finns där och att de kommer att förbli där enda till den dag då hjärtat slår sitt sista kraftfulla slag. Det är då fotspåren som fortsätter hålla själen varm då kroppen har svalnat.
Vart kan du ha stannat till, satt ner din fot hårt eller mjukt, i cement eller sand, och avgett ett fotspår? Och vart kommer du att sätta ner din fot härnäst...




♥KärLek♥

Rehab, Shakira Shakira Å Andra TrivsamHeter =)

En underbar rehab helg i Sthlm har gått till endo. Har varit mycket trivsamt med mycke nya pinaler och paranta minnen. Jag tror jag låter bilderna tala för sig själva faktiskt =)

HA! Trodde jag ja... *Humpf*
Jävla skit-blogg!
Okej men då har vi alla något att se fram emot så fort den här underbart härliga funktionella bloggen behagar fungera som den ska...




Poop On It!

Baby I´m The Worrying Kind!

Shrimps rapporting live from Sthlm=)
Solen skiner och himmlen är blå och The Ark vann melodifestivalen! Vore det inte för diverse åkommor såsom halsbölder, gråstarr, öroninflammation och antibiotikakurer vore livet på topp! Spenderar nätterna på en stooor svart båt i ett grönt kök och dagarna upp och ner med visakortet . På grund av ovan nämnda skavanker blir vistelsen mer som nån form av rehabilitering än fest och glamour, nu blir det bara glamour ;-) Insåg att Morbror Kräk var en given medresenär på denna lugna återhämtningstripp, sover tryggt med händerna på täcket mellan Rosa och Blå. Imorgon blir det mer visakort i kista men även mer delicious föda och biografbesök. På måndag är det måndag och vi tränar våra rump-skakar muskler inför det celebra besöket. Oh I´m on 2night my hips don´t lie=)

"En Uggla Flög Förbi..."

Lasse Berghagen På Er Gott Folk!
STOR PUSS!

Allt & Ingenting

Jag har dom senaste dagarna befunnit mig i nån slags dimma. Jag har fullt med tankar som far omkring, men är endå tom. Jag är sjuk, men endå frisk. Jag är full av energi, men endå trött. Jag är trött, men kan endå inte sova. Jag är här, men är ingenting.

På fredag bär det av till StorStan igen. Men den här gången tar jag med mig min Räka. Ska bli grymt kul! Kanske kan ja hitta tillbaka till mitt stabila jag igen, eller är det här kanske mitt nya jag??! Hmm...


Jag är här, men är ingenting.... därav dom uteblivna inläggen, eller dom otroligt urtrissta, som det här...


"Att Ta Medicin Är Inte Roligt, Men Att Ha Roligt är En Bra medicin"

Over And Out

SilikonBröst & Gamlingar

För några veckor sedan damp det ner ett stort svart och guldfärgat vykort i brevlådan. På vykortet stog det:
Det är nu 10 år sedan du gick ut klass 9d på Funkaboskolan och det betyder att det snart är dags för klassfest. Några rader längre ner kunde man läsa följande: Kanske har någon gått och blivit kändis på äldre dar!?
På äldre dar!? Va fan! Vi är 25 år! Ja... eller okej, 26 då. Men kan man kalla det på äldre dar!? Så gammal är jag väl inte? Eller är jag det??! Shit...
Oavsett om jag är gammal, ung eller kanske en ung gammal så har det här vykortet faktiskt lett till att man så smått börjat uppta kontakten me sina gamla klassmates ( usch där kom det där ordet igen...) Så den senaste veckan har mailboxen gått varm på ämnet klassfest. Man vill ju såklart ha lite koll på om det kommer några och isåfall vilka. Allt mailande har iallafall lett till beslutet föfest, antingen bara me tjejerna från förr eller alla som vill från klassen, debatterar fortfarande om detta, sen skippar vi middagen och rockar festen efter det. Blir nog prima tror jag=) Ska bli spännande å se alla igen. En del har visst genomgått drastiska förändringar i form av silikonbröst, blonda extensions å viktminskning medans några har ploppat ungar och andra lever livet=) TJO!

Lördag igår. Såg ut som alla andra lördagar, förpartaj at my place och sedan några övningar på Moon. Blev slightly uberberaused men över lag en mycket trivsam afton=) Har jag sagt att jag har världens bästa syster?! PUSS!

Idag vaknade jag upp av ljudet från Herkules. Morrade lite på grannen men det var först när tevedosan dundrade i golvet som jag blev medveten om att det var min teve som visade Herkules. Stängde av teven och la mig tillrätta då jag upptäcker att jag har fulglajjerna på mig... Har även vissa funderingar på varför jag käkade nattamat på toan igår då där står en halväten tallrik mackaroner med ketschup balanserandes på papperskorgen...

Nu ska jag tvätta sen ska jag inte vika en endaste tum ifrån tevesoffan och godispåsen =)

Trivsam Söndag Mina Vänner =)

Ångest Ångrar Mig Förlåt

Ibland gör man saker man inte riktigt förstår. Saker som man ångrar men som man inte kan få ogjort, saker som gör ont på andra. Saker som sviker.

Man vet att det är fel och man vet att man borde gå därifrån, man vet konsekvenserna av sitt handlande, man bara skjuter det åt sidan. Man kan säga förlåt. Förlåt för det dumma misstaget, förlåt för att man klantade till det, förlåt för att man svek, förlåt för att det gör ont. Man kan säga förlåt igen och igen och igen men det finns inga ursäkter för vad man gjort.

Ibland träffar man på skitstövlar, ibland är man en skitstövel...

Man kan ångra sig, hur mycket som helst faktiskt, men vad spelar det för roll? Man kan aldrig, aldrig få det ogjort.

Man kan hoppas, det kan man, hoppas att allt går över, att allt blir som förut. Men kan det bli som förr? Ett sår kan läka men kvar finns ett ärr som påminner om vad som hänt. Men ett ärr kan blekna, blekna och tyna bort, tyna bort i glömskan...

 

Ibland gör man folk illa, ibland är det ingen som står nära, ibland är det ens bästa vän. Oavsett vem det är man sviker, gör man det inte med vilje, det bara blir. Livet går vidare, som förut eller helt annorlunda...

 

Ångrar mig ber om ursäkt ångrar mig ledsen ångrar mig förlåt förlåt mig ångest stanna ångest dåligt ångrar mig dumma dumma ångest jag ångrar mig... förlåt