JAG ÄLSKAR ER, NI ÄR DET BÄSTA SOM FINNS <3

image340


KÄRLEK I DRIVOR TILL MIN ÄLSKADE FAMILJ
PUSS PUSS
PUSS

Asså, hallå, jag ser lixom typ ut som en köttbulle, helt... aaa... som en köttbulle lixom"

Eftersom min koncentration ständigt överger mig och mitt engagemang hela tiden ger sig iväg på d- tours när jag ska plugga i lyan så blir givetvis bibblan, som jag för övrigt bor granne med, ett bra alternativ att erövra kunskaper på.
Trodde jag ja...
Precis när jag slagit mig ner vid ett väl valt bord ( första bästa lediga) vråkar detta givetvis vara toknära en sthlms brud görandes en uppsats eller dylikt om politik retsamt högt. Ofattbart hur en enda liten stämma kan skära så brutalt genom den tunga biblioteksluften.
Satt och övervakade samtliga bord som en hök och när en snubbe längre bort äntligen lyfter på arslet för att dunsta samlar jag blixtsnabbt ihop samtliga pinaler (och de är många...) och susar dit.
i ungefär sådär nån timme går de planerade studierna utmärkt (okej, det var kanske att ta i) men så plötsligt så händer det. (Nej jag vann inte på triss)
3 små äckliga fjortisar smyger högljutt, (som bara  fjortisar kan göra), in i lokalen och dimper ner vid bordet bredvid mig.
Damnit
Eftersom det är allmänt kännt att fjortisar samtalar om oerhört viktiga och tunga ämnen och dessutom i motsatsen till viskande så tog deras ljuva stämmer av någon anledning gång på gång över min uppmärksamhet.

Nu vet jag allt om hur en fjortisfest går till, hur man lurar föräldrarna innan och efter, mens, p-piller och äkta kärlek. Även ämnen som svartsjuka, smygrökning, utseende, kompisproblem, killproblem, bajsproblem mm mm togs flitigt upp.

Halle daah. Jag kan inte nog poängtera hur glad jag är att jag inte är 14 längre. Fy faen, vad man inte vet ett skit om livet...

Sen att ämnena inte förändrats ett smack sedan dess är ju en annan femma... Ja förutom den där lura föräldra biten då förståss, den är ju passé.  För övrigt är det samma gamla skit som tuggas fast i ny tappning sattsejja.

Aja, Är väl dax att duna nu antar jag. Blir att gå upp i ottan imån eftersom inte mycket fastnade i skalet på mig idag... *suck*







Damn You TentaÅngest...

LUND!

Hur trivsam har helgen egentligen varit på en skala?? Jag skulle säga: den sprängde mätaren med råger.
Det var precis exakt vad jag behövde.
Anlände fredagkväll till ett dukat bord hos Fredric och Lina. Snackade skit och kom ikapp i skvaller och annat resten av natten. Lördagen blev en dag på stan med shopping och mysig lunch.
På kvällen var det dax för svartklubben. Lite vin och cider sen bar det av. Eftersom Lina är lite av samma sort som jag så missade vi givetvis bussen men blåste och regnade snabbt och lätt bort mot närmsta bästa taxibil.
Kvällen var helt totalt sjukt galet rolig! Vi var överallt och ingenstans och gjorde så mycket knasigheter så det finns inte. Vilket team vi var HaHa!!! Två megafulla kastruller sattsejja. Sjukt kul som sagt.
Baksmällan igår var icke av denna värld. Så trasig jag var! Tog mig ca 2-3 timmar att mula en pizza. Tågfärden hem var inte heller en dans på rosor kan jag säga. Pizzan satt och tryckte bakom halsmandlarna och ville allt annat än stanna i magen. Det var en kamp som jag tack och lov lyckades vinna. Men scheisse ett sånt trasigt bakisdjur jag var. är fortfarande lite rostig faktiskt. Men det var det värt minsann!

Nu har jag lite lyckorus att leva på ett tag framöver. Det kan verkligen behövas, tentaångesten är inte av denna värld. Plugg är det enda att lägga tiden på dom närmsta två veckorna... Jippi... sattsejja...

Nu ska jag då givetvis icke slänga mig i soffan som jag är sjukt sugen på utan läsa en fucking bok och göra ett bokdyk lite snabbt lätt å kvickt.... BOOOHOOOOOORIIIIING!!!






Ciao Å Adios

Bluuuöööääääärk....

Vem faen är det som motarbetar mig??
Skulle då som sagt igår slänga mig i soffläge och mula nötter när jag... upptäcker ett långt grovt svart hårstrå i nötpåsen... och den är inte ens öppnad. Jag kräkte galla en bra stund innan jag bestämde mig för att skriva ett litet käckt klagobrev till den förbannade nöttillverkaren. Tyvärr hade jag inte tillräckligt mycket ork för att ta mig den långa metern från soffan till datorn, så det får bli en annan dag. Men ack det ska göras!

Idag var jag hos optikern. Tydligen ser jag inte alls dåligt som jag trodde utan är enbart i behov av lite babyschampoo. Låter hur knasigt som helst, jag vet. Kan hon ha lurat mig?? Jag ska nu alltså under en veckas tid varje dag tvätta mina små ögonstenar med babyschampoo. Detta ska då få fart på mina ögon igen. Jag befarar mest att prognosen blind kommer ställas om en vecka...

Det skulle dock inte göra så mycket då detta kanske skulle innnebära att jag icke skulle kunna göra den förbannade tentaskiten som nalkas med stormsteg. Har nu insett att tidigare drabbningar av den så kallade tentaångesten enbart var en liten sniffning på håll, en svag skrapning på ytan, ett smakprov av något avlägset....
Herre jävlar... denna tentaångest är inte av denna värld! Fick skyffla ner mina pinaler i väskan och kuta i ilfart från bibblan nyss för att hinna hem innan psykbrytet bröt loss. Jag hann... och tur var det för det brytet var icke av denna värld... kommer förmodligen aldrig att läka helt efter denna attack...
Har iallafall kommit till följande insikt: JAG HATAR GRAMMATIK. FUCKING JÄVLA POOP GRAMMATIK
Kräker kaskader över skiten och kommer med all säkerhet icke att klara skräpet... Min inställning är kassast, jag vet. Men jag tror faktiskt jag är ett hopplöst fall, inställningen går nog dessvärre icke att rubba, den sitter där den sitter. precis som med matematik.

Nu ska jag gå och träna bort lite ångest. Fast igentligen vill jag bara lägga mig i forterställning på golvet och sakta nynnandes vagga mina demoner till ro...
Jag är en sjuk människa. Men det gör inget.








Hejkon Bejkon

VirrVarrVurr... Mmm

Jag är då inte lite virrig jag... Min värld är just nu lite på sne... nej, det var milt uttryckt... den är snarare helt upp och ner. Förmodligen därför jag skrev ha en trivsam fredag i inlägget jag skrev i lördags... *suck*

Mitt då lite braiga mood försvann ungefär i samma veva som inlägget publicerades här på sidan... Tänk vad saker och ting kan ta drastiska vändningar fortare än man hinner säga leverpastej.... märkligt är det allt.

Har sjukt galet puckat mycket skola just nu egentligen. Men jag lixom orkar bara inte. Känns som att tentan kommer gå åt häcklefjäll. Men just nu känns det som att det kvittar. Dessutom är det enbart (nästan iallafall) supertönten till lärares fel alltihop. Mannen skapar nästan mer irritation än Fröken Beige. Dom kanske för övrigt skulle kunna bli ett snyggt par.... Eller nja... snyggt var väl helt fel ordval, passande är snarare mer beskrivande. Usch han är så hemsk å skapar sån total irritation i mig som blockar all förmåga till inlärning.... Ja, ni hör, en ohållbar situation. Så om min tenta stämplas med den feta röda IG stämpeln så är det enbart his and his fault alone. Ville bara ha det sagt....

Förövrigt ska jag ta mig nedåt skåneland i helgen. Ska bli helt galet kul! Har egentligen inte alls tid med detta men känner att jag verkligen behöver det för mitt välbefinnande. Ska hälsa på gamla gamla kompisen Lina. Vi har nog nästan kännt varandra jämt tror jag. Sen typ dagis eller nåt iallafall. Hade dock några års uppehåll där vi inte hörde så mycket av varandra. Men nu ska vi då ta och ses och jag ser såååå fram emot detta =)
Så en liten lättare varning till alla Lundabor utfärdas, för på lördag blir det en lång blöt natt på Lunds gator och tog TJO!

Nu borde jag plugga men ska istället slänga mig i soffan, alternativt sängen, och kanske vräka i mig nåt... typ nötter.

image339
WiiHoo bilduppladdningsfunktionen funkade för en gångs skull! Kors i taket! Ett pics från den lilla 10-år-sen-vi-slutade-9:an-reunion. Galet trevlig tillställning för övrigt=)




Adios Amigos I´ll Be Seeing You Another Day!!!

Lite Lätt På Alla Sätt

Fucking Finally är praktiken slut! Okej, jag har haft skitkul. Lärt mig grymt mycket faktiskt. Fick lite separationsångest när jag lämnade dom små liven. Men va fan... det är uppstigningen klockan 6 på natten som är mitt stora problem. Mitt i natten, praktiskt taget strax efter läggning sattsejja. Sjukt galet. fattar inte hur jag ska palla detta när jag svingar mig ut i arbetslivet... Men vem vet, kanske till och med Becca blir vuxen en dag, även om den tanken känns skrattretande just nu...
Igår hade Erika och jag mys med Idol och massa snacks. Sen hade vi en sleepover. Är ju så galet tråkigt att sova alene sattsejja. Har dessutom knappt setts nu när jag varit ett praktikmongo.
Ikväll nalkas det julfest. Javisst! såhär i mitten av november. Det är med mitt fotowork som tillställningen ska avnjutas. Ska bli skojisch =)
Har ju icke förtärt alkohol på kanske 3 veckor så ikväll ska jag slå huvet i väggen TJO. Fullt ös medvetslös är det som gäller. Ska bli grymt kul faktiskt=)

Nu håller jag på att röjja upp i lyan sm ser ut som ett krig eftersom jag icke pallat städa på flera veckor...stabilt. Så en lättare sanering är på plats. Ja, en lättare, jag fuskstädar. Jag erkänner det. jag lixom ooooorkar inte.

Är nu på ett rätt hyffsat humör vilket känns trivsamt och allmänt parant =)

Nu börjar mitt vanliga slappa liv igen. I´ve missed it!!!





Avsaknaden av pics på senare tid beror på att min dator totalt vägrar samarbeta med mig när det gäller den biten (och många andra bitar oxå för den delen) trots min kusses drastiska ingrepp har inte ett skit blivit bättre... Jag som trodde han kunde sina saker...
Så ni får helt enkelt föreställa er en trivsam liten bild på en parant Becca med en drink i ena näven, en cigg i andra, med ett stort leende och ögonen på sne=)





Ha En Trivsam Fredag=)

GNISSEL

Skulle jag beskriva mig själv med ett ord just nu skulle det vara det... kluven. Ur alla aspekter tror jag. Jag vet varken ut eller in, upp eller ner, hit eller dit.
Kan inte bara någon komma in och bestämma i mitt liv så jag slipper. Då kan jag bara luta mig tillbaka och göra vad jag blir tillsagd. Det vore toppen... skulle jag tro...
Har inte varit ute denna helgen heller. Inte ens lite, inte något alls. Vad beror detta på? Är det för att jag mår bra och då slipper spola bort tid, rum och tankar med en flod alkohol. Eller kan det vara för att jag mår så dåligt att jag ens inte orkar pallra mig ut och partaja loss en natt. Jag vet inte. Jag är kluven.
Min mage säger att jag mår dåligt. Den är min må bra-må dåligt barometer. Men vad är felet? Jag vet inte. Jag är kluven.
Vad vill jag egentligen? Vad känner jag? Vad tänker jag göra?
Varför körde jag bil i tjock dimma igår? Det vet jag. Jag var kluven. Den friska vinterluften låg kall och klar. Stjärnorna lyste upp min väg. Det var i ögonen dimslöjan sänkte sig. Varför? Jag vet. Jag är kluven.
Åsch, fucking poop sattsejja.
Här sitter jag igen och gnäller. Allt är ju precis som vanligt. Gnäll och gnissel. Jag vet vad jag behöver. Det saknas olja i mitt liv. Olja som smörjer mig och får mig att sluta gnissla så förfärligt. Men vart finns den? Jag letar. Och finner... mig kluven. Vilken sort ska jag ta? Det finns många sorter till mitt förfogande. Men ingen som riktigt faller mig i smaken. Märkligt. Men visst finns det några som tilltalar mig mer än andra. Men fortfarande kluven. Vilken ska jag välja? Och om jag någonsin kan bestämma mig, kommer den att vara slutsåld då? Eller kanske utgått från lagret. Kommer den komma hela vägen hem till mig eller kommer jag klanta mig och tappa den på vägen? Man vet inte.
Det är inte mycket man vet. Det är inte mycket jag vet. Men en sak vet jag med säkerhet. Jag är en velig, allmänt onöjd och jävligt kluven liten varelse just nu.







Krams

Efterlyses: SÖMN

Jag är så galet trött så jag vet inte hur jag ska ta vägen. Har vacklat runt i dvala hela dagen och längtat tills jag skulle komma hem. Väl hemma slänger man ett öga på mobben. SMS från chefen. Nikon party ikväll! TJo!  ÅNEJ, helt förträngt detta. Jag som skulle sova. Så nu är det bara att packa sitt runda arsle iväg så fort detta lilla klagande inlägg är klart.
Har ju inlett mina 2 veckors praktik nu. Faktiskt riktigt skoj. Alla ungarna är som en knippe ljus. Helt suvve. Så imån ska jag genomföra lite lektion med dom små liven. Har knepat ihopa en liten käck övning till dom.

Mår berg- och dalbana, inte helt ovanligt... Just idag mår jag, utöver min ofantliga trötthet, relativt bra. Jag känner mig lite glad. Det är lixom som lite glad där inne som ligger och brinner. Trivsam känsla=)
Tack för den!

Nu ska jag pallra mig iväg på nån form av äventyr. Har ingen aning om vad men det ger sig. Kan garantera en deckad Becca i bilen dit och hem. Är typ i Götet eller Malmö eller någe skulle jag tro.

Aja, C U Bitches Later ;P




CIAO

Snor, Sorg & Allmänt Skit

*pust*
Jag är sliten.
Jävla förkylning som gnager i mig och en mindre trivsam sömnbrist är felet. Men vad ska man göra, när man igentligen bara borde ligga nerbäddad och sova i 3 dagar. Det finns andra saker som drar mer. 23 trollungar, goda vänner och ett skutt i hjärtgropen.
Mår verkligen piss.
Jag lovar, hade det varit en karl som mått såhär hade han varit på väg till akuten... döende. Ynkliga varelser dom där snubbarna. Jag valde att skippa den biten, sov ca 2 timmar inatt och gnisslade iväg till work vid 6 bläcket imorse. Men som sagt, prioriteringar...

Idag är dock lite av en sorgens dag. Ack ack nu for han ur. Men han fick mitt stöd så va mer kunde jag göra för denna karl.

Nu ska jag krypa till kojs och inte vakna förrän den här förbannade förkylningen ger vika för det friska å pigga jag.







Idag slogs jag av följande rad:
Livet behöver inte vara perfekt för att vara underbart