Hallå Där...

Måste erkänna att jag tycker ni e ena blyga jävlar som smyger ekring utan att lämna visitkort... =(

Lite comments vore najs lite now and then

Dock inte att underskatta era finfina besök i mitt liv... I love them!

Keep on rockin´

För d gör jag♥

Rocka Fett♥

Possen!



PS: Jag är inte full nu DS:

Josse filosoferar:







Åsch man önskar ingen min hosta.
Om man tänker sig att man har tre halsar,
så hostar man med den man hostar minst med.
Man vet inte riktigt hur man ska hosta för att få upp slemmet lixom.
Jättejobbigt....















VA??


The Man in The Moon

Yeay Onsdag, Kårdag. Tjosan!
Var ute på promme med min miniböna Erika igår. Gungade, jagade kaniner och pratade korvgubbar och annat bajs. Parant. Dunade askasst inatt. På grund av fullmånen eller annat shit vet man inte så noga. Förmodligen en kombi av dom båda. Vaknade upp som ett vrak imorse. Halle Dah säger jag bara. Mötte upp kerst och Joe på staden och bokstavligen hängde på låsen. Sedan blev det en heldag på staden. So fucking parent i´d say! Har numer liiiiite mindre pengar och liiiite mera pinaler. Me like =) Blev så jävla dökär i ett par supersnygga stövlar så vad gör man! Ojsan scheisse nu var det nära det blev lite väl modebloggsinspirerat där. Tur jag han hejda mig...

Tokigt galet trött idag som sagt. Jävla skit. Dunade in några minuter på sängkanten här nyss men har lixom ingen ro i kroppen. Inom väldigt kort nalkas galej. Förmodligen att my crib och sedan vidare till La Kår. Kerst ska dock försöka undvika en rerun på förra årets första kår då hon plötsligt, när jag vänder mig om, hänger som en ostbåge över stenmuren i kön in och tömmer magen. Ack ack sicken afton. Ingen minns något, men vi tror vi hade sjuttsingens så lajbans minsann!

" Ska vi köra på en kår imån? Va ska vi köra på en karl imån? Ja det kan vi oxå göra!" 


Svängde inom worket innan. Skulle se om Per som varit på Rodos en vecka var någe brun. Inte då. Så då mådde jag lite bättre igen =P Hade dock totalt glömt av citypuben imån vilket innebär att jag faktiskt bara mååååste vara med och äta lite god mat och dricka lite mycket sprit Hehe! Himlans tur jag sköt en vecka på den där alkoholgrejjen!

Nähe nu ska jag göra en djupdykning i gadden för å leta upp kvällens outfit. Men vänta, här står ju en hel jäkla soffa full me shoppingkassar MoHaHa!








Klackarna i Taket!

Pinsam Bekännelse:

Okej detta bär mig emot som fan men jag ska säga det endå. Om ett par timmar är det skolstart för denna terminen. Man kan tänka sig att jag har prickar över hela kroppen, febersvettningar och magont inför detta då jag tror det framgått hos alla att jag, sattsejja, hatar skolan.
Men näe, här finns varken prickar eller svett. Tvärtom. Faktiskt så chockade jag mig själv med att komma på mig tycka skolstarten ska bli riktigt kul... Va sjutton har hänt??? Har jag blivit vuxen eller bara dum i huvet?? Har jag så brutalt slukat alkohol under sommaren så hela mitt system satts i total mega gungning?? Jag förstår ingenting. Dock skulle jag gissa på att detta fenomen inte är i min kropp för att stanna. Så fort tentadagen närmar sig och kursslut så kommer den som ett slag i magen. Känslan av ångest som väller omkring i blodomloppet. Jag-tror-jag-hoppar-av-skolan-å-drar-till-thailand-på-obrstämd-tid känslan som sitter i från yttersta tånagelspets och ända ut i minsta lilla kluvna hårtopp.
Så jag antar att det bara är att njuta så fort jag bara kan. För snart sitter jag där på hojjen med skolan i sikte och då vet man aldrig vad som försigår där inne i själens boning.









Dax Å Packa SkolVäskan!
(Glöm för Guds skull inte äpplet till Fröken)

Pinocchio

Efter 11 timmars sömn tror jag att jag är iallafall i början till att bli människa igen. Scheisse en sån helg. Oj oj.

En öppen fråga till allmänheten: Varför snackar killar så galet mycket skit?? Ljuger och hittar på. Dom skulle haft en sån där näsa som växer varje gång man talar ljug så man visste vem och vad man kan lita på och inte. Kanske är det jag som, återigen, är en naiv jävel som tror på allt. Eller kanske en dum blond liten lättlurad tös. Anyway, ska härdanefter anta att alla boys jag snackar med använder sig av tvärtomspråket så tror jag allt kommer ta en ljus vändning. Övriga tips och svar på frågan mottages tacksamt.


Idag är dagen då jag ska ta tag i mitt liv. Ska röjja upp lite i lyan, förhoppningsvis iallafall slänga ett litet öga på gamla uppsatshelvetet, kanske lite socialisering med Sis på La Stada men framförallt, TRÄNA. Nu är det fanimej skärpning som gäller. Nu finns det inga ursäkter längre. Höstens schema är galet luftigt så brist på tid är det ont om. Dessuom är det numer bara att slänga ett öga i spegeln så blir man övermotiverad att gymma. Så ikväll drar det igång. Nu jeeeevlars!
Just det, så skulle jag ju dra ner på alkoholkonsumtionen oxå...DET kommer att bli en sjuhelvetes svår uppgift. Har redan lovat party på onsdag... Men i helgen blir det Kalmar med Sis. Dax för Juvelen att möta Svärpäronen i en gyllene peruk. Mohaha lovar att dokumentera hela förloppet! Därmed icke sagt att det blir en vit helg, nej nej, det nalkas suströmmingsferre. Då brukar snappsar flyga i luften vill jag lova. Så, om jag tar tag i det andra denna veckan kanske jag kan skjuta en vecka eller så på den där alkoholgrejjen... Borde ju vara okej, eller?


Okej dåså, dax att kavla upp ärmarna och sätta fart!




(Okej börjar få en mindre irritation över att det ej går att få med pics på bloggen.... Morr)










Sju Jordgubbar!

TryyyyynA

Idag har jag legat som ett litet dun på Erikas sängkant hela dagen. Helt galet tokigt trött. Men jag antar att det blir så när man glömmer bort att sova till förmån för en hel natts skitsnack. Aja, trivsamt var det iallafall. Gårkvällen var för övrigt ett stycke märklig. Kan bero på 3 dagars hårt alkoholkonsumerande. Snälla nån kroppen hänger ju icke med i svängarna, sparkar bakut lixom. Så vad gör man? Jo man blir en smula sne. Men jag tror jag hade skoj iallafall. Träffade på massa gamla och nya sköningar vilket var hemskt parant.
Men som sagt, idag... oj oj oj. Lyckades tillslut samla tillräckligt mycke kraft för att på skakig arm och med darriga fingrar lyckas ringa hem en pizza. Sen dunade jag in igen. Djeezuz.

Som ni förstår kan jag nu inte skriva en endaste liten bokstav till. Mina fingrar dansar inte så piffigt över tangenterna som i vaniga fall utan lixom drar, segar och såsar omkring som nåt gammalt släpvrak. En ohållbar situation som ni förstår. Ska genast råda bot på mitt tillstånd genom att duna in på bumsen. Dessutom är jag ledig imån så vi får väl se om jag behagar vakna upp över huvudtaget eller om jag sparar det till på tisdag då skolhelvetet drar igång igen. Aja anyway, sliip tajt gottissar!


(Å här skulle då en hemskt rar bild på en liten parant gris suttit. Men eftersom blogghelvetet krånglar får ni lixom föreställa er ett gristryne här istället. Mina damer och herrar, låt fantasin flöda!)











sovavara försänkt i sömn, slumra, sussa, dåsa, tryna, slafa, slagga, knoppa, bryna, kvarta, nanna, snusa, lura; vara slö, dagdrömma, dröna; vara domnad

Becky BlueEye

Varför ska folk hålla på och verka så satans över possitiva och hjärtligt inställda till saker och ting för att sedan, när det väl kommer till kritan, banga ut totalt. För mig är detta helt galet. Det är ju att inleda  andra i falska förhoppningar. Tyvärr tycker jag detta händer på tok för ofta. Både bland folk man inte känner så väl och dom som står en nära. Om man vet med sig att man förmodligen inte kommer göra en viss sak tex så går man väl inte och säger att man ska det för att sedan ett par timmar innan plötsligt banga ur. Kanske är det jag som är en fruktansvärt naiv människa, jag vet inte. Det är väl så att jag tror så förbannat gott om varendaste liten människa jag möter vilket gång på gång leder till besvikelse. Jag kanske borde tänka om. Alla människor är inte lika goda som jag (höhö en självgod jävel ända ut i tånaglarna) Så nästa gång jag möter en människa eller någon säger något som ska göras så tar jag helt enkelt på mig mina andra glasögon och betraktar människan i fråga som en elak jävel som bara ljuger och hittar på. Det hela kommer sluta med att jag går glad och lycklig ur hela situationen. Perfekt! Den planen klubbar jag på bumsen!

Gårdagen var hemskt parant må jag säga! Bror med hona (nej Erika, inte hora, hona säger jag ju) anlände framåt kvällskvisten. Poppade en låda vin tillsammans med Josse. Dundrade ner på La stada och Bullen för att möta upp Snygg och co. Några bira senare anlände vi till B&B. Rockade golvet med Joe, pimplade bira och mådde allmänt sketbra! Förstår dock inte vad det är med det där stället. Har nog aldrig varit där utan att lyckas tappa en öljävel i golvet. Något med det där stället som gör händerna slippriga. Mycke märkligt.
Sen slarvade Karin bort sin handväska som senare dök upp hos mig. Oxå märkligt.

Idag är man aningens småseg. Chillade omkring med Bror och spanade nollning och mulade pasta vagn. Sen blev det en trivsam sväng på hästryggen. Nu nalkas galej med Joe.  Alla goda ting är tre som det så vackert heter så vi kör helt enkelt tre dagar i rad! TJO! Kvällens tema är Curls Havin´ Fun och ledorden för kvällen är : Water is Clean But Wine is Beautiful



Behöver jag säga mera!? In i dimman!











Jag säger bara knaaaas!

Aj Lavv Lajf!

Shit gårdagkvällen blev redigt trivsam må jag säga! Oväntat roligt tjiho! Får nog bli ett gäng reruns på den asså!
Idag vid 13 bläcket när jag precis svalt ner den sista frukostbiten ( I ♥ semester ) ringde Bror. Jag hade totalt glömt bort att han ju skulle komma å hälsa på med sin tjej i helgen. Heeeelt fucking bortblåst! Antingen börjar jag bli senil eller har jag helt enkelt supit bort en bit av minnet, jag vet inte, kanske lite av varje....

Så, ikväll kommer Bror med tjej. Blir kanske en bit mat, ett gäng me vin och en flock bira och lite socialisering och skitsnack. Ska bli grymme! Josse ska oxå med.

Jag saknar min syster så det svider i hjärtgropen på mig! Jävla nollning! Jag vill ha min syster tillbaka! Har inte sett röken av daman sen förra onsdagen och enbart snackat me henne på telefon kanske 2-3 gånger. Abstinensen är brutalt stor. Men ikväll ska hon undvara en timme från lådbilsbygge och annat för lite umgänge med sina kära syskon. Ska bli galet skoj att ses alla 3. Sjukt längesen vi var samlade samtidigt.

Idag har jag socialiserat med Smia hela dagen. Blev en liten picknic i kapsylparken med en jävla massa skitsnack. Förbannat parant må jag säga! Thanx love!

Nu skiner solen både ute och inne och jag mår som en prinsessa igen! Just nu är livet så fucking great så jag vet inte hur jag ska ta vägen!
Nu ska jag ta och snygga till mig lite inför Brors ankomst ( eftersom han jämt glider omkring med kostym och är allmänt snitsig... Eeeeeh )
 


image283





Ha En Uuuunderbar Fredag!
Det Tänker Jag Ha!
Pussar i Gäng!

Speedy or Not

Låt mig presentera Josefine Svensson, Långsammast i världshistorien! Lovar! Okej, ni som känner mig kanske kan tycka att jag är en galet långsam människa men jag lovar, jag är Speedy Gonzales i jämförelse. Shit bruden! Nu har jag då suttit och väntat i ca 3 timmar på att hon ska lägga ett lager mascara typ... scheisse! Å jag är nu fruuuktansvärt utråkad! Har lyssnat på alla Håkan Hellström låtar och är nu inne på Robbie Williams. I och för sig en trevlig sysselsättning, men hallu, hade hellre suttit på krogen by now sattsejja! Så om folk blivit nerringda och ner messade denna afton beror det på min uttråksamhet, så nu vet ni. Så fort Fröken svensson är redo blir det en liten sväng till Mårten och karaoke afton. Trivsamt!
Jaha då var madam äntligen redo här!
Off we go, fucking finally!
Mot krogen!

image281






Haj Haj!

Jag Känner En Bot...

När jag som bäst satt och skrev om min lilla söta Frank igår kom jag precis på att jag glömde flytta, alternativt stoppa pengar i automaten kvällen innan och nu var klockan 2... Där stog han då, stackars Franky, och skämdes med en vit otrivsam bot upptryckt i nyllet. Nu är jag 200 riksdaler fattigare. Så kan det gå när man är en disträ jävel.

Min städning av lyan går långsamt, lååååååååångsamt. Började likna nåt ett tag men så tog det en vändning, och på något vis blev det lixom stökigt igen. Märkligt! Var dessutom tvungen att ge mig ut en vända i det fina vädret så det fick bli en ridtur i skogen med Faster Eva och sedan en filmkväll med joe. Trivsamt!

Så idag återstår lite städning. Borde även göra klart den där uppsatsen som skulle varit klar innan sommaren började... På tisdag drar skiten igång igen vilket innebär nya prylar att ligga efter med... Hrm.. Ska även inhandla ett gäng tickets till Håkan =D



image280
What Are The Odds Lixom???
 Hilarious!








Baj 4 Now!

VasseGoda, The Pics =)

 Här mitt under regnbågen slog vi upp vårt lilla läger, Mor, Far och Jag.

 Försök Finna Far. En Far är gömd i bilden. Se om du kan finna han!

 På Båten mot Aspö. Blåste bara liiite storm...

   
   
 På båten hem från Aspö. Blåste bara ingen storm alls.


 3 små rara blondiner rockar=)
  

   På väg hemmåt en tidig söndagmorgon. Spiknykter på den bilden... Lovar! 

   Bror hade skaffat nån fomr av raggarskägg eller dylikt. För att umgås med honom får man spendera tid med nyllet nertryckt i motorhuven. Så det gjorde jag, i ett x antal timmar. Fy fasicken så fin Frank är nu. Precis som ny! Jag gick lös med både dammsugare, vattenslang och polermedel. Skiner så det sticker i ögonen på en!



Nu ska jag städa vidare i lyan! Här ska oxå bli stick i öggonna minsann!







Pussen!

RoadTrippen i Runda Slängar:

Utan att veta vart denna lilla husvagnssemester med Mor å Far skulle bära av slängde jag mig rakt in i äventyret sattsejja. Något senare visade det sig vara Karlskrona som utsetts att få äran av delar av familjen Nordströms celebra beök. AHA, kom jag på. Där bor ju gamla barndomshomien Sofie! En uppsatt husvagn och några samtal senare satt jag vickandes på rumpan på mammas gigantiska hoj med sikte på staden. En fördrink hos Soffan och ett gäng drinkar på Nivå å två trutar som gick i ett gjorde en förbannat trivsam afton. Stövlade in i husvagnen vid 4a bläcket för att sedan vakna upp vid 9e. Tydligen var det då dax för en liten hojjtur med Mor å Far. En LITEN hojjtur. Tog båten ut till Aspö och hojjade ön runt. Lite god mat, en gigantisk glarre och en jävligt ond rumpa. Två mil senare var vi tillbaka på kampingen varpå jag släpade ut täcket och dunade en timme på ett gräs. När jag vaknade upp hade jag ett jävla skå me å samla ihop femmor till den där fucking kampingduschen. Å inte ens trevlig var den. Goddamn. Skapligt nöjd med att enbart duscha på två stycken! Impad impad av mig själv.

En ny kväll. Lördagkväll. Partykväll. Började aftonen hos Sofies Polare Martina. VitVin, drinkar, locktänger, glansspray och sofie utan kjol. Sen blev det en drink på Nivå och vidare till typ stadt eller nåt. In i dimman! Rockade och röjde fram till stängning. Sedan dundrade vi vidare för lite skumpa och färgglatt massagebad under stjärnorna. Mådde som en redig sessa vill jag lova när jag satt där å bubblade med ett glas champange i näven!

Gick hem vid 6-7 bläcket utan varken mammas hojj eller jacka men mådde så jävla prima så det gjorde inget. Solens första strålar letade sig upp över karlskronas hustak medans jag ragglade gatan fram invirad i en liten sjal och med dyngsura trosor. Livet var fläckfritt hela jävla vägen hem.

När jag vaknade nästa dag var jag fortfarande full och mamma undrade vart tusan hennes hojj tagit vägen. Lyckades dock hitta den tillslut men gudarna ska veta att det icke var en lätt uppgift!

Stannade i Kalmar några dagar för ett Ikea besök och lite annan shopping. Tog en lång fika och skvaller med en annan gammal barndomshomie Åsa. Trivsamt! Klubbade ett barndomstjejgängsgalej inom en snar framtid. Ska bli hur grymt som helst!

Nu är jag förkyld igen. Men det var det fan värt! Mer sånt säger jag bara! Nu ska jag montera ihop min nya vän Molger som jag inhandlat =)



(Bilder på helgens spektakel kommer lanseras inom kort)











Puss å Kel!!!

Commin´ Up Next: RoadTrip

Jag passar varken till att jobba eller till att plugga men semestra är jag fan kung på! Har hittills hållt konceptet minst ett glas alkohol varje dag. Har visserligen bara gått 2 dagar, men endå. Ungdomsworkgalejet var galet trivsamt! Räkan och jag smygstartade med att sänka en hel flaska kokosrom. Mumma bubba för pina colada=) Lite bira och vin på worket. Sen blev det stekar på wild west, förbi worket igen och hämtade upp alkohol för vidare party all night long at my crib. Tjosan så parant=) Var skapligt onykter när herrskapet dundrade hem fram på morgonkvisten vilket tog ut sin rätt dagen efter...

Igår var jag ett bakisvrak hela dagen. Låg som ett dun växelvis på soffkanten och sängkanten. Sen kom Erika för film och bakismat. Sen blev det visst lite ferre med ölspel och vidare för en sångstund på Mårten. I det stora hela en väldigt parant afton!

Nu ska jag strax brumma hem till kära lilla mor och lilla far för en liten weekend i husvagnens tecken. Höhö mysisch! Grillat, sprit, cigarr och skvaller =) 

Aja, måste dra nu! I hear you next week!












Mot Husvagnen!

I´m A Vacationer=D

Jaaaa då var man finally ledig! Lyckan är total. Jag skiter i att det regnar ute, det har slutat inne i mig nu iallafall.
Vaknade av gammal vana vid 8 bläcket. Hurtig och allert som man är studsade jag upp och iväg till gymmet. Nu jävlar ska här tas tag i träningen igen. Deg ska förvandlas till berg av muskler HöHö.

Ska strax ta tag i mitt tvättberg här. Fucking finally på tiden sattsejja. Sen nalkas en tur till syrret. Har hört att på semestern så bör man dricka minst ett glas alkohol varje dag (gärna fler). Så ikväll nalkas party minsanne! Ett såkallat ungdomsworkgalej. Ska bli galet kulisch. Blir en liten smyg förfest i Räkornas tecken med pina colada Morbror och hela jävla kittet. Mjaaaaooo=)


Who´s crawlin´ up my spine - alcohol
I´ve been waiting long long time -
alcohol
Now you teach me how to rhyme -
alcohol
Just don´t stab me in the back with cartisol 

Now we gonna reunite -
alcohol
And forever be divine -
alcohol
Screw a lightbulb in my head -
alcohol
May that ceremony be happy or sad...




image258
Alltid Lika Tjusig...







Hej Så Lång Lång Lång!

RainDrops Keep Falling On My Head


So I just did me some talking to the sun. And I said I didn't like the
way, he got things done... sleeping on the job... those raindrops are
falling on my head, they keep falling.

But there's one thing I know: The blues they send to meet me won't
defeat me. It won't be long till happiness steps up to greet me.

Raindrops keep falling on my head but that doesn't mean my eyes will
soon be turning red. Crying's not for me cause I'm never gonna stop
the rain by complaining. Because I'm free. Nothing's worrying
me.







Blöta skor, smatter på fönsterrutan och konstant muller som väller fram över himlavalvet är numer en del av vår vardag. Va fint. Bara en sisådär 3 månader för tidigt. Höstdeppen kommer inte bli av denna värld iår... Förstår igentligen inte varför den där resan till solen icke blivit bokad ännu...

Oj satan va det blixtar...

Han faktiskt med en liten runda på staden idag. Gjorde misstaget att prova en höstjacka. Rann ur jackan, provhytten och vidare ut ur butiken. Är fortfarande inte mig själv till 100% än. Shit klibbigt värre. Hoppas åskan tar med sig klibbet när den går och solen behåller värmen när den kommer =)

Inte en kotte är kvar i staden i helgen. Här sitter man ensam och övergiven, lyssnar på åskans krafter och funderar på kvällens outcome. Happy Feet och BortSpolad eller sprit och krogliv. Svårt svårt svårt. Ska ringa Linda som är den enda som icke flytt La Stada i helgen och se vad som händer och fötter. Men först måste jag glo igenom dagens köp. Står ett gäng kassar här borta men jag minns inte alls vad jag inhandlat... Spännande!

Aja.


image255
Alltid Lika Vacker =P






På Återseende =)

Tjosan=)

Blev en liten "after work" idag med Räkan trots att hon lite utav slutat att worka hoss oss =(

Drog ner till Östra stranden och cheffade upp med lillgrillen ett gäng wurrar å en flarra vin. Uuuunderbart parant må ja säga! Sen en sväng till Fredo och Kisarna för lite mera vin och gos med dom små barnen. Mötte upp sis och Linda för en bira på Bulls. Parant trots vissa påstötelser...
Majsfacklan var ett trivsamt inslag=)

Livet är allt bra härligt när solen skiner på oss=)

Imån nalkas Mårten och karaoke med Linda å Co. Ska bli grymme=)







Ha En Underbar Natt Tillsammans;P

(PS. Jag kissar inte nu DS.)

I´m Back=)

Herre Gudars sickena bizzy days det har varit minsann. Inte ens blogga har man hunnit med. Men, det blir ju så när sommaren äntligen behagar anlända=)

Jag har fått streck! Hajjar ni??? STRECK!! Ajjemänsan! Låg på playan och mådde prinsessa i söndags. Shit det är så man ska ha det när man har det som sämst sattsejja... Dessvärre verkade det var Internationella-Kasta-Bajs-På-Becca-Dagen för när jag i godan ro avnjöt solen som bäst flockas dom i stora klungor över mig. Otäcka stora vita skräniga fula och äckliga. Lyckligtvis är jag så pass skicklig så jag med stil lyckades parera poop attackerna. Nu måste jag dock tvätta både filten, handduken och väskan... För övrigt en helt fantarre dag! Hämtade upp syrran när hon slutat worka och drog ytterligare en sväng till playan för att sedan köra en small BBQ i mitt cribb. Tusingen så smaskigt och parant!

Igår var jag iväg och fotade Brockhusen Rider Till Haverdal. Grym teater by the way! Galet bra faktiskt. Fick en hel del helt okej pics och räknar nu med att bli stormrik på denna försäljning=)

Idag är verkligen varmt. Och vad gör folk?? GÅR PÅ STAN. Jävla idioter! hade lust att skälla ut varenda en utav dom. Där står man och svettas och mår bajskorv på worket och dom väljer att i hettan gå på stan istället för playan.... MONGOS!

Nähe, nu får man la hitta på nåt lajbans en sån här sköner kväller sattsejja=)









Tjo Å Tjim!

Just Another Freaky Friday

Planen fanns inte. Syrran kom över för eventuellt en chill kväll med film eller eventuellt en lugn öl på staden bara. En helt vanlig luuugn fredag helt enkelt. Nånstans på vägen spårade planen ur totales. Åo Maj Gådd är allt jag kan säga.
Började aftonen här som sagt med varsin öl och varsin cider. Sedan begav vi oss in till stadens uteservering för en liten lugn öl. Mötte upp några chefer och det är här jag misstänker att planen åkte på sne. En vild gissning som dock inte känns helt taget ur det blå.

Fredagens happenings i punktform (detta råkade jag ut för):

* En knapp for åt helvete i jeansen
* Får gå med uppknäppta byxor hela kvällen
* Skadar en fot som badar omkring i blod
* Får en tånagel som hänger på trekvart
* Dricker oräkneliga glas viiit viiiin
* Sveper shots på löpande band
* Slurpar rosa drinkar som saft
* Hänger i en båge över toakanten
* Tömmer magen helt på innehåll
* Tycker den rosa färgen på det som lämnar min kropp är fint
* Fyller magen med nytt innehåll
* Dricker vatten med hela kroppen
* Dunar in
* Vaknar upp i ett ickeparant tillstånd
* Workdax...

Fucking unpärent att worka idag. Men nu mår jag finfint igen här. Har varit ute i stallet på rehab. En trivsam ridtur i skogen med Faster Eva, sedan grillad lax och nu stundar film och gotte. Ännu en lördag utan alkohol.... Halle Dah jag börjar tappa stuket!!! Men Djeezuuuz, jag drack för en hel vecka igår så det jämnar ut sig=)








Tjosan i Trosan Här Va Det Tjong i medaljongen =)
Pussen På Er GotteDjur

Unpärent Sattsejja

Röv
Den här svackan va visst djupare än jag hade trott och hoppats på. Damnit. I´m deep down this time. Arsle oxå. Varför kan jag inte bara vara glad och må prima prinsessa för? Det är ju trots allt sommar och förmodligen bara en vecka kvar på worket och sen semester men endå.... Åååååååsch. Jag vet nog faktiskt varför. Och det finns inte ett jävla piss jag kan göra åt det. /ignore/ignore/ Helvete

Oh God give me something 2 smile about.... Please

Va på teater med Räkan igår. Hemskt trivsamt faktiskt. Men lyfte bara mitt humör för stunden. För övrigt verkar det vara på lång-lunch.

Jag vet fan inte ens vad jag ska skriva. Har bara fula könsordsramsor att rabbla. Inge vidare skoj att läsa, så jag skippar dom.

Kanske ska dra ner på stan å klämma lite alkohol. Fast det har jag ju "roat" mig med hela veckan typ...
Aja, Whatever.

Palla skriva mera

En annan gång


image253









Stjärt på er