Ojsan då!!!

Det är ju allmänt kännt att jag är så långt man kan komma från morgonmänniska. Allt innan nie innebär döden i princip. Då vacklar jag omkring i en dvala och är allmänt skitvirrig.
Imorse var precis en sån dag. SnooZade som vanligt om så många gånger att jag inte ens minns antalet. Irrade tillslut upp och omkring och tillslut iväg. Sen som vanligt givetvis... Det är nämligen även allmänt kännt att Becca stormar in strax efetr att föreläsningen börjat flåsandes, svettig och med nån tjusig ursäkt som ofta innehåller fula ord.
Så var även fallet idag. Dagar som dessa kan man glömma saker.
Idag glömde jag följande saker:

* Min matlåda, väldigt irri!
* Min klocka, inte så farligt
* Tiden, som vanligt
* BH

Jepp, BH. När jag satt där på lektionen och precis börjat komma i fas med andning och svettning och allt tyckte jag det känndes lite märkligt. Inte redigt som det brukar sattsejja. Så slog det mig att jag glömt sätta på mig BH. Hur faen kan man glömma detta??? HaHaHaaaa!!! Som man gör av bara farten varendaste dag. Nu kan man kanske förstå hur pass väck jag är tidiga morgnar!
Dessutom hade vi långdag idag. 9-16 fick jag genomlida med tuttarna fria HaHa!

Jag är en virrig knaskorv minsann!

Nu ska jag värma upp med lite Lasse för om några timmar beger jag mig iväg för att hänga en stund med honom=) Ska bli grymt kul! Ska dock försöka komma ihåg att ta på mig en BH innan jag drar =P




Kanske skulle skaffa en sån här i godis.
Då skulle jag nog minsann inte glömma bort den.
Fast... då skulle jag nog gå hem med Bh:n i magen
istället för på tittsen i slutet av dagen anyway ...
Så jag får väl hålla mig till tyg trots allt




 

Tja Tja=)


Hittelön Utlovas...

Scheisse.... Nu har det hänt igen. En slarvmajja är jag. Jag kan inte annat än sucka och grotta ner mig. Jag har helt och hållet tappat bort min inspiration. Puts väck bara. Fruktansvärt omotiverad till precis allt allt ALLT. Ingenting känns roligt. Ingenting är roligt. Allt är mest bara grått å trisst. Kanske bara är månaden. Snart inne i november  = tråkmånad. Men va faen... Saker som borde göra mig glad å sprallig känns tunga och jobbiga. Jag kanske bara tänker för mycket. Som vanligt....
Jag letar väl fel. Som vanligt...
Jag är nog bara störd.
Ett mongo i mina lockar sattsejja. 
Shit va människan är ego. Allt är bara jag jag jag. Jag har det ju skitbra. Jag vet bara inte om det... 
Jag får nog ta och sätta mig ner med mig själv och förklara hur bra jag har det och hur glad och inspirerad jag borde vara av allt fint som finns i mitt liv. Det är när det känns som man står helt stilla som man tar dom stora stegen. Undrar vart jag är på väg... Det händer underbara saker. Saker som ligger och naffsar lite i utkanten av mitt liv. Som gnager och kraffsar. Smyger omkring och undrar om det ska ta sig in. Om det får komma in. Ska jag släppa in det tro?? Vågar man?? Skitläskigt!!! Men jag får se hur jag gör.
Nu ska jag ta ett sånt där jobbigt allvarligt snack med mig själv. Såhär kan jag bara inte ha det!




Jag passar på att ge mig själv en uppmuntrande skylt
 för att påskynda processen en smula sattsejja=)

image337






Kärlek Å Sånt

:S

Sitter och slöglor på teve och vråka se på Du är vad du äter. Ja, vad säger man....
Handlar om en snubbe som är ute å festar förbannat mycket och även käkar massor av bakismat å shit. Om jag känner igen mig? Svar: ja! Så, enligt detta program är jag beroende av alkohol... Känns detta bra? Svar: nej!
Tydligen är min kropp ett vrak där ingenting egentligen funkar... hmm. Risken att stryka med är dessutom stor och detta kan ske igentligen när som helst.. hmm hmm.
Kommer jag göra något åt det? Svar: inte idag iallafall.
Sitter här med en påse nötter å smaskar. Nötter ja, tänker ni, det är ju nyttigt. Javiiiisst! Bara det att mina nötter är indränkta i choklad och yoghurt... Tittar vi sedan i kylskåpet finner vi både en flock med öl och en med cider... stabilo!
Jag ska ta tag i mitt liv.... en annan dag ;P
Nu ska jag göra mig vacker inför kvällens äventyr=)







Ha en Najsig LördagKväll!
Possen!

Jag, En Linslus??


 
 
  
   
   
  
 




Ja, vad säger man... Men framför allt, hur lyckas man??
Dessa pics florerar på diverse mingelsidor
Några har ju nått år på nacken
Men
Jag kan bara säga
Halle Daaah 
!!!
 

TJO=)

Ojsan har varit lite osynlig här på senaste dagarna men min dator är som bekant helt fucked up vilket medför osynlighet på bloggen. Infact är den så pass crappy att den på onsdag kommer att hänga sig lagom tills jag kliver ur sängen och kommer att förbli hängd ändå tills jag anlänt till skolan. Ånej, så irri, där som jag "har mitt underlag till litteraturseminariet" så ofantligt oturligt, men jag tror att jag kommer kunna citera ett och annat ur det hela iallafall...
Shit jag är en slapp människa som fuskar och sniker omkring så mycket som möjligt. Men jag har andra saker för mig. Saker som är läskiga och otäcka. Saker som gör mig rädd och nervös. Givetvis blir jag en droppe svettig av sånna saker också, men å andra sidan är jag ju som bekant en vandrande svettmaskin. Låter ju hur fräscht som helst...
Anyway så kan läskigt även vara härligt myspysigt, det ska inte glömmas.
Därför måste jag nu dundra in i duschen och fräscha upp mig en smula. Gymmade gärnet idag så man får väl se om jag är kapabel att ta sig ur sängen imån.

Just det.
Helgen var hur soft som helst. Chillade i mitt crib me Kerstin, Erika och massvis med thaimat i fredags. Went all crazy och studsade runt i rosa fjädrar med en hammare och en kapsylöppnare som mikrofon och sjöng så högt strupen bara klarade. Stackars mina grannar.... och vi var helt spiknyktra.
Slutsats: man kan ha förbannat jävla kul utan en endaste droppe alkohol!

Lördagen gick i samma tecken. Först lite work i butiken sen läsning tills ögonen gick ur led. På aftonen samlades ett härligt gäng på Bulls för en bira. Något senare, då alla utom jag och Linda dundrat hem blev det Mårten. Mötte upp Josse och dansgolvsmoven var ett faktum. Jävlars var skönt det var att gå ut typ nykter. Eller ja... nykter och nykter... förtärde trots allt 3 cider, 2 öl och en shot men inte var jag ett dugg fyller heller. Skönt! Ett nytt koncept tror jag. Var förbannat skönt att faktiskt minnas precis allt som hänt under kvällens lopp. Inte många lördagar man kan säga det om.... dessutoom najsigt värre och vakna upp i ett icke-vrakigt tillstånd.
Gjorde dessutom ett fynd då Linda och jag skulle samkissa (som alla tjejer av någon anleding gör). Linda undrade lite oroligt vad felet på mig var när jag helt våldsamt och brutalt dyker ner på toagolvet. Mina snabba reflexer berodde på min småländska ådra. Där låg ju 200 riksdaler på golvet... Tusen tack någon för god dricka i lördags =)

Nä nu måste jag fixa mig. Är ju bara 2 timmar kvar nu =P


   Linda, Joel, Cicci, Nina och jag på Bullen. Trivsamt=)

 Hur kul kan man inte ha med ett gammalt kvitto?? Man kan till exempel vika den i formen av en skjorta. Rita dit en kort slips och andra detaljer och sedan är det bara att blunda med ena ögat och klä på folk runtom i baren. HoHo va roligt!!!

  Fredagsaktiviteterna. Don´t ask about my outfit... okej?! Galet kul hade vi iallafall!






Tjoho Å Tjohej!

TIPS!

Gå aldrig å handla mitt på dagen!
För det första måste man ta sig egenom dödens väntrum vilket inte är en angenäm upplevelse. Dödens väntrum är alltså den där biten utanför affären, fast ändå inomhus, där tanter och gubbar i åldern mellan 80 och döden sitter och glor tomt rakt ut i intet. Hur creapy som helst! Jag brukar hålla andan genom denna biten då dödens dofter ligger tät runt dom väntande.
Väl inne i butiken myllrar det av dom som fortfarande inte nått den digra åldern mellan 80 och döden men som är förbannat nära. Det vet man för dom har redan börjat lukta död. Död blandat med piss och svett från ställen vi inte ens vill fantisera om. Ugg.
Dessa varelser rör sig sakta. Ja, rentav i slowmotion. Jag slår vad om att om dom bara visste hur nära dom är väntrummet så hade dom nog pinnat på liiiite snabbare mellan matvaruhyllorna.
Dessutom släpar dom en sån där rulator framför sig, gärna i någon hipp färg som olivgrön eller rodondendronlila. Detta gör att dom tar upp en hel gång där mellan hyllorna. Och har man otur hamnar man där bakom en sådan och när man lagom irriterad vänder sig om för att skita i knäckebröden och gå på pastan istället.... ja, då är man fast, för där i andra änden står en annan såndär hasande gamling.
Skräcksenario av högsta klass må jag säga!
Sedan när man endast lyckats roffa åt sig hälften av vad man hade tänkt sig är det dax för kassan. Oboy, här går det inte heller undan. Inte i någon del av kassaverksamheten är dom snabba dom där. När man väl kommit igenom kassan måste man ta ett djupt andetag och på snabba steg svinga sig igenom dödens väntrum igen.
Väl hemma är man mer eller mindre ett vrak och pallar inte ens laga maten man inhandlat utan samlar sina sista krafter, lyfter på darrande arm luren och ringer in en fettdrypande pizza.
Slutsats: Ett förbud mot gamlingar i matvarubutiken skulle leda till minskad fettma. Dom är skyldiga till snabbmatkedjornas stora populäritet. Detta är jag helt säker på!
Så: Undvik handla mitt på dagen, alternativt, förbjud gamla att vistas i och i närheten av matvarubutiker!!!



image310





Lycka Till!
 

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih

Så hur gick det nu igår då?
Överaskad och glad eller besviken och besviken.
Överaskad och glad=)
Så nu nalkas snart ett träningspass på gymmet och sedan blir det städning för hela slanten. Ser dock för en gångs skull inte alls så farligt ut i cribbet.
Hoho sicket strålande humör jag är på nu!
Något som dock drar ner humöret en aning är faktumet att mina böcker icke behagat anlända från fucking adlibris än... och idag är det en vecka sedan jag beställde skiten. MORR! Jag vill ju börja plugga! GAAAAH! Känner en viss stress då alla andra redan satt igång för flera veckor sen. Tentan är ioch för sig inte förrän i början av december men endå. Det är inga små lätta grejjer vi talar om. Så jag funderar även på att lägga till ringa-och-bombhota-adlibris på min to-do-list för dagen. Men så tänker jag på andra trivsamheter och då försvinner den tanken för en liten stund.
Nu ska jag svinga mig in i träningskläderna!!!

Snart är det kväll:D







PUSS Å KEL!

Tjöt, Gnöt Å Stök i Kök

Ojsan ojsan! Förekom en mindre förvirring tidigare tror jag då jag faktiskt upptäckte att jag bloggat om samma händelse två gånger.... Så jäkla speciellt var det ju faktiskt inte...

Överlevde med mycket möda och stort besvär dagens föreläsning. Medans Kerstin satt och målade en teckning av gårdagens promenad på Galgberget till Josse så satt jag och vältrade mig i nyheter och annat skit i Metro.  Efter tappra försök på nämnda tidnings korsord lite smsande å annat var föreläsning fucking finally över. Jag snappade upp följande från dagens föreläsning:
"Män och kvinnpr talar olika språk"
NO SHIT SHERLOCK!
Jag hoppas snubben lyckas kläcka ur sig något man inte vet nästa gång...

Nu nalkas strax pajbakning och Moulin Roughe med ett gäng sköna bönor i mitt crib. Ska bli myspys!

Har för övrigt fått min nya urtjusiga mobil nu! Är mycket nöjd med allt förutom att den är lite väl tyst... Förväntar mig dock inget annat.
Dagens motto: Bättre att bli överaskad och glad än besviken och mest bara besviken.







Baj Baj Baj Paj Mumma!

Helgen Å Sånt

Shit sicken galet knasig helg!
fredagen blev lite ohappandes en mindre festkväll. Startade upp med tacos, idol och mys hos Josse. Josse och Kerstin avvek vid 9e bläcket för att hänga me Petter på B&B och lämnade något skeptisk över nyckeln till mig och Erika. Nu blev det allsång med hög volym och en utsökt fotosession. ROLIGT! Kvällen avslutades med en bira på Bullen.
På lördagen var man uppe i ottan (kl.10) för att baka en prima rosa tårta till syrran som hade sin böthdej. Mor och far anlände vid lunchtid och vi for genast till syrrans crib för paketöverlämning. Vi käkade tårta till lunch och hade det allmänt trivsamt! Efter en promme längs Nissan med Mor bar det av till Pio´s för plankstek och viiitviiiin. Trivsamt! Sen blev det Mårten för hela slanten=) Mor å Far avvek vid ett tiden då dom var dom enda över 30 på hela stället. Mamma var dessutom sur för att inte hon fick vara med på mingelbilderna...
Hur eller hur en förbannat trivsam afton som slutade på ett något udda sätt HaHa!
Men udda är trivsamt!
Nu ska jag sleva i mig en tallrik gröt innan det är dax för föreläsning med en förbannat störig lärare...














Hare Gött!

Grattis På Födelsedagen Söstra Mi!!!!!!

image309

Stuck in The Past





Blev en trivsam afton. En stillsammare sådan. Skönt. Lite tacos hos Joe och trams med Erika. Sedan en bira på bullen. Ett gäng ciggiplings och deeptalk med Erika om ditten och datten.
Känns märkligt.
Något har fastnat i mig. Och jag vet inte hur jag ska tackla det. Jag tänker på någon. Men varför? Vad ger det mig...
Man undrar.
Men, hjärtat har sina själ som hjärnan inte kan förstå. Sägs det iallafall...
Och sanna mina ord, jag förstår ingenting.
Men det kanske klarnar.
Eller inte. Bara framtiden bär på svaren.
Borde sova. Mycket imorgon.
Men det gnager lite irriterande i mig.
Varför gnager du på mig?
Varför såg du på mig sådär?
Vad finns inuti dig?
Man vill veta...
Men hur?
Många frågor.
Bara framtiden bär på svaren.
Men om dom någonsin når mig är osäkert. Man får se...
Så jag tar min bok. Den som bär på svaren.
Den säger: Svaret kan komma till dig på ett annat språk
I mitt huvud härjar fortfarande stormbyar.
Så jag tar mitt oväder och kryper ner i min varma trygga säng.
Imorgon.
Imorgon kanske det klarnar.
Imorgon kanske allt kommer till mig.
Imorgon är imorgon, är en ny dag
Fortsättningen på resten av mitt liv





Våndor Och Kontrakt

Jag är förmodlligen den långsammaste människan på jorden. Ja, förutom Josse Bakåtsträvaren då förståss. Ingen slår henne. Men shittans jag är så långt ifrån effektiv som man kan komma! Idag tillexempel, var planen följande:
* Städa upp ordentligt i lyan
* Handla frulle + tårtingredienser

Ja ni förstår, imorgon är det syrrans födelsedag och av en för mig oförståelig anledning ska vi tydligen hålla till i mitt crib. Märkligt. Dessutom har det av ytterligare en oförståelig anledning tilldelats mig att baka tårtan... Själv förstår jag ingenting. Hur faen gick det till?!
Så nu känner jag mig en smula stressad. Vad jag har gjort hela dagen? Suttit framför datorn i min rosa morris och uppdaterat mig bland facebooksidor, bloggar och annat livsviktigt.
Dessutom bråttas och våndas jag med beslutet angående aftonens outcome sattsejja. Ska man hänka till B&B å se Petter eller ska man ta sig en liten nykter afton i idols tecken... Svårt val. Sjukt osugen på utgång ikväll faktiskt. Inte heller en superrik student, framför allt inte efter gårdagen. Så man får se hur det blir helt enkelt.

Va förbi Mårten för å glo på folk och lyssna på tarvliga karaoke-försök med Erika igår. Va jävligt trivsamt måste jag säga.
Erika och jag har förövrigt skrivigt ett litet nyttokontrakt oss emellan. det stoltserar numer på min kylskåpsdörr. I kontraktet nämns saker som:
* Vi får inte röka annat än på festtillfällen
* Vi får inte äta godis, glass, kakor, bakismat mm mer än en dag in veckan

Om rökningslöftet bryts kommer jag att tilllaga en maträtt med bruna bönor till Erika som hon MÅSTE äta upp och hon kommer tillaga en rätt med majs som jag MÅSTE äta upp.

Nu har det dock uppstått vissa komplikationer i kontraktet. Definitionen av festtillfällen måste nog göras då Erika kommer med argument som:
* jamen den här låten är lite festlig! ska vi ta en cigg?
* vilken festlig klänning! Ska vi röka?
* Jag känner mig lite festlig ikväll! Då får vi röka va?
* Määää det är ju Fredag! Ska vi säga vi får röka Fredagar efter...(kollar klockan) tre!?

Ja ni hör, en definition måste helt klart göras. Situationen är i nuläget ohållbar!
Så nu är frågan:
Ska vi ta oss en ciggipling eller inte???

Upplösningen kommer i nästa inlägg av bloggen The delicious Life Of Becca


image308






På återseende!

Tunga Tuffa Tider För En Student...


Shit, det är hårt att vara student. Jävligt hårt.
Igår till exempel. Ett riktigt praktexempel skulle jag vilja säga, på en students extremt hårda liv.
Inledde dagen vid 10 snåret med att snacka lite skit hos manikyren. Efter lite goda tips och råd från en makeupartist och lite trivsamma inköp bar det vidare in mot stadens gator och torg. Strosade i lugnan ro omkring med bästa Erikatche. Blev trötta i benen och avnjöt en lax- och ruccola-macka på en trivsam uteservering. Sen mera shopping och anlände sedan till cribbet vid 17 bläcket. Då var det bara att svida om för ett yogapass på gymmet. På kvällen avnjöts en delikat tallrik gröt.
Ja ni hör! GRÖT och trötta shoppingben! Shit...
Beställde dessutom in lite litteratur till kursen. Fick dock sortera bort hälften då den slutgiltiga lilla summan stannade till på 1.133 riksdaler vilket känndes mäkta hårt efter dagens shoppingtur. Man får bara hoppas man valde de rätta böckerna sattsejja.

Idag ska jag ta mig en ridtur i skogen och ett träningspass på gymmet. Däremellan blir det lite plock i lyan. Tänkte även ta och klistra in lite bilder i album oxå. Pyssel pyssel.

Usch det är så jobbigt att vara student...


image307


MatlagningsKurs Lektion 1

Kerstin, jag och Markus har länge nu planerat en liten kurs. Ja i flera månader nästan. Så idag satte vi äntligen igång!
Det är en liten matlagningskurs med Kerstin som lärare där jag och Markus är två hemskt okunniga elever. Förkunskaperna som vi båda innehar är:
* kan bre en macka
* kan laga nudlar

Ja det var nog det hela. Så när kursledaren Kerstin inför kursen hörde sig för angående önskemål på rätter till kursen svarade vi givetvis:
- makaroner och ketchup?!

Men nej nej, denna matlagningskurs håller mycket högre standard än så. Jajjemensan! Så idag samlades vi alla tre i Markus lya för att cheffa. Vi inledde med den delikata och högst avancerade rätten lasange. Jorrå, det gick himlans bra, trots att Kerstin tog stora risker då hon under ett par tre minuter lämnade oss ensamna med matlagningen för att hämta ett redskap som vi saknade.
Dagens kurstillfälle började inget vidare då handtaget på "stekjärnet" (ja man säger så i skåne) helt otippat lossnade. Men vi styrde givetvis upp det hela till det bästa iallfall och kan bara helt lugnt konstatera att handtag på "stekjärn" är överskattat.
Blev en ytterst delikat måltid trots att vi faktiskt vråkade glömma salt och peppar, men d e ju inget som inte kan kryddas på i efterskott sattsejja. Med Markus urtjusiga dukning och med två kannor lättdryck till blev första kurstillfället en succé.


Kerstins betyg på sina två elever vid kurstillfälle 1: MVG (å då ska ni veta att VG är max)

jag kan bara säga: Helnöjd med kvällens insatts =)





image306





Over And Out

Ge Ert Stöd!!!


Jag skulle vilja uppmana alla att inhandla ett litet rosa band för enbart en liten ynka 20 riksdaler. En liten summa för var och en, men en stor summa tillsammans.
Om ni tvekar så läs bloggen om Liv nedan. Hon är 20 år och imorgon Onsdag 10 oktober klockan 20:00 kommer hon att somna in pga bröstcancerns onda klor.
Det kan drabba vem som helst. Rik som fattig, ung som gammal, mamma som syster, du som din bästa vän.
banden finns att inhandla i dom flesta butiker.
DO IT!





http://colourfulmiracles.blogg.se/



image305

Ååååååååsch Säger Livet

Idag tycker jag mig ha varit ganska så duktig. Var uppe imorse och worka på förskolan till kl två. Det gick bra. Inga större incidenter mer än att en unge vid mitt bord pilla upp ett ris i näsan. När han senare studsade runt ute på gården och det lilla riskornet äntligen behagade hasa ner tyckte fröknarna: nämen usch vad han är snorig nu asså. Näe, sa jag, det är bara ett riskorn.

När jag kom hem satte jag mig med hemtenta och bestämde mig för att nöja mig med 1 1/2 sida per fråga. det står ju ca 2 sidor så det kan man ju tolka lite fritt kan jag tycka...

Sedan bar det iväg till gymmet för ett litet pass för muskelmassan oxå. Allt gick som det skulle ända till jag steg ut ur gymmet och rakt ner i djupet. Har ingen aning om vad som hände men shit var jag kravlat bland bottenslammet sen dess... Fick efter lite gröt för mig att städa. Dålig idé i en formsvacka. Psykbryten har avbytt varann hela kvällen. Jag förstår inte detta. Så snälla, fråga för all del inte vad som hänt varken med städskåpsdörren eller den ena garderobsdörren. Dom ska vara sånna. Jag tycker det är fint när dörrar hänger på trekvart...

Dessutom har jag förbannat ont i ryggen sen en tid tillbaka vilket gör att jag stapplar omkring stel som en pinne. Vill inte börja knapra rosa piller igen men kanske att man blir tvungen till detta om jag ska klara livet sattsejja. Ryggfan håller mig vaken om natten. Pooprygg...

Nu ska jag fortsätta sukta efter Filip Hammar på kanal5
Jaha fan...typiskt, nu var det slut oxå... Ååååsch







Adjöken

Svaret På Alla Mina Frågor

Nu har det äntligen hänt. Som jag har väntat. Jag har frågat och frågat, åter och åter, tusen å tusen gånger men aldrig, aldrig någonsin har jag fått ett svar på alla mina frågor. Men nu har det alltså hänt.
Hur kommer då detta sig undrar ni.
Jo det ska jag ta å tala om.
Min hemlighet  är  liten men tjock.
Den är fykantig.
Den är svart som natten och grön som gräset.
Den förvaltar svaren på alla mina frågor.
kanske dom mest välinvesterade 69 riksdaler jag någonsin spenderat.
Jag behöver numer aldrig fundera så mycket. Grubbel och ältning minimeras drastiskt. Allt jag behöver göra är att fråga, så får jag mitt svar. En genialisk uppfinning med andra ord!
Så till alla er som vill slippa grubbel och funderingar "ska jag ta tvättiden eller skita i den?" "ska jag värkligen äta godis idag igen?" "bör jag satsa på den här korven?" Ja ni fattar.
Så om någon undrar något så feel free å släng in den i komments så hjälper jag er besvara den på bumsen! Svar garanteras!

Jag frågar: Bör jag skriva mer på uppsatsen ikväll?
Boken svarar: Absolut inte

Jag behöver ju inte säga mer. Ni ser ju själva vilket fantastiskt litet uppslagsverk detta är!

Jag frågar: Ska jag gå och lägga mig nu?
Boken svarar: Ett nytt sådant tillfälle kommer att dröja


Okej, bäst att duna då! Imån väntar vick på förskolan igen. Funtar dock på att bära munskydd hela dagen för å slippa fler bakterier. Har ju för tusan inte tillfrisknat sen sist än. Ilskna jävla bakterier dom bär på dom där små kidden!
SOVA!



image304










Najt Najt Sliiip tajt =)

Scattered Dreams

Läste just i kompis Åsas blogg om att vädergubbarna spått denna helgen till den sista helgen med sol. I kalmar sken solen med sin frånvaro men här i Halmstad är den högst närvarande. Och vad gör jag?? Jobbar hela förmiddagen och sitter framför datorn hela eftermiddagen.... Näe, jag hänger inte på Facebook... Jag skriver faktiskt hemtenta. Jätteskoj...
Kryssade förvirrad runt i mina kotofflor bland hyllorna på bibblan innan när jag dundrar rakt in i en vän som lite försynt undrar om jag gått vilse då jag befinner mig bland barnbokshyllorna förvirrad och ängslig. Men nej, jag var på rätt avdelning,  tentahelvetet handlar om barnbokslitteratur. Innan ni frågar varför jag är så tunnhårig på onsdag kan ni väl själva försöka skriva 2 A4:a sidor om varför en viss barnbok är lättläst. Då tror jag ni skippar den frågan.

Kan hända att en å annan tuss ryker av på grund av rastlöshet såhär en lördagkväll. Kan inte för min själ minnas när jag var hemma å i ett icke berusat tillstånd en lördag. Förmodligen någon gång i 6 års åldern då man kollade Disneyklubben, käkade upp sina 10 godisbitar i väl vald ordning och dunade in med Nalle å Polio vid 8a bläcket.
Ja, okej, skillnaden på då och nu är inte så stor om vi ska va analytiska (heter det värkligen så?) Igår till exempel. Satt jag framför min teve med en påse nötter i näven. Rotade först ut alla chillinötter, sen cashew, honugnsrostade, russin och sist dom äckliga utfyllnads nötterna (jordnötter). Framåt kvällningen kröp jag till kojs med samme ovan nämnda Nalle i famnen och Polio i tryggt förvar i örngottet. Ni ser, jag har fan inte förändrats ett smack sen jag var 6. Kanske fått lite större arsle dock...


Usch fan, nu är det verkligen höst.



image303








Hej och Hopp

Snodd Lista



Liten "snodd" lista. Kännde en viss press då två små kära vänner publicerat denna på sina bloggar. Man vill ju inte va sämre lixom!


* Tre jobb jag haft i mitt liv*
Butiksbiträde, Turridningsguide på islandshästar, fotograf

*Tre platser där jag har bott*
Kalmar, Curacao, Halmstad

*Tre serier jag gillar att se på tv*
 Desperate Housewives, Grey´s anatomy, sex and the city (för ca 1000e gången)

*Tre platser där jag semestrat*
  Italien, Namibia, New York

*Tre av mina favoriträtter*
hm... Goda sallader, plankstek och.... rotmos å bajskorv!

*Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu*
 I Solen med en paraplydrink i handen, i storstan med en fet plånbok elr klar me hemtentan...

*Tre personer som jag tror kommer att svara på detta mail*
Nä det går ju inte. Men man kan göra som jag. Snoooo den till sin lilla bloggis=)





Konversation På Damernas En Festlig Afton

Jag: Jaha, men du å XXX har ni nått på G elr what´s the deal lixom?
Brud: Ja, asså du måste förstå en sak, vi rika måste hålla ihop
Jag: Eeeeeeh.... okej...
Brud: Asså vi har så jävla bra sex han å jag, asså du fattar inte!
Jag: .....Jaha....Va trevligt....
Brud: Ja asså jag har ju silikontuttar då å han bara ääääälskar dom!
Jag: Jaha jasså det har du ja
Funderar lite
Jag: Mä får jag känna om det är någon skillnad egentligen
Brud: javisst! asså det är skiiiitstoooor skillnad! Känn på det högra, det är mest silikon i det
Jag: Ålrajt
Jag petar lite på brudens högra bröst å lite på mitt egna för att jämföra
Brud: Dom kostade 50 000:- hos sveriges bästa å dyraste kirurg
Jag: Jaha... en polare till mig har oxå sillisar. Hon har haft värsta problemen och håll typ på att dö...
Brud (med orolig blick): VA?!
Jag: Jeeeepp
Brud: Jag har extensions oxå! Titta!
Jag ( som om jag hade kunnat missa detta å lite lagom road): ja...jo... tjusigt
Tillslut lite lagom mätt på denna oerhört givande konversation sjunker jag ner ett par nivåer och kläcker  ur mig:
Ja jag är iallfall skitsnygg utan en jävla massa fix och tricks. Å du, det var ingen som helst skillnad på dina boobs å mina...
Bruden med munnen som en kattröv: *FNYS* vänder på klackarna å marscherar taktfast ut ur den rosafärgade damtoan medans jag med ett  leende sliter ur lite papper ur hållaren och förnöjt torkar  mina ofixade händer torra.



Jag säger då detta! En heeeelt vanlig händelse vid en heeelt vanlig festafton ute i vimmlet. Nu ska jag chilla från alkoholen i miiiiinst en vecka. Låg å skakade i fosterställning i sängen hela dagen igår.... Tror min "lilla" stackars arma kropp försöker säga mig något å då är det minsann bäst å lyssna! Så helgen = hemtentaskrivning. Ska faktiskt bli helt grymt skönt!
Nu ska jag äta min goda mat som jag just tillagat å medans detta gjordes så, hör och häpna, diskade jag så här står nu färdiglagad mat i ett kök som skiner som solen. Dessutom är det första gången i världshistorien som jag lyckats koka ris utan att det ens var i närheten av å koka över! Hej, jag heter Rebecca och jag samlar på VUXENPOÄNG!






Ha en underbar Fredag!!!
Puss!

SAMåka, SAMtidig, LångSAM, SAMlag

Shit jag har gått å blivit lite så där små mysigt förtjust. Lite sådär tihi tihi ni vet. Så jävla najs! jag tänkte vi skulle gifta oss. Han vet bara inte om det än. Men jag ska minsann snärja han med min oerhörda charm. Jag tror inte det ska vara några som helst problem. Jag tror det kommer gå som en dans! Vi kommer bli så lyckliga, han och jag.

Han kan nog va min Mr Right. Dessutom har han en tvillingbror som gör att skiter det sig med den första kan jag alltid ta brorsan. Detta innebär alltså att mina chanser ökar med 50% vilket känns som sköna odds!
Som sagt, Nemas problemas!

Detta är dessutom ingen sån där idiotisk fotbollskille utan en sån där skön gitarrkille. Sånna som vi gillar sattsejja. Att han sedan sjunger så till å me dom bortrakade håren på benen reser sig gör ju inte saken sämre. Man bara måste älska honom, man bara måste.

Så vem är då min mystiske man som jag nu gått å blitt betuttad i?

jo denna lilla underbara varelse. Eller liten och liten, killen är fan allt annat än liten. men ack så fin=)

Håll till godo mina vänner. Flytta undan tangentbordet en bit innan ni skrollar ner bilden. dregel kan få det att balla ur totalt, jag lovar. det har samma effekt som öl. You don´t wanna go there...
here he comes!
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!

image302






Så Kärleken, om du ger mig Sam Hagberth så lovar jag att aldrig mera göra slut med dig!!! Lovar!!! Men en så länge är det fortfarande slut minsann!







Ajj Lavv Sam!!!