GrrRrrrR

Skit, när jag inte får mat i min magge så är jag INTE berättigad till priset för världens trevligaste precis. Jag är sur som en citron just nu. Stackars Daniel och Atlas... Fick fly in till datorn medan Danne stekar pannkakor för fulla muggar.
Å så skulle jag lägga upp en urfin bild på en tjusig tårta till Dannes ära, men det har icke gått å ladda upp bilder sedan i onsdags... Mupp blogg....
Ni hör, motigt värre....

Fucking finally! Nu ropar Danne att maten är klar. Ska fullständigt vräka i mig pannkakor tills trevlighetsnivån är stabiliserad igen....


Herre Min Je

Som Vanligt

Jag hade givetvis rätt.... som vanligt =P Det mystiska skenet var en meteorit. För jag är ju bara så bra.

Idag vill jag passa på att sprida en liten hyllning till min stora kärlek som fyller år idag. Herre gudars, vi börjar bli gamla. Bara två små ynka år till 30... vad säger man?

Har sagt det förut men säger det igen. Trivs så sjukt bra på worket. Det är bara så kul! Är ju givetvis inte party varje dag, men för det mesta så är det bra. Alla 22 kidsen är ju bara för härliga.

Lite trisst nu bara när skolan är slut och alla vänner försvunnit på nya äventyr. Ja, alla och alla, låter som jag hade en hel drös. Dom få jag har är dock grymt bra=)
Skönt att söstra mi snart entrar staden av halm igen! Ska bli så snajsigt att ha henne nära igen.

Usch jag har verkligen inte mycket att skriva om nu för tiden. Himla tråkigt må jag säga. Speciellt för er härliga, trogna stackare som så ihärdigt letar nya inlägg här med ljus och lyckta. Ska se om jag kan skärpa upp mig en smula.



Tills dess: Ta Hand Om Er

För Jag Har Tagit Exaaamen!

Igår hände det. Nu kan jag titulera mig lärare, förskollärare och fritidspedagog. Damn I´m good! Dock vet man ju inte om man är godkänd än... så helt jättebra känns det ju icke. Men en liten komplettering av något slag är att räkna med har jag hört. Nästan ingen som blir godkänd direkt.
Så igår åt jag tårta. Kerstin och jag var uppe med tuppen och bakade tre urtjusiga tårtor. Visade sig att två hade varit perfekt då en hel tårta blev över... Så kan det gå!

Igår for något mystiskt över vår himmel. Några trodde det var ett ufo, Danne trodde en raket och jag chansade på en meteorit. Vad säger experterna? Dom har ingen aning. Mystiskt var det iallafall, och ganska så vackert faktiskt. Undrar verkligen vad det var för något.... Hoppas vi får oss en förklaring snart.

Trivs så jäkla bra på mitt nya work! Alla är hur bra som helst. Både kids och kollegor. Så det känns toppen!

Nu har jag slut på inspiration...
Vi ska dra på oss termobrallsen och ge oss ut på en prommis med Atlasson på beachen.


Typ ungefär så här lixom såg fenomenet ut. Fast myyyycke finare. Det var som en grön eldboll som lyste upp hela himlen för en stund. Den var stor, grön och hade en svans av eld. Mycket vacker som sagt.

Hej Så Lång!